Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Hoe maak je kenbaar aan je partner dat je wilt swingen?

Swingers
Hoe maak je kenbaar aan je partner dat je wilt swingen?

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

 Je bent al een tijdje samen en je bent op zoek naar wat meer spanning en uitdaging in je relatie. Misschien heb je wel eens gehoord van swingen. Het heeft op de een of andere manier je aandacht getrokken, je wilt er meer over weten of je wilt de spanning zelf ervaren.

Maar hoe vertel je je partner nu dat je zin hebt om te swingen en dus contact wilt met andere stellen die ook open staan voor erotische contacten? Je hebt hierin verschillende mogelijkheden, je kunt kiezen voor thuiscontacten, voor ontmoetingen in parenclubs of voor georganiseerde swingeravonden.  Daarnaast is het mogelijk om online in contact te komen met andere stelletjes om te gaan swingen. Hieronder bespreken we de meest geschikte websites voor swingers:


RegioSwingersBezoek RegioSwingers

Deze swingers website is onder ander bekend geworden middels de welbekende televisie reclame en de rol die RegioSwingers speelt in de serie 'Nieuwe Buren' op RTL 4. Inmiddels kent deze datingsite al enkele honderdduizenden leden en worden er dagelijks matches gemaakt tussen swingers. De site is betrouwbaar en discreet, en biedt je goede mogelijkheden om in contact te komen met andere mensen om te swingen.

Bezoek RegioSwingers

SDC Swingers Date ClubBezoek SDC Swingers Date Club

SDC is een van de grootste online communities voor swingers. Stellen, singles, swingles en nieuwschierigen ontmoeten elkaar op dit unieke platform. Wekelijks worden er speciale swingers evenementen georganiseerd en contact zoeken met andere leden is erg gemakkelijk. SDC Swingers Date Club biedt een gratis proefabonnement van 7 dagen, zodat je het eerst kunt proberen.

Bezoek SDC Swingers Date Club

AdultMatchBezoek AdultMatch

Een betrouwbare erotische datingsite die zich niet alleen richt op swingers, maar die zich ook als contactportal voor alle vormen van adult dating in de markt zet. Op Adultmatch kun je dus in contact komen met swingers, paren of singles voor een spannende date of langdurige seksrelatie.

Bezoek AdultMatch

NovaMoraBezoek NovaMora

NovaMora is niet de grootste swingers website in Nederland, maar is wel iets goedkoper dan de eerdergenoemde sites. Op deze datingsite voor swingers heb je vaak introductie-acties of andere aanbiedingen waardoor je goedkoper kunt daten. Daarnaast biedt de site een praktisch platform om contacten te leggen en is het systeem erg gebruiksvriendelijk.

Bezoek NovaMora

Subtiele hints

swingersJe wilt je partner graag duidelijk maken dat je wilt swingen, maar hoe pak je dat aan? Dit zou je kunnen doen met een aantal subtiele hints. Ga eens naar een swingers website en bekijk hoe je partner hier op reageert. Lees teksten hardop voor en uit je gevoelens, geef aan dat je het spannend zou vinden en lok een reactie uit. Je kunt ook later in bed nog eens er op terug komen en fluisterend zeggen het lijkt me wel opwindend om te gaan swingen met je en zou jij dat ook willen? Dan kom je er vanzelf achter hoe je partner hier op reageert. Bij swingers websites zoals bijvoorbeeld Regioswingers kun je een leuk avontuur beleven, dit kan vaker zijn maar het kan ook blijven bij één spannende nacht. Het contact leggen met swingers uit heel Nederland verloopt hier erg gemakkelijk en alles uiteraard zonder verplichtingen.

Tips

  • Vraag eens aan je partner of hij weet wat swingen is
  • Geef aan dat je hebt gehoord dat vrienden wel eens swingen en vraag de mening van je partner hierover
  • Zeg dat je wat meer spanning wilt en kom met dit idee
  • Laat ervaringen lezen van mensen die ervaring hebben met swingen.

Hoe weet ik of mijn partner ook wil swingen?

Om er achter te komen of je partner ook wil swingen, kun je je partner meteen de vraag stellen of hij of zij er voor open staat. Je kunt ook samen een keer het avontuur aan gaan en het zelf ontdekken. Lees ervaringen, sta er samen voor open en praat er over wat je wel en niet wilt dat de ander doet. Met goede afspraken weet je ook zeker dat je niet te ver gaat en het geen invloed heeft op je relatie. Je kunt bijvoorbeeld samen een kijkje nemen op AdultMatch, dit is een datingsite om spannende erotische contacten te vinden. Je kunt je als stel inschrijven, maar ook alleen of als groep. Een leuk afspraakje is hier zo geregeld en dan kom je er zelf achter of het wat voor jullie is.

Ik wil swingen maar waar kan ik dit het beste doen?

Swingen kan bij je thuis, op ontmoetingsplaatsen of op websites die hiervoor speciaal voor zijn ingericht zijn. Bij RegioSwingers, bekend van tv, kun je daar meer over te weten komen. Je kunt hier namelijk mannen, vrouwen en stellen ontmoeten die net als jij op zoek zijn naar gelijkgestemden. Het kan ook heel goed zijn dat het voor jou de eerste keer is en dat je dus nieuw bent in de swingerswereld. Dat is hier helemaal geen probleem. Je vindt hier namelijk de eerste stappen die je kunt zetten om de spannende wereld te betreden!

Wil je liever meteen erotisch daten?

Dan kan dat bij KlasseSwingers. Je vindt hier mannen, vrouwen en stellen die op zoek zijn naar erotisch vermaak. Je zou samen een seksuele relatie aan kunnen gaan, maar je kunt ook kiezen voor een eenmalig avontuurtje. Het ligt er echt aan wat jij en je partner willen en met elkaar afspreken. Er zijn mogelijkheden genoeg bij KlasseSwingers. Verruim je blik, verruim je wereld en maak kennis met KlasseSwingers voor volop vermaak.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies