Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Stel zoekt stel dating

Swingers
Stel zoekt stel dating

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Swingen. Partnerruil. The Lifestyle. Bij sommige mensen schieten de nekharen recht overeind bij het horen van deze termen. “Never nooit dat ik mijn partner met een ander zal delen…” is de opvatting van veel niet-swingers. Juist voor de stellen die wél op zoek zijn naar gelijkgestemde stellen schreven we dit artikel. Zo ontmoet je stellen die net als jullie op zoek zijn naar andere stellen om mee te daten!

Gelijkgestemde swingerstellen ontmoeten

Stellen die op zoek zijn naar andere stellen hebben tal van opties om te vinden waar ze naar op zoek zijn, maar er is één methode die met kop en schouders boven de rest uitsteekt: online datingsites bezoeken! Daarom hebben we hieronder ook de beste datingsites verzameld voor stellen die op zoek zijn naar andere stellen.

 


RegioSwingersBezoek RegioSwingers 

RegioSwingers.nl is dé online datingsite van Nederland en België voor stellen die op zoek zijn naar gelijkgestemde stellen. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Hier dus geen fakers zoals je ze op veel andere websites wel tegenkomt. De mensen waarmee je in contact komt zijn echte mensen die net als jullie op zoek zijn naar swingende koppels. Op RegioSwingers vind je zowel nieuwe leden die nog helemaal nieuw zijn in de swingerswereld, als koppels die volledig van de hoed en de rand weten als het om partnerruil gaat. Ideaal dus voor nieuwkomers. Je zal met open armen ontvangen worden in deze swingerscommunity. Aanmelden is net als bij de andere 2 datingsites hieronder helemaal gratis. Je kunt dus rustig rondneuzen en ontdekken of RegioSwingers bij jullie past.

Bezoek RegioSwingers

NovaMoraBezoek NovaMora 

NovaMora.nl richt zich - zoals de naam al doet vermoeden - op stijlvol en betrouwbaar swingen. Ook hier worden de profielen weer handmatig gecontroleerd en is de kans op fakers en oneerbiedige verzoeken minimaal. De uitgebreide zoekfunctie helpt jullie om het stel te vinden waar jullie het meeste mee hebben en contact leggen is via de ingebouwde chatfunctie en/of berichtenfunctie zo gebeurd. Ook hier is de community achter de datingsite weer hecht en is er alle ruimte voor nieuwkomers om zich te oriënteren in de wondere wereld van het swingen.

Bezoek NovaMora

SDC Swingers Date ClubBezoek SDC Swingers Date Club 

SDC.com en swingen wordt vaak in één adem genoemd. Logisch, want het is de grootste internationale swingerscommunity die er bestaat. In tegenstelling tot de de hierboven genoemde datingsites richt SDC zich dus niet specifiek op Nederlanders, al zijn er zat Nederlandse stellen te vinden op SDC.com. Naast de online mogelijkheid om stellen te ontmoeten heb je bij SDC ook de mogelijkheid om offline events te bezoeken waar je gelijkgestemde stellen kunt ontmoeten. Meerdere keren per jaar organiseert de Swingers Date Club namelijk feesten en zelfs reizen. De website zelf zit bomvol functies en in vergelijking met veel andere swingsites betaal je voor een betaald lidmaatschap bij SDC een relatief lage prijs voor het volledige gebruik van de site.

Bezoek SDC Swingers Date Club

Zijn er nog andere mogelijkheden om swingers te ontmoeten?

Het grote voordeel van online datingsites – zeker voor nieuwkomers – is dat je je rustig kunt oriënteren in de wereld van het swingen. Als jullie pas net hebben ontdekt dat partnerruil toch stiekem wel heel erg spannend is, gaat er waarschijnlijk een hele nieuwe wereld voor jullie open. Er zal veel op je af komen en dan is het handig om dit allemaal rustig te verwerken in je eigen tempo en vanuit je eigen veilige omgeving. Er is geen druk wanneer je rustig vanachter de computer of je smartphone leest, kijkt en luistert naar de verhalen van ervaren swingers. Indien jullie een leuk stel tegenkomen op één van de datingsites kun je het gesprek rustig opbouwen en zelf bepalen tot hoe ver jullie willen gaan.

Het bezoeken van een parenclub is een heel goed alternatief om in contact te komen met gelijkgestemde stellen. Voor veel mensen is de drempel echter vrij hoog om naar zo’n club toe te gaan. Vaak wordt er gedacht dat je meteen ‘all the way’ moet gaan als je zo’n club binnenstapt. Niets is minder waar natuurlijk. Ook in de clubs zie je de hechtheid van de swingerscommunity en is er alle begrip voor jullie ‘eerste keer’. Niets moet en (vrijwel) alles mag. Toch kunnen de seksende stellen om jullie heen bij jullie zelf een bepaalde druk opwekken. Al zijn jullie hierin geïnteresseerd; het kan zomaar net nog even een brug te ver zijn. Vandaar dat online oriëntatie uiteindelijk misschien toch wel de beste optie is.

Wanneer jullie helemaal niet nieuw meer zijn in de swingerswereld

Het kan natuurlijk ook zijn dat jullie helemaal niet nieuw zijn in de swingerswereld. In dat geval zul je zelf ook wel weten dat online datingsites en parenclubs absoluut niet de enige alternatieven zijn om gelijkgestemde stellen te ontmoeten.

Door heel het land worden er bijvoorbeeld privéfeestjes gehouden. Vaak kom je daar alleen terecht op uitnodiging van een ander stel. Je zult dus eerst andere stellen moeten leren kennen voordat je zo’n feestje kunt bezoeken, maar wanneer eenmaal het contact is gelegd en jullie blijken te klikken, kun je er vanuit gaan dat je regelmatig een uitnodiging krijgt voor een privéfeest.

Ook de swingervakanties zijn vandaag de dag helemaal hip. Een reis die in het teken staat van genieten. Met elkaar. Van elkaar. En dus ook van en met andere stellen. Ook hier geldt weer: vrijheid-blijheid. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar er zal altijd gehandeld worden vanuit respect. Het is toch wel het sleutelwoord binnen de swingersommunity.

Conclusie van dit artikel is dat je op meerdere manieren in contact kunt komen met swingers. Als jullie al bekend zijn in de swingerswereld weten jullie vast zelf wel de beste plekken om leuke nieuwe koppels te ontmoeten. Voor iedereen die nieuw is met swingen en partnerruil is een online datingsite verreweg de beste optie. Je kunt je gratis aanmelden en volledig op eigen tempo je eigen grenzen gaan opzoeken vanuit je eigen veilige en vertrouwde omgeving. De offline swingerscommunity is in veel gevallen ook op het internet actief en de meeste stellen vind je toch wel terug op de bovengenoemde datingsites. Probeer ze uit en ontdek zelf waarom juist deze websites toonaangevend zijn voor stellen die op zoek zijn naar andere stellen.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

© Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement