Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Wat is Badoo?

Wat is Badoo?

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Badoo is een internationaal online platform om vrienden te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen. Oorspronkelijk is het opgericht als sociale media, maar de app wordt in Nederland ook veel gebruikt voor dating of het vinden van een scharrel, hook-up of one-night-stand.

Badoo onderscheidt zich van veel andere sociale media, door zich niet alleen op je bestaande vrienden- en kennissenkring te richten. Als je je inschrijft bij Badoo kom je namelijk automatisch in contact met allemaal verschillende mensen over de hele wereld.

Wat kun je lezen in dit artikel?

Vriendschap

Door de jaren heen heeft deze datingsite zich ontwikkelt tot een van de meest toegankelijke manieren om nieuwe vrienden te maken op internet. De matchingsformule en het gebruiksvriendelijke systeem van Badoo wordt door veel gebruikers geprezen. Als je op zoek bent naar nieuwe vrienden, dan is Badoo zeker de moeite waard om eens te proberen.


Badoo voor seks?

Doordat Badoo er voor zorgt dat je, afhankelijk van jouw wensen, in contact komt met veel nieuwe mensen, ontstaan er niet alleen liefdes en nieuwe vriendschappen via deze site. Veel gebruikers gebruiken de app namelijk om mensen te ontmoeten voor een seksrelatie of een seksafspraakje. Natuurlijk is dit niet de insteek voor alle gebruikers, dus laat je er niet door afschrikken, maar hou er wel rekening mee.

Ervaringen over Badoo lees je hier.

logo Badoo

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Badoo. Klik hier om alle artikelen over Badoo te bekijken.

Bekijk alles over Badoo »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

© Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement