Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Guys-Dating datingsite review

Gay
Guys-Dating
Probeer Guys-Dating gratis

Laatst bijgewerkt: 2 januari 2023

Zoek je een ontspannende datingsite waar je als man op zoek kunt naar veel uiteenlopende contacten? Dan zou Guys Dating weleens de ideale optie kunnen zijn, want hier kun je makkelijk en snel een eigen profiel aanmaken en daarmee op zoek naar elke soort contact die je maar kunt wensen. Van een serieuze relatie tot gewoon een eenmalig afspraakje, alles kan! Daardoor is Guys Dating met name heel geschikt voor mannen die alle opties open willen houden.

Waarom kies je voor Guys-Dating?
 • Goede datingsite met leden in heel Nederland
 • Leuke extra functies zoals de fotozapper
 • Onderdeel van Safe Dating Networks
Schrijf je gratis in bij Guys-Dating

Guys Dating in het kort

Guys Dating is een datingsite voor mannen die in contact willen komen met andere mannen, bijvoorbeeld voor een romantische date en een relatie, maar ook als je graag een meer vrijblijvend (eenmalig) contact wilt. De site heeft een heel ontspannen benadering en biedt vooral een handig platform om een eigen datingprofiel aan te maken en daarmee op zoek te gaan naar andere mannen.

Er is geen matching aanwezig, maar je kunt wel zowel eenvoudig als uitgebreid zoeken en via de zogenaamde FotoZapper profielen liken en afwijzen. Er zijn meerdere manieren om contact te leggen. Je kunt bijvoorbeeld vrijblijvend een knipoog geven maar het is ook mogelijk om (weliswaar alleen met een VIP-abonnement) een berichtje te sturen.


Functies van Guys Dating

De volgende functies staan allemaal tot je beschikking zodra je een eigen profiel hebt aangemaakt op Guys Dating:

 • Je profiel helemaal invullen.
 • Zoveel foto’s plaatsen als je wilt.
 • Berichten van VIP-leden lezen.
 • Andere profielen bekijken.
 • Snel zoeken naar andere mannen.
 • Beperkt mannen beoordelen met de FotoZapper.
 • Knipogen geven aan profielen.

Betaalde functies

Pas echt leuk wordt het om op Guys Dating wanneer je een betaald (VIP) abonnement afsluiten. Dan kun je namelijk ook:

 • Ontvangen berichtjes lezen.
 • Zelf berichtjes versturen.
 • Onbeperkt profielen beoordelen met de FotoZapper.
 • Uitgebreid zoeken met allerlei zoekfilters of een trefwoord.
 • Zien wie er op je profiel zijn geweest.

Inschrijven op Guys Dating

Hoe kun je zelf ook mee gaan doen op de datingsite van Guys Dating? Dat doe je natuurlijk door je eigen profiel op de site aan te maken. Om dat te doenklik je op de knop Inschrijven op de homepage. In een aantal korte en dus heel overzichtelijke stappen word je dan door het aanmeldproces geleid.

blank

Je vult achtereenvolgens de volgende gegevens in: een zelfverzonnen gebruikersnaam (die ook als profielnaam wordt gebruikt), een veilig wachtwoord, je e-mailadres, welke meldingen je wel (en juist niet) wilt ontvangen, je eigen geslacht en dat je mannen wilt leren kennen en tot slot je leeftijd, postuur en locatie. De laatste stap is het toevoegen van een profielfoto, maar dat kun je ook op een later moment nog doen.

Ga akkoord met de voorwaarden en het privacybeleid en ga verder naar je nieuwe profiel bij Guys Dating door op de knop Start met daten te klikken.

Je profiel verder aanvullen

Voor je nu echt kunt beginnen met het leren kennen van leuke single mannen is het een goed idee om je profiel wat verder aan te vullen. De site helpt je daarbij door je direct naar je eigen profielinstellingen te sturen. Je kunt hier allerlei gegevens invoeren, zoals je opleidingsniveau en je lengte. Maar als je eerder nog niet een foto aan je profiel had toegevoegd is dit daarvoor het juiste moment. Met een leuke foto maak je nu eenmaal veel meer kans op snelle contacten.


In contact komen met andere singles

Hoe kun je bij Guys Dating in contact komen met andere single mannen? Er is geen automatische matching aanwezig op de site en tenzij je liever afwacht wie er allemaal op je af zullen komen moet je dus wel zelf actief op zoek. Daarvoor zijn er een aantal verschillende manieren die we hieronder bespreken.

blank

De Zoekmachine

Je kunt bij Guys Dating zowel snel als uitgebreid zoeken. Klik daarvoor op Overzicht in het menu en daarna bij het kopje Zoeken op Snel zoeken of Uitgebreid zoeken. Je kunt ook op de knop Zoeken in de menubalk klikken, maar dan kom je wel automatisch altijd uit bij de meest eenvoudige zoekoptie.

Ook kun je zoeken op trefwoord of profielnaam, maar wil je gewoon wat leuke profielen ontdekken kies dan voor de snelle of de uitgebreide zoekmachine. Voor uitgebreid zoeken is overigens wel een premium lidmaatschap nodig. Voor de snelle zoekmachine geldt dat niet, maar daarin heb je slechts een beperkt aantal zoekfilters om te gebruiken.

Maar aangezien je ook dan nog gewoon kunt zoeken op locatie, leeftijd, geaardheid en het type relatie dat iemand zelf zoekt kan het toch een goede manier zijn om alvast wat leuke profielen te ontdekken.

blank

De FotoZapper

Een andere leuke en makkelijke manier om geschikte mannen te leren kennen en direct met ze te matchen is de FotoZapper, die je direct vanuit het hoofdmenu bovenaan elk scherm kunt openen. In dit scherm krijg je telkens een nieuw profiel te zien waarbij je kunt kiezen uit drie knoppen: Ja, Nee en Misschien.

De opties Ja en Nee spreken voor zich, vooral wanneer je al eens via populaire dating apps zoals Tinder hebt gedatet. Dan zul je meteen snappen dat je bij een Ja kans maakt op een match, terwijl je met Nee de man af kunt wijzen.

Kies je voor Misschien dan krijg je het profiel een andere keer wellicht nogmaals te zien, bijvoorbeeld omdat de andere man bij jou wel op Ja heeft geklikt. Je kunt jezelf dan eventueel nog bedenken. Let op dat je wel zelf een foto geplaatst moet hebben om de FotoZapper te kunnen gebruiken.

blank

Een knipoog geven

Als je een profiel leuk vindt maar niet meteen een bericht wilt sturen kun je die man ook toevoegen aan je favorieten of hem snel een knipoog sturen. Daar krijgt die man dan een melding van en kan dan ook bij jou komen kijken. Dat is dus een leuke manier om contact te zoeken die verder weinig druk op de ander legt.


Doelgroep van Guys Dating

De doelgroep van Guys Dating bestaat uit mannen die op zoek zijn naar andere mannen voor een date, een relatie of gewoon een online chat of virtuele vriendschap. Ook erotische ontmoetingen worden door menig bezoeker niet geschuwd, zo blijkt regelmatig uit de vele profielen.

Maar uiteraard bepaal je helemaal zelf of je daar in mee wilt gaan. De mogelijkheid is er, maar als je gewoon serieus wilt daten voor een duurzame relatie kan dat ook prima bij Guys Dating. Bovendien zijn de meeste profielfoto’s gewoon gezichtsfoto’s en zul je dus niet ineens met ‘spannend’ beeldmateriaal geconfronteerd worden.


Guys Dating beveiliging en privacy

Zoals inmiddels verplicht is voor datingsites maakt Guys Dating gebruik van een SSL-certificaat. Dat gaat om een betrouwbaar certificaat van DigiCert. Zo weet je dat je verbinding altijd beveiligd is. Niemand kan dus stiekem meekijken bij wat je doet op deze site.

Daarnaast belooft de site een strenge profielcontrole, want namaakprofielen zijn absoluut niet toegestaan op Guys Dating. Daarom checkt de redactie van de site ook doorlopend wat voor profielen er worden aangemaakt en of die wel echt zijn.


Bekendheid van Guys Dating

Guys Dating is een van grootste Nederlandse datingsites voor gay en bi mannen. Via Guys Dating kun je gemakkelijk in contact komen met ontzettend veel homo’s in Nederland. De site is onderdeel van ‘Safe Dating Networks’, een betrouwbare aanbieder van datingsites. Dagelijks melden zich enkele honderden mannen aan op de website van Guys Dating. Dit geeft aan dat de datingsite zeer actief bezocht wordt en een hoge succesratio heeft.


Is er een datingapp beschikbaar?

Nee, Guys Dating heeft niet een eigen dating app. De datingsite is echter wel volledig aangepast op mobiel gebruik. Dat heeft zelfs de nadruk gekregen inmiddels, aangezien het meeste internetgebruik tegenwoordig via de mobiele telefoon en tablets plaatsvindt.

Dat merk je bijvoorbeeld aan de overzichtelijke schermen die perfect mee schalen bij een wat kleiner scherm. Alle functies zijn dus even goed te gebruiken via je smartphone als op het grote scherm van een laptop of desktop.

Nacht versie

Ook heel handig niet alleen op de mobiele telefoon maar ook op een gewone computer) is dat je zelf het kleurenschema van de site aan kunt passen. Tik of klik daarvoor op je eigen profielnaam en kies dan voor de donkere of de lichte versie van de site.


Contact met Guys Dating

Wil je graag contact met de mensen achter Guys Dating, bijvoorbeeld omdat je een vraag, opmerking of wellicht zelfs een klacht hebt? Dan vind je hier alle gegevens die je nodig hebt om dat contact op gang te brengen.

Adresgegevens:

Welke organisatie zit er achter de gay datingsite Guys Dating? Die gegevens hebben we voor je opgezocht en je vindt ze hieronder:

Amazing Bits B.V.
Kerkenbos 1057c
6546 BB Nijmegen
Nederland

KVK: 09170750

blank

Helpdesk en klantenservice

De helpdesk annex klantenservice van Guys Dating is het beste bereikbaar via het contactformulier op de site. Daar kun je bij een vraag of opmerking over de site of je VIP lidmaatschap een zogenaamd ticket aanmaken. Dat betekent dat je eerst het contactformulier invult met daarin gegevens zoals je naam, inlognaam, e-mailadres en onderwerp.

Vervolgens vertel je in detail waar je mee zit en klik je op Versturen. Je krijgt dan een ticketnummer toegewezen en ontvangt daarop via e-mail een reactie. Door telkens weer met je eigen ticketnummer te reageren kun je zo goed mogelijk worden geholpen, ook als je vraag naar iemand anders wordt doorgezet.


Kosten guys dating

blank

Het betaalde abonnement van Guys Dating wordt het VIP lidmaatschap genoemd. Je kunt VIP worden voor de periode van 1 t/m 4 maanden, waarbij de prijs telkens voordeliger wordt naarmate de abonnementsduur langer is.

Dit zijn de huidige prijzen van het betaalde VIP lidmaatschap:

 • Het VIP lidmaatschap van 1 maand kost € 24,99
 • Het VIP lidmaatschap van 2 maand kost € 39,98 (€ 19,99 p/m)
 • Het VIP lidmaatschap van 4 maand kost € 59,96 (€ 14,99 p/m)

Betalen kan in de eerste plaats met de gebruikelijke manieren zoals iDeal, een bankoverschrijving en via je creditcard. Het is echter ook mogelijk contact te betalen. Klik daarvoor op het selectievakje bij Toon alle beschikbare betaalmethoden. Let er wel op dat het dan minimaal 3 tot maximaal 9 dagen zal duren voor je VIP-lidmaatschap ingaat, terwijl dat bij iDeal en creditcard direct zal gebeuren.


Guys Dating opzeggen

Wil je jouw profiel bij Guys Dating opheffen en je gehele account verwijderen? Dan doe je dat makkelijk en snel door bovenaan het scherm op de foto van je eigen profiel te klikken en in het menu dat verschijnt te kiezen voor de optie Account. Hier zie je een tabblad genaamd Uitschrijven. Klik daarop om meteen een reden voor je uitschrijving te kiezen en na het invullen van je wachtwoord met de knop Nu uitschrijven je account te beëindigen.


Onze ervaringen met Guys-Dating

Pluspunten:
 • Goede datingsite met leden in heel Nederland
 • Leuke extra functies zoals de fotozapper
 • Onderdeel van Safe Dating Networks
Minpunten:
 • Geen datingapp beschikbaar
 • Geen persoonlijke matching
Probeer Guys-Dating gratis
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies