Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Plekk dating app review

Plekk
Bekijk top 10 dating apps

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Plekk is de nieuwste app van de makers van Plekk magazine. Via deze dating-app heb je de mogelijkheid om te matchen met andere gebruikers die op dezelfde plekken inchecken als jij. Dan heb je meteen iets gemeen en start je gemakkelijk een gesprek. Je kunt op een laagdrempelige manier, binnen de app, contact met elkaar zoeken.

Waarom kies je voor Plekk?
  • Inchecken op plekken die je graag bezoekt
  • Matches vinden met diezelfde plekken

Functies van de Plekk app

De belangrijkste functie van de app is het inchecken op verschillende locaties. Hierbij heb je de mogelijkheid om een foto of opmerking aan je check-in toe te voegen. Je kunt bijvoorbeeld vermelden wat je op die plek aan het doen bent of wat je aantrekt aan die plek. Zo kun je je check-in personaliseren, en krijgen andere Plekk-gebruikers direct een beter beeld van jou.


Inchecken op locatie

Nadat je ingecheckt bent heb je de mogelijkheid om andere gebruikers te bekijken die op dezelfde locatie hebben ingecheckt. Als je geïnteresseerd bent in andere gebruikers die je hier ziet, kun je anoniem een like versturen. Als de andere persoon jou ook liked, hebben jullie een match en kunnen jullie gaan chatten.

Plekk zorgt ervoor dat je niet in een massale vleeskeuring terecht komt, maar selectief je matches uit kunt zoeken. Doordat je een locatie deelt met je matches, heb je direct een gemeenschappelijke interesse waar je over kunt chatten.


Kosten Plekk

Plekk is gratis in gebruik, maar je hebt wel de mogelijkheid om een premium abonnement aan te schaffen. Met Plekk Premium heb je toegang tot extra functies en meer matches.


Download de Plekk app


Plus & minpunten

Pluspunten:
  • Inchecken op plekken die je graag bezoekt
  • Matches vinden met diezelfde plekken
Minpunten:
  • Ietwat weinig gebruikers
Bekijk top 10 dating apps
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies