Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Stiekem vreemdgaan. Hoe houd je het geheim?

Vreemdgaan
Stiekem vreemdgaan. Hoe houd je het geheim?

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Eet jij van twee walletjes of heb je hier wel eens over nagedacht? Dan zul je er vast ook wel eens over nagedacht hebben hoe je je (toekomstige) affaire het beste geheim kunt houden. Als dit soort gedachten door je hoofd rond spoken nodigen we je uit om verder te lezen. In dit artikel gaan we het namelijk hebben over stiekem vreemd gaan en hoe je dit geheim kunt houden voor je partner en de buitenwacht.

Om te voorkomen dat moraalridders ons gaan overspoelen in de reacties onderaan de pagina: wij van Datingsitekiezen.nl keuren vreemdgaan niet goed! Als je onze artikelen over polyamorie en hoe herken je de vreemdganger hebt gelezen, weet je dat wij vinden dat iedereen lekker moet doen waar hij of zij zelf zin in heeft. Zolang je anderen maar niet beschadigt. Bewust, dan wel onbewust.

Dat er weliswaar genoeg mensen zijn die daar anders over denken en van twee walletjes eten moge duidelijk zijn. Uit het jaarlijkse seksonderzoek van Durex blijkt dat 31 procent van de Nederlanders vreemdgaat. Niet zo gek dan ook dat de vreemdgaan-datingsites de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond zijn geschoten. Om het kaf van het koren te scheiden hebben we hieronder 2 vreemdgaan-datingsites voor je verzameld waarbij privacy een belangrijk goed is. Je wilt immers niet ontdekt worden tijdens je buitenechtelijke escapades toch? Op deze datingsites weet je zeker dat je in het diepste geheim op zoek kunt gaan naar jouw snoepje voor buiten de deur!


SF.dating SecretFlirtBezoek SF.dating SecretFlirt

SF.dating is dé site waar je geheel anoniem op zoek kunt gaan naar spannende contacten. Voorheen stond de website bekend onder SecretFlirt, maar inmiddels is de website verhuisd naar Sf.dating waarbij er alles is gedaan om de privacy en veiligheid van de leden te waarborgen. Inloggen gebeurt via een extra beveiligde verbinding en je hebt zelf helemaal de vrije keuze hoe je je profiel inricht. Foto's of geen foto's, uitgebreide profielinfo of een leeg profiel; it's all up to you! Je kunt je gratis aanmelden bij SecretFlirt zodat je op je gemak kunt rondkijken of de website iets voor je is. Om onbeperkt gebruik te kunnen maken van alle functies op sf.dating kun je Topmember worden zodat niets je meer tegen houdt om spannende contacten op te doen.

Bezoek SF.dating SecretFlirt

Second LoveBezoek Second Love

Met slogans als "Ben jij Gelukkig getrouwd? Ik ook" en "Flirten is niet alleen voor singles" windt SecondLove er geen doekjes om. Hier kun je snoepen buiten je vaste relatie om. Wat dit snoepen inhoudt is voor iedereen anders. Sommige leden zoeken daadwerkelijke een seksdate/seksrelatie, maar anderen houden het weer bij 'onschuldig' online flirten. De leden op Secondlove.nl zitten niet allemaal al in een relatie, maar de single leden op deze website weten natuurlijk van tevoren dat jij in een relatie zit. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je zoektocht op SecondLove in het openbaar komt. Je bepaalt helemaal zelf welke info je in je profiel openbaar zet en wat er achter slot en grendel blijft. Aanmelden is wederom gratis, zodat je rustig kunt bekijken of SecondLove past bij wat je zoekt of niet.

Bezoek Second Love

Hoe je het beste stiekem kunt daten en vreemdgaan

Nu je weet hoe je je scharrel het beste kunt vinden is het tijd om tips en tricks met je te delen zodat je affaire niet aan het licht komt. De tips hieronder zijn vrij voor de hand liggend, maar in het heetst van de strijd wil het brein soms niet altijd even goed werken. Daarom hieronder 5 tips die je helpen bij het geheim houden van jouw praktijken als vreemdganger.

Poep niet waar je eet
De belangrijkste regel als het om vreemdgaan gaat: spreek nooit met iemand af uit en in je eigen omgeving! Hierbij bedoelen we niet alleen de mensen die in je eigen netwerk of in het netwerk van je partner zitten (vrienden, familie, collega’s, wederzijdse kennissen, etc.), maar ook het daadwerkelijk afspreken in je eigen woonplaats of een nabijgelegen gemeente. Al moet je er kilometers voor reizen: doe het!

De kans dat iemand je ziet met je affaire is groot wanneer je in je eigen omgeving afspreekt. Mond op mond reclame is de beste en snelste reclame die er is, maar absoluut niet iets waar je op zit te wachten als je stiekem wilt vreemdgaan. Het laatste wat je wilt is dat je partner via-via te horen krijgt dat jij met je scharrel in het dorpscafé een dorpje verderop zat. Of erger nog: dat je een potje hebt liggen seksen in het bed waarin jij en je partner samen slapen en dat de buurvrouw of buurman jullie gespot heeft!

Reis liever wat langer zodat de kans om betrapt te worden minimaal is. Ook voorkom je hiermee dat je je scharrel per ongeluk tegen het lijf loopt in de lokale supermarkt terwijl jij en je lief de weekboodschappen aan het doen zijn. Dit geef awkward situaties die je liever wilt vermijden dan op lossen.

Wees niet te loslippig
De affaires die nooit uitkomen zijn de affaires waarin en waarover weinig wordt gesproken. Natuurlijk wil je pochen tegenover je vrienden over hoe tof je bent dat je er twee (of meerdere) chicks op nahoudt. En natuurlijk wil je het je beste vriendin vertellen als je lover een veel betere minnaar is in bed dan je eigen partner.
Begrijpelijk, maar oh zo onverstandig. Mensen praten. Het liefst over andere mensen. Tegen andere mensen. Als je wilt dat je partner er vroeg of laat achter gaat komen dat jij vreemdgaat moet je het vooral bespreken met Jan en alleman.

Veel beter is het om het tussen jou en je affaire te houden en ook daarin maar weinig informatie weg te geven. Wat voor zin heeft het om je one night stand je volledige naam te vertellen? Waar je woont? Waar je werkt? Waar je je hobby’s beoefent? En waar je je boodschapjes doet? Laat liever zo min mogelijk los en vertel alleen het hoognodige.

Wanneer je een ‘serieuzere’ affaire hebt die langere tijd duurt is dit op den duur wat moeilijker. Vaak voel je dan zelf wel aan of je scharrel enigszins betrouwbaar is of niet. Twijfel je aan zijn of haar discretie? Houd dan vooral de lippen stijf op elkaar!

No social friends
Sommige mensen ontmoeten hun affaire op social media. In dat geval de wijze tip om er zo snel mogelijk vanaf te gaan en elkaar alleen via privé berichten contacten. Alles wat je op social media kanalen doet is te zien. Zeker als je niet wijs omgaat met je privacy instellingen. Gebruik liever anoniemere platformen zoals Kik Messenger, Telegram of soortgelijke messengers voor jullie contactmomenten. Bewust zetten we Whatsapp hier niet tussen, want doorgaans gebruik je Whatsapp ook met je eigen partner. Niets zo vervelend als constant je telefoon af te moeten schermen bij het gebruik van Whatsapp.

Heb je je scharrel niet ontmoet via social media? Voeg hem of haar dan ook nooit toe op je sociale profielen. Alleen de vriendschapsbevestiging kan bij je partner al argwaan opwekken. Een slapende hond wakker maken is wel het laatste wat je wilt doen als je stiekem wilt vreemdgaan.

Gebruik een apart e-mailadres voor datingsites
Als je je besluit in te schrijven op de vreemdgaan-sites die we hierboven benoemd hebben, doe je er wijs aan om een apart e-mailadres aan te maken hiervoor. Enerzijds omdat je natuurlijk niet de mailtjes van de datingwebsites tussen je gewone mail wilt hebben, maar anderzijds zijn argwanende partners vandaag de dag behoorlijk inventief. Ze surfen naar secondlove.nl of sf.dating en proberen daar met jouw e-mailadres een account aan te maken. Blijkt het e-mailadres al gebruikt te zijn om in te schrijven? Dan heb je behoorlijk wat uit te leggen als je thuiskomt.

Daarnaast zijn er in het verleden ook wel eens websites geweest die gehackt zijn. Gebruikersnamen en wachtwoorden kwamen zo op straat te liggen en werden de wereld rondgeslingerd via het wereldwijde web. Ook niet iets waar je op zit te wachten bij geheime affaires natuurlijk, al is de kans op bovengenoemde websites klein. Deze zijn namelijk goed beveiligd om jouw privacy en veiligheid te waarborgen. Ook hier is het echter beter om te voorkomen, dan om te genezen.

Wees zorgvuldig met je telefoon
De smartphone is een vloek en een zegen voor vreemdgangers. We doen er alles mee vandaag de dag en de kans is groot dat jij en je scharrel spannende berichtjes, foto’s en/of video’s naar elkaar toezenden. Superspannend, maar ook supergevaarlijk!

Ga dan ook zorgvuldig om met je telefoon. Zet er een wachtwoord op en laat ‘m niet overal rondslingeren. Je zult echt niet de eerste (en zeker niet de laatste) zijn die betrapt wordt op basis van de inhoud van je telefoon. Het beste is om alle informatie direct te verwijderen, maar ja, al die spannende selfies die hij of zij je stuurde wil je het liefst bewaren.

Gebruik daar dan een speciale app voor. Er zijn verschillende apps te downloaden voor iPhones en Android devices waarmee je foto’s, video’s en tekst kunt opslaan. Zet hier alle content in die te maken heeft met je scharrel en stel een goed wachtwoord in. Op die manier kun je (na)genieten van alle informatie-uitwisselingen die jullie hadden zonder dat je meest gebruikte apps vervuild raken. Kun je met een gerust hart gebruik maken van je mobiel zonder constant in de stress te zitten om je partner die met een schuin oog meekijkt op je telefoon.

Al is de leugen nog zo snel
We hopen je met dit artikel wijzer te hebben gemaakt als het om stiekem vreemdgaan gaat. Besef echter wel dat, hoe zorgvuldig je ook mag zijn, één klein foutje alles om zeep kan helpen. Het gezegde “al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel” is er niet voor niets.

De kans dat je je affaire(s) meeneemt tot aan het graf is dan ook gewoon erg klein. Je kunt jezelf ook afvragen of dat überhaupt iets is wat je wilt. Liegen en bedriegen kost erg veel tijd en energie. Is het het allemaal waard? Want wat als je al die tijd en energie nou eens zou steken in de relatie die je al hebt. Of eventueel in een nieuwe relatie als je huidige partner niet precies is wat je in je droomman of vrouw zoekt? Zou dat je niet veel gelukkiger maken?


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies