Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Op deze datingsites vind je een toyboy

Op deze datingsites vind je een toyboy

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Daten met een jongere man. Ook wel een toyboy genoemd. Tegenwoordig zien we steeds vaker dat aantrekkelijke oudere vrouwen een jongere man aan de haak slaan. Misschien heb je er ooit wel eens aan gedacht om je net als Madonna of Demi Moore te wagen aan een jongere man en wil je weten waar je deze mannen online kunt ontmoeten. In dat geval is dit artikel zeker iets voor jou!


Vrouw zoekt toyboy of toyboy zoekt vrouw?

Eigenlijk worden hier een beetje dezelfde regels gehanteerd als in de relatie van een jongere vrouw en haar beduidend oudere mannelijke partner. De toyboy moet het hebben van zijn jeugd en zijn uiterlijk. De oudere vrouw (ook wel cougar genoemd) moet immers met hem kunnen pronken. De toyboy investeert meer tijd en energie in zijn partner dan in zijn carrière. Maar zolang hij zijn beste beentje voorzet en zijn cougar een goed gevoel kan bezorgen, zal de vrouw hem steunen.

Een toyboy is leuk voor de rijpere vrouw die een bepaalde leeftijd heeft bereikt. Je voelt je aantrekkelijk, je voelt je jong en je zit vol energie. Je wordt meegenomen in de jeugdigheid van je partner. Je voelt je weer echt een femme fatale.

Alleen… waar haal je die toyboy vandaan?


Milf-MatchBezoek Milf-Match

Milf-match is een contact site voor zowel vrouwen als toyboys die spannend contact of avontuur zoeken. Je kunt gratis een profiel aanmaken en deze eventueel van foto's voorzien. Middels de chatmogelijkheid op Milf-match kun je gemakkelijk contact leggen met de toyboys op deze website.

Bezoek Milf-Match

NovaMoraBezoek NovaMora

De website novamora is een "erotisch" getinte website voor het vinden van spannende contacten of sex contact. Er zijn veel toyboys te vinden op de site en ze willen allemaal een spannende chat sessie beginnen om te kijken of het klikt. Deze site is perfect als je niet zit te wachten op loze verwachtingen of een vaste relatie. Voor eenvoudig toyboy contact zit je bij NovaMora helemaal goed.

Bezoek NovaMora

SeksbuddyBezoek Seksbuddy

Op zoek naar een "jonger" of "ouder" seksmaatje? Op de website seksbuddy zijn honderden oudere dames en toyboys te vinden die graag erotisch willen afspreken. Aanmelden is opnieuw helemaal gratis en binnen een paar stappen geregeld. Waar wacht jij nog op?

Bezoek Seksbuddy

SuikerarrangementBezoek Suikerarrangement

Suikerarrangement volgt het Amerikaanse Sugardaddy concept. Op deze website kun je je aanmelden als suikertante en vervolgens in contact komen met een suikerneefje om fun mee te hebben. In ruil voor zijn gezelschap bied je je toyboy hulp bij zijn collegegeld, huur, studieschuld of overlaad je hem met dure cadeaus. Overigens zijn niet alle mannelijke leden op Suikerarrangement.nl op zoek naar financiële hulp. Een aantal vindt het ook simpelweg gewoon leuk om een oudere vrouw te daten.

Bezoek Suikerarrangement

Relatieplanet

Relatieplanet.nl richt zich zoals bovenstaande websites niet specifiek op cougars en toyboys, maar heeft zo ontzettend veel leden dat de website niet in dit lijstje mag ontbreken. Je kunt in je profiel je voorkeur voor jongere mannen kenbaar maken zodat de toyboys op Relatieplanet je gemakkelijk kunnen vinden. Contact leggen is vervolgens met de chatfunctie zo gebeurd!
Het proefaccount op deze site zorgt ervoor dat je gratis rond kunt kijken op de website voor je je portemonnee trekt.


Waarom een toyboy?

Tegenwoordig wordt er door vrouwen anders gedacht over grote leeftijdsverschillen binnen een relatie, dan dat dat vroeger het geval was. De samenleving is veranderd en de rol van een vrouw als moeder en huisvrouw is inmiddels wel verleden tijd. Natuurlijk zijn er nog zat vrouwen die het liefst zo snel mogelijk huisje-boompje-beestje willen, maar ook heel veel vrouwen kiezen vandaag de dag voor een carrière. Deze rijpere succesvolle dames kiezen dan vaak voor een mooie jonge man.

Kijk bijvoorbeeld maar naar onze eigen Patrica Paay (67). Zij trouwde met haar veel jongere vriend van 32 en dat lijkt een slimme zet. Uit onderzoek is gebleken dat een vrouw die veel tijd doorbrengt met een jongere man zich jonger voelt dan een vrouw die haar tijd doorbrengt met een oudere man. Eén op de tien vrouwen beweert zelfs dat hun jonge god hen tien jaar jonger doet voelen. En dan gaat het niet over enkele jaren leeftijdsverschil. Hoe groter het verschil hoe gelukkiger de vrouwen blijken te zijn!

Door een jongere partner voelen de vrouwen zich energieker en de reden hiervan is simpel. Een jongere partner is meer geneigd er vaker op uit te gaan en probeert nieuwe dingen uit. Hier wordt de partner automatisch in meegetrokken. Tevens zijn vrouwen met een jongere partner geneigd zich jonger te kleden en steken ze meer moeite in het fris en fruitig houden van de relatie.
Al met al een echte verjongingskuur, zo’n toyboy.


Alleen maar voordelen?

Een jongere man als partner lijkt alleen maar voordelen te hebben maar er zijn zeker ook minder leuke kanten waar je als vrouw rekening mee moet houden.
Zo geeft drie op de tien vrouwen met een jongere partner aan, de angst te hebben dat hun partner haar uiteindelijk toch verlaat voor een meisje van zijn eigen leeftijd. Ook ligt het gevaar op de loer dat de vrouw haar partner gaat lopen bemoederen. Hoe bedoel je relatie killer!?

Ook de introductie in de familie zal niet altijd van harte gaan. Zijn moeder zal in veel gevallen niet staan te juichen voor een schoondochter met een leeftijd die dichter bij haar eigen leeftijd ligt als die van haar zoon. Dit biedt natuurlijk ook kansen; doordat jullie elkaars leeftijd evenaren kunnen jullie het misschien wel heel goed vinden.


Rijke vrouwen daten

Als toyboy kan het leuk zijn om een oudere vrouw aan de haak te slaan. Natuurlijk om ervaring op te doen en omdat het voor veel jongens en mannen een grote kick geeft. Voor sommigen is er echter nog een reden om de toyboy uit te hangen. Veel vrouwen die hier naar op zoek zijn zijn namelijk ook vermogend. Dat zorgt ervoor dat er een soort ‘sugar daddy’-achtige relatie kan ontstaan tussen de toyboy en de vrouw. Dit is echter meestal niet per se de insteek. Heb je hier zelf wel behoefte aan, lees dan gerust eens ons artikel over sugar daddy dating.


Moderne tijden

Dat mannen op een bepaalde leeftijd kiezen voor jongere dames wordt al lang niet meer als vreemd beschouwd. Gelukkig wordt het ondertussen ook steeds meer als normaal beschouwd als vrouwen een jongere man daten. Vaak worden Demi Moore en Ashton Kutcher als voorbeeld genomen. Maar ook beroemde vrouwen als Madonna en Jennifer Lopez hebben al vaak hun oog laten vallen op een jonger model. Ook hebben tv-series als Cougar Town en Sex and the City er aan bijgedragen dat er niet meer vreemd opgekeken wordt als een vrouw kiest voor een relatie met een jongere man.

Kortom het daten van een toyboy lijkt alom geaccepteerd. Niemand kijkt er eigenlijk meer van op. Mannen lijken het stoer te vinden om met een oudere dame te gaan en scheppen hierover graag op tegen vrienden. En de rijpere vrouw krijgt tegenwoordig een schouderklopje als ze zo’n jonge knappe man aan haar zijde heeft.
Dus neem snel een kijkje op de genoemde websites en voor je het weet heb je een zelf zo’n groen blaadje aan de haak geslagen.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies