• Onafhankelijk vergelijken
  • 221 datingsites & 27 apps
  • 465 tips & artikelen

Parship opzeggen: Hoe beëindig je je abonnement?

Laatst bijgewerkt: 2 september 2019

Sommige datingsites maken het je lastig om je uit te schrijven uit hun systeem. Als je je eenmaal in hebt geschreven, blijven ze je bombarderen met e-mails en aanbiedingen. Hoewel Parship een betrouwbare partij is, is het best moeilijk om via de website de uitschrijffunctie te vinden. Als je betalend lid bent bij Parship moet je je zelfs schriftelijk uitschrijven.
Hieronder lees je exact hoe je te werk gaat om je af te melden bij deze datingsite. Ben je benieuwd naar onze review over deze datingsite? Deze kun je op ervaringen-pagina lezen.


Opzeggen via een automatische opzegbrief

Parship is het gemakkelijkst op te zeggen middels een automatische opzegbrief. Hier vul je je gegevens in en de generator doet de rest. Vervolgens komt er een brief uitrollen waarin alle informatie staat die je nodig hebt om je account bij Parship te beeindigen. Je kunt er vervolgens voor kiezen om deze brief zelf te versturen naar Parship, of laten versturen via onze service.


Opzeggen via de website

Via de website van Parship kun je je uitschrijven door in ‘Mijn Parship’ je profiel voor altijd verwijderen. Je moet wel bedenken voordat je deze stap onderneemt, dat al je data dan verwijdert wordt uit de systemen van Parship. Je verliest dus ook alle matches en contacten die je hebt opgedaan. Nadat je je wachtwoord hebt ingevuld, druk je op de knop en is je inschrijving definitief ongedaan gemaakt.

Stap 1:
Wanneer je bent ingelogd in de Mijn Parship omgeving, navigeer je naar de rechter bovenhoek. Klik op het icoontje met uw foto. Hierna verschijnt een keuzemenu. Druk hier op “Gegevens & instellingen”, zoals hieronder getoond.

screenshot-of-photoshop-15-09-16-10-55-28

Stap 2:
Op de pagina “Mijn lidmaatschap” zie je als derde kopje “Profielstatus” staan. Hieronder staat de zin “Klik hier om uw profiel definitief te verwijderen.”, het woordje ‘hier’ is op deze pagina gelinkt naar de uitschrijfpagina, klik hier op.

Parship uitschrijven

Stap 3:
Je wordt nu doorgestuurd naar de ‘Profiel verwijderen’ pagina. Op deze pagina typt je je Parship wachtwoord en drukt op de knop. Je krijgt vervolgens een melding ‘Je opzegging is verwerkt.’

screenshot-of-google-chrome-15-09-16-10-59-02

Schriftelijk opzeggen

Zo makkelijk als het is om je in te schrijven bij Parship, zo moeilijk word het je gemaakt als je je betaalde abonnement wilt opzeggen. Je moet namelijk schriftelijk je uitschrijving kenbaar maken. Dit is nog best een moeilijk proces, en daarom lopen we je er graag even doorheen.

Via het internet
Sinds kort heeft Parship een optie ingebouwd zodat je ook schriftelijk via de website kunt opzeggen. Dit maakt het uitschrijvingsproces een stuk eenvoudiger. De optie is wel een beetje weggestopt in de website. Middels het onderstaande stappenplan kom je bij het formulier.

  • Stap 1: Als je bent ingelogd. Druk je bovenin de website op “Over Parship”.
  • Stap 2: Als het goed is zie je aan de onderkant van het eerste stukje tekst op deze pagina een link naar “Meer informatie over onze contactgarantie”, klik op deze link.
  • Stap 3: Klik op ‘Klantenservice’ bovenin het menu.
  • Stap 4: Op de pagina van de Klantenservice kun je een vraag stellen. Typ hier ‘opzeggen’ zonder de aanhalingstekentjes.
  • Stap 5: Klik op het eerste resultaat in de zoekresultaten. Op deze pagina vind je een link naar het formulier op de website (‘Contact met klantenservice via de website’). Klik hier op.
  • Stap 6: Vul het formulier in. Je uitschrijving wordt nu binnen enkele werkdagen verwerkt.

Via post of fax
Oorspronkelijk was het alleen mogelijk om je betaalde Parship abonnement op te zeggen via een brief naar het hoofdkantoor van Parship. Dit kan nog steeds, maar het adres bevindt zich wel in Duitsland. Je zult dus extra portokosten moeten betalen voor de verzending. In de brief vermeld je dat je je wilt uitschrijven en vermeld je je gebruikersnaam. Stuur de brief vervolgens via post naar:

Parship Nederland
t.a.v. Klantenservice Nederland
Speersort 10
20095 Hamburg
Duitsland

Je kunt de brief ook faxen naar het hoofdkantoor. Dat kan via het onderstaande (Duitse) faxnummer:
+49 (0)40 46 00 26 596

Parship opzegtermijn

Deze datingsite hanteert een opzegtermijn van 28 dagen.  Dit betekent dat, zodra je uitschrijving binnen is gekomen bij Parship, deze binnen 28 dagen wordt opgezegd. Als je bent vergeten je abonnement op tijd op te zeggen, wordt deze automatisch verlengd voor de periode die je in eerste instantie besteld hebt.

 


Reacties

Reactie geschreven door Latoya
30 oktober 2019

Opzegtermijn

Zou parship nooit aan iemand aanraden! Erg leuk allemaal in het begin! Gezellig aan het chatten en een erg leuke man leren kennen wat zo goed klikte dat we bij elkaar bleven hangen. Wilde parship opzeggen kreeg ik doodleuk te horen dat is fijn maar je moet wel nog even je jaarabonnement afmaken ookal gebruik je die niet meer! Oftewel mag nog elke maand betalen voor niks!


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
© Datingsite Kiezen 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement