Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Waar vind ik een discrete datingwebsite?

Vreemdgaan
Waar vind ik een discrete datingwebsite?

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

De meeste mensen schreeuwen het niet van de daken als ze op een datingsite staan. Desalniettemin is het taboe rond dit soort websites verdwenen. Velen vinden immers een date dankzij het internet. Bovendien heeft een app als Tinder hieraan bijgedragen. Online vreemdgaan is sinds een aantal jaar ook mogelijk. Als je wilt vreemdgaan, wil je je natuurlijk op een zo anoniem mogelijke manier inschrijven.


SF.dating SecretFlirtBezoek SF.dating SecretFlirt

Via het internet mensen ontmoeten biedt een goede gelegenheid om anoniem te blijven. Op SF vind je het perfecte platform om mensen voor een affaire te ontmoeten. De website heeft discretie zeer hoog in het vaandel staan: je hebt zelfs de optie om volledig anoniem te blijven. Een zeer betrouwbare optie voor het vinden van spannende contacten.

Bezoek SF.dating SecretFlirt

Victoria MilanBezoek Victoria Milan

Een andere grote datingsite voor overspel is Victoria Milan. Een groot pluspunt aan deze site is dat je foto's kan uploaden van jezelf die automatisch worden vervaagd zodat je niet herkenbaar bent. Zo kan je wel een indruk achter laten van jezelf maar geef je niet teveel prijs. Verder is er een speciale knop op de website waarop je kan klikken als er zomaar iemand meekijkt terwijl je de website bezoekt. Na het klikken op deze button verschijnt er een neutrale website.

Bezoek Victoria Milan

Second LoveBezoek Second Love

De bekendste site voor anoniem contact is SecondLove. Onder andere door een grote campagne en tv-reclames heeft deze website veel leden. Daarnaast was SecondLove de eerste website die zich volledig richt op spanning naast je huidige relatie. Je gegevens zijn volledig veilig op deze site en de website heeft een dating keurmerk. Zeker het proberen waard vooral omdat er altijd leden online zijn.

Bezoek Second Love

SeksbuddyBezoek Seksbuddy

Als het vooral gaat om erotisch contact dan is de website Seksbuddy wellicht een optie. De meeste leden zijn hier opzoek naar een eenmalige sexdate. Je kunt eenvoudig zoeken op locatie en je kunt tijdens het aanmelden een "nickname" gebruiken om je ware identiteit geheim te houden. Erg spannend om eens een advertentie aan te maken met een gratis account.

Bezoek Seksbuddy

Vreemdgaan

Mensen gaan vandaag de dag vaker vreemd dan pakweg veertig of zestig jaar geleden. Dat is niet opmerkelijk als je kijkt naar hoe de maatschappij er destijds uitzag. Mensen zaten toen natuurlijk niet anders in elkaar. Het verschil is dat mensen tegenwoordig minder monogaam gaan. Een mens is door zijn dierlijke driften ook niet monogaam. Circa één op de vijf mensen gaat heden ten dage vreemd.

Online vreemdgaan

Als je bewust wilt vreemdgaan wil je dit waarschijnlijk niet kenbaar maken. Je kunt je hiervoor het beste inschrijven op één van de bovenstaande discrete datingsites. Deze sites zijn hier speciaal opgezet om anoniem te blijven.

Reguliere websites tegenover discrete sites

Je kunt natuurlijk ook naar de reguliere sites gaan, maar de kans is groot dat je hier bekenden tegenkomt of dat bekenden jou tegenkomen.

Als je single bent en je schrijft je in op zo’n site, dan zullen ze hier niet van opkijken, maar als bekenden weten dat je een relatie hebt is het natuurlijk een ander verhaal. Mogelijk dat ze dit gaan rondbazuinen en jij moet vrezen voor je relatie. Als je niet wilt scheiden of uit elkaar wilt gaan, maar toch een spannend avontuur wilt beleven is een discrete datingsite een goede oplossing. Je kunt op genoemde websites een profiel aanmaken en kijken welke gelijkgestemden hier zijn te vinden.

Geheim daten

De hierboven genoemde websites steken erg goed in elkaar. Op sommige van deze sites kun je bijvoorbeeld geen identificeerbare informatie kenbaar maken. Voor de profielfoto kun je een blur gebruiken. Met zo’n blur kun je je gezicht onherkenbaar maken. Voor het plaatsen van foto’s kun je een beroep doen op een privé knop. Zo kun je je geüploade foto’s privé maken en zijn deze alleen zichtbaar voor ‘uitgenodigde’ gebruikers. Voorts word je op deze site automatisch uitgelogd, zodat je partner er niet zal achter komen dat je hier staat ingeschreven.

Als je op een laptop, tablet, smartphone of computer zit waar je partner ook op zit, is het raadzaam om je browsergeschiedenis wel tijdig te verwijderen. Als je op de computer of laptop zit kun je er voor kiezen om anoniem te surfen. Dit kan dankzij Google Chrome incognito. Vergeet ook niet om eventueel registratiemails te verwijderen. Ben je aan het chatten en komt je partner plotseling de kamer binnenlopen? Veel chatrooms hebben een zogenaamde paniek knop. Zo kun je snel de chatroom wegklikken.

Weten welke datingsites betrouwbaar zijn? Bekijk ons artikel over alle betrouwbare datingsites.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies