Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2023

Afmelden bij Badoo, opzeggen of uitschrijven

Afmelden bij Badoo, opzeggen of uitschrijven
Probeer Lexa gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Badoo is een gratis dating app die het mogelijk maakt om op een laagdrempelige manier in contact te komen met singles. Hoewel Badoo over het algemeen succesvol is, kan het natuurlijk voorkomen dat je je graag wilt uitschrijven van deze dating dienst. In dit geval heb verschillende opties om je opzegging door te geven. Hieronder behandelen we de verschillende mogelijkheden.


Uitschrijven via de website

Als je ingelogd bent in je account, is je uitschrijving zo doorgevoerd. Doorloop het onderstaande stappenplan om je op de snelste manier uit te schrijven.


Stap 1: Ga naar je profielbeheer

Als je ingelogd bent in je Badoo account, kun je naar profielbeheer gaan door aan de linkerkant van je scherm op je gebruikersnaam te klikken.

 


blankStap 2: Ga naar Instellingen

Bovenin je scherm zie je nu een aantal extra opties. Klik op het rondje met het tandwieletje erin. Zodra je hier met je muis op staat komt de tekst ‘Instellingen’ tevoorschijn.

 


blankStap 3: Scroll helemaal onderaan op de pagina naar ‘Account verwijderen’

De optie om je account op te zeggen zit een beetje verborgen op deze pagina. Helemaal onderin de pagina vind je in lichtgrijs de tekst ‘Account verwijderen’. Door hier op te klikken word je doorverwezen naar de opzegpagina van Badoo.


blankStap 4: Kies voor ‘Je account verwijderen’

In de volgende stap verschijnt er een nieuw venster over de pagina heen. In dit venster probeert Badoo je over te halen om je account niet op te zeggen. Je krijgt verschillende opties zoals ‘Je account verbergen’, ‘Je account uit de zoekresultaten halen’ of ‘Meldingen uitschakelen’. Onderaan het venster staat een grote knop met ‘Op Badoo blijven’. Als je er zeker van bent dat je je wilt uitschrijven op Badoo, kies je voor de optie ‘Je account verwijderen’. Onder de grote knop verschijnt nu een nieuwe link met de tekst ‘Verder’. Klik op deze knop om verder te gaan.

 


blankStap 5: Weersta de verleiding en druk op ‘Je account verwijderen’

Na deze stap probeert Badoo je nog een keer te verleiden om toch lid te blijven. De datingsite biedt je namelijk 3 dagen gratis ‘Superkrachten’ als je er voor kiest om op Badoo te blijven. Als je hier niet geïnteresseerd in bent, kun je onderaan deze popup kiezen voor ‘Je account verwijderen’.


blankStap 6: Vertel Badoo waarom je je account wil opzeggen

In de laatste stap wil Badoo graag van je weten waarom je je account wil verwijderen. Je kunt elke optie kiezen en op ‘Verder’ drukken (onder de grote paarse knop) om je uitschrijving definitief te maken. Vul hier jouw keuze in en druk op ‘Verder’.


blankStap 7: Vul je wachtwoord in om je uitschrijving definitief te maken

Om je definitief uit te schrijven voor Badoo wordt ter verificatie nog eens je wachtwoord gevraagd. Vul je wachtwoord in en druk op ‘Profiel verwijderen’.


Je account is verwijderd!

Je hebt je succesvol uitgeschreven van Badoo.

blank

Probeer Lexa gratis
logo Badoo

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Badoo. Klik hier om alle artikelen over Badoo te bekijken.

Bekijk alles over Badoo »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies