• Onafhankelijk vergelijken
  • 221 datingsites & 27 apps
  • 465 tips & artikelen

Is Badoo een geschikte datingsite voor sex?

Laatst bijgewerkt: 13 juni 2019

Badoo is één van de populairdere datingsites. Je vindt er duizenden singles die op zoek zijn naar uiteenlopende zaken. Vraag jij je af of Badoo ook geschikt is om mensen te vinden om een one night stand mee te hebben? Lees dan vooral verder, want op die vraag geven we uitgebreid antwoord in onderstaand artikel.

Kun je een seksdate vinden via Badoo?
Op die vraag is maar 1 antwoord mogelijk en dat antwoord is juist kort en bondig: jazeker! Badoo is absoluut een geschikte datingsite voor sex. Maar zo zijn er tal van datingsites te benoemen waar je vrij eenvoudig een seksdate of Friends with Benefits kunt scoren of ontmoeten.. We hebben er een aantal voor je geselecteerd.


Seksbuddy

Is verdere uitleg nog nodig met zo'n naam? Seksbuddy.nl windt er geen doekjes om: hier vind je Nederlandse mannen en vrouwen die op zoek zijn naar seks. Niet eeuwenlang aftasten, maar direct op je doel afstappen en een (seks)date regelen. Dat is hoe het werkt op Seksbuddy.nl.

Bezoek Seksbuddy.nl »

NovaMora

NovaMora is een relatief nieuwe adult datingsite voor zowel singels als stellen. De site richt zich op (anoniem) erotisch daten en adverteert veel met de slogan "een beetje pittig". Deze site is dus absoluut geschikt voor een sexdate.

Bezoek Novamora.nl »

Second Love

"Ben jij gelukkig getrouwd? Ik ook!" - Je zult de slogan vast al wel eens voorbij hebben zien of horen komen op tv of radio. Dit wilt niet zeggen dat je per se een relatie moet hebben om je aan te melden op Secondlove.nl. Ook vrijgezellen zijn hier welkom en het is duidelijk wat de leden hier zoeken: extra spanning buiten de huidige relatie om. Dit kan middels onschuldig digitaal flirten, maar er zijn zat leden die voor het echte werk gaan en maar wat graag met je afspreken voor een seksdate!

Bezoek Secondlove.nl »

Badoo

Begonnen als website waarop je gemakkelijk nieuwe vrienden kon maken, maar intussen uitgegroeid tot een enorme datingsite waarop je van alles tegenkomt: mensen die op zoek zijn naar vriendschappen, een nieuwe relatie, een leuke date én seksdates. Vooral voor de doelgroep 18-30 jaar is Badoo dé place to be om een friend with benefits te vinden. Met meer dan 330 miljoen (!!) leden in binnen en buitenland is de kans groot dat je vrij snel een leuke meid of jongen aan de haak slaat om een spannend avondje mee te beleven. Contact leggen is erg eenvoudig middels de chatfunctie op de website en dankzij de uitgebreide zoekfunctie vind je altijd wat je zoekt op Badoo.nl!


Badoo is slechts één van de velen
Ja, het contact leggen op Badoo gaat makkelijk en ja, een (groot) deel van de Nederlandse leden op Badoo is op zoek naar seks. Het is de ideale plek om op zoek te gaan naar een seksdate, maar eigenlijk vind je op elke datingsite wel leden die op zoek zijn naar seks in plaats van een serieuze relatie. Zelfs op een site als Relatieplanet.nl kom je mannen en vrouwen tegen die naar iets heel anders op zoek zijn dan de naam van de website doet vermoeden.

Het voordeel van Badoo en de overige datingsites die we hierboven benoemd hebben, is dat je het kaf eenvoudiger van het koren kunt scheiden. Je weet dat de leden op zoek zijn naar seks of je kunt hier specifiek op zoeken. De kans op een blauwtje is dus vele malen kleiner dan op overige datingsites, althans; het kan natuurlijk altijd gebeuren dat de andere persoon niet geïnteresseerd is in jou, maar wel op zoek is naar seks.

De Badoo app doet het ‘m
In de tijd waarin we leven staat de smartphone behoorlijk centraal in onze levens. Een datingsite die een goede app ontwikkelt heeft al gauw een streepje voor op de rest en dat is ook direct de reden dat Badoo zo’n geschikte datingsite om seks op te vinden is. De app is een prima verlengstuk van de gewone website. Je kunt makkelijk door profielen bladeren, krijgt mensen te zien die je in het echt bent tegengekomen en kunt onderling berichten en foto’s naar elkaar sturen.

Qua gebruik doet de app van Badoo niet onder voor andere dating apps als Bumble en Tinder en we kennen tegenwoordig allemaal wel iemand die via deze apps de meest wilde dates heeft beleefd. Zo vreemd is dat allemaal niet meer vandaag de dag en Badoo speelt goed in op die trend.

Dit is dan ook direct de reden waarom Badoo zo populair is onder de doelgroep 18-30 en een betere website om seksdates op te vinden is dan vele andere online datingsites. Er zijn wel wat datingsites te vinden die ook een app hebben, maar deze werken niet zo fijn als de app van Badoo.

Jouw ervaring met Badoo
We zijn erg nieuwsgierig naar jouw ervaringen met Badoo. Heb je de datingsite wel eens gebruikt om een seksdate op te zoeken en zo ja, hoe is dat verlopen? Laat het ons weten via een reactie of op de reviewpagina van Badoo.


Reacties

Reactie geschreven door Jo Jansen
8 mei 2018

Bedenkingen

Ik had eerst credits gekocht en daarna was het beter om premium lid te worden. Nu heb ik Maar weinig vrouwen en chatten is er niet bij. Hoe is het mogelijk om aan een goede vrouw te komen. Ik dacht dat Badoo heel goed is, Maar ik heb zo mijn bedenkingen. Komt er geen verandering in dan heb ik graag mijn Geld terug en ga wel naar een goede datingsite. P.s. het aanbod is ook niet alles. Mvg. Jo Jansen.


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
© Datingsite Kiezen 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement