• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 213 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Once Dating App


Once is een nieuwe dating app die het anders aanpakt dan de concurrenten. Via Once krijg je namelijk 1x per dag een handgekozen match. De app kiest er daarmee voor om af te stappen van de algoritmes die andere datingapps te hanteren om iemand te matchen. Hiermee legt Once meer de nadruk op het matchmaken en de intiutie en kennis van degene die de matches voor je maakt.

Populariteit
De app wint het op dit moment nog niet van de populariteit van andere datingapps zoals Lexa, Happn of Tinder, maar wint wel steeds sneller terrein in Nederland. In andere landen, onder andere Ierland (waar de makers van de app vandaan komen), is de app al een groot succes. Gebruikers van de app vinden het fijn om geen nummertje te zijn, maar ‘menselijk’ gematcht te worden.

Matches
Waar je bij Tinder zelf controle hebt over je matches en met wie je in contact komt, is er bij Once geen mogelijkheid om aan te geven of je iemand leuk vindt. Het werkt zo: Iedere nacht om 12 uur verschijnt er een nieuwe match in de app. Beide profielen krijgen hier een bericht van en je kunt zelf aangeven of je geïnteresseerd bent. Heb je geen interesse in de ander, dan kun je het de volgende dag gewoon weer proberen. Als je elkaar wel allebei leuk genoeg vindt, kun je met elkaar gaan chatten.

Serieuzer
Once zet zich zelf in de markt als serieuzere datingapp. Waar Tinder en andere apps vaak enkel platonisch werken en veel gebruikers het enkel gebruiken voor eenmalige hookups, biedt Once meer diepgang. Een ander opvallend gegeven is dat de verdeeldheid in gebruikers op de app 60% vrouwen en 40% mannen is. Iets dat bij veel andere apps vaak andersom is.Welke datingsite kies jij?

© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement