• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 213 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Happn Dating App


De nieuwste trend in de datingwereld is deze nieuwe app. De app richt zich op het matchen met gebruikers die op dezelfde locaties als jij zijn geweest. Je hebt hierbij met de matches die je krijgt via de app sowieso iets gemeen of een onderwerp om een gesprek over te beginnen.

De app, van Franse makelij, biedt een verfrissende aanpak ten opzichte van de vele concurrerende datingapps. In veel opzichten werkt de app hetzelfde als Tinder, maar de app onderscheidt zich door de locatie functie. Je ziet alleen matches met mensen die in een straal van 250 meter van jou zijn geweest. Ook zie je hoe vaak een match rond dezelfde locatie als jij is geweest. Het idee hierachter is dat je nooit meer je prins op het witte paard voorbij zult lopen op straat. In Nederland groeit de app sinds december ontzettend; voornamelijk in Amsterdam zijn er al veel gebruikers aan het “happn’en”. De hype omtrent de app lijkt voornamelijk ontstaan omdat veel gebruikers na het eindeloos geswipe op Tinder op zoek zijn naar iets nieuws.

De applicatie is beschikbaar voor iPhone, Android en Windows Phone. Een veel gehoorde klacht van gebruikers is echter wel dat de app je telefoon leegslurpt. Doordat de app constant je locatie nodig heeft om matches te zoeken, heeft de app een behoorlijke invloed op je batterijduur.

2015 was het jaar van Tinder, wordt 2016 het jaar van Happn?Happn Dossier


Hoe werkt Happn?

De nieuwste trend in de datingwereld is deze nieuwe app. De app richt zich op het matchen met gebruikers die op dezelfde locaties als jij zijn geweest. Je hebt hierbij met de matches die je krijgt via de app sowieso iets gemeen of een onderwerp om een gesprek over te beginnen. De app, van Franse makelij, […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement