Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2023

Rijke vrouwen ontmoet je op deze datingsites

Rijke vrouwen ontmoet je op deze datingsites

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Rijke vrouwen ontmoeten. Het is een beetje een onderwerp waarbij je meerdere kanten op kunt. Want wat is rijk? Er zijn zat miljonairs die eenzaam zijn in hun veel te grote villa en er zijn ook genoeg mensen met een uitkering die het gelukkigste leven leven dat ze kunnen leven. Om in dit artikel maar direct duidelijkheid te scheppen: we gaan het hebben over vermogende vrouwen die prima voor zichzelf kunnen zorgen. En misschien ook wel een beetje voor jou!


Op zoek naar een rijke vrouw via internet

De tijd dat de man voor de vrouw moest zorgen is wel zo’n beetje voorbij. Ja, er zijn echt nog wel gezinnen waarbij de man de voornaamste kostwinnaar is, maar gelukkig kunnen vrouwen vandaag de dag ook prima hun steentje bijdragen. En dat gaat ze vaak erg goed af. Vrouwen in het huidige tijdperk zijn onafhankelijk en zelfvoorzienend. En soms zelfs zeer vermogend.

Er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen waarom je op zoek bent naar een rijke vrouw. Misschien heb je het zelf niet zo breed en lijkt het je wel handig, zo’n rijke vrouw. Misschien zoek je juist een gelijkgestemde. Sta jij hoog op de maatschappelijke ladder en zoek je een dito vrouw om je leven mee te delen. Wat de reden ook mag zijn: we hebben hieronder de beste datingsites voor je verzameld waar je rijke vrouwen kunt ontmoeten.


EliteDatingBezoek EliteDating

Een rijke vrouw word je niet zomaar. Veelal betekent het automatisch dat je een goede opleiding hebt genoten. Om die reden is EliteDating een prima website om op zoek te gaan naar rijke vrouwen. Ze hebben tenslotte de hogeropgeleiden als doelgroep en je vindt hier dan ook vrouwen die minimaal een HBO opleiding hebben afgerond. Ideaal dus wanneer je op zoek bent naar een rijke én slimme vrouw. EliteDating maakt gebruik van een op wetenschap gebaseerde vragenlijst bij je aanmelding. Aan de hand van deze vragenlijst word je door het systeem gekoppeld aan interessante matches. EliteDating is daarom vooral geschikt voor de mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Een one night stand met een rijke vrouw zal je hier niet gauw vinden. Inschrijven op EliteDating is gratis. Je kunt dus rustig rondkijken of er een lid bij zit waar je interesse naar uitgaat.

Bezoek EliteDating

ParshipBezoek Parship

Parship heeft al een tijdje niet meer de hogeropgeleiden als absolute doelgroep (iedereen is tegenwoordig welkom op de website), maar er zijn nog zat mensen die wél die associatie hebben met Parship. Om die reden is Parship.nl dan ook weer een geschikte website om rijke vrouwen te ontmoeten. Ook hier wordt weer gewerkt met een vragenlijst tijdens je aanmelding waarna het systeem op zoek gaat naar potentiële matches. Uiteraard kun je ook zelf op zoek gaan naar je droomvrouw via de uitgebreide zoekfunctie. Ook Parship.nl is vooral geschikt wanneer je een serieuze relatie zoekt en de feiten liegen er daarbij niet om: 1 op de 3 vindt zijn of haar droompartner via de website. Wederom is het inschrijven op deze datingsite weer gratis.

Bezoek Parship

Relatieplanet

In dit lijstje mag de grootste datingsite van Nederland natuurlijk niet ontbreken. Het is niet dat Relatieplanet zich specifiek richt op hogeropgeleiden en/of rijke vrouwen, maar door het grote aantal leden is de kans groot dat je hier een rijke vrouw gaat ontmoeten. Zoals de naam wellicht doet vermoeden is Relatieplanet.nl weer vooral bedoeld voor de mensen die op zoek zijn naar iets serieus en daarin zijn ze uitermate succesvol: in de afgelopen 15 jaar heeft Relatieplanet meer dan 200.000 koppels bij elkaar gebracht. De mogelijkheden bij Relatieplanet.nl zijn erg uitgebreid, zelfs met een gratis account. Om van alle functies gebruik te kunnen maken zal je uiteraard een betaald lid moeten worden, maar je kunt met je gratis account in ieder geval alvast even rondneuzen op de website.


SuikerarrangementBezoek Suikerarrangement

Op suikerarrangement ontmoeten suikerooms en tantes hun suikerneefje of nichtje. Geheel onbekend met het fenomeen? Misschien zegt een sugardaddy je dan iets meer. Het begrip is afkomstig vanuit Amerika en werkt vrij simpel: succesvolle mensen willen nog wel eens alleen zijn (wat we in de introductie al beschreven) en kunnen daarom best wel wat gezelschap gebruiken. Hier komt het suikerneefje of nichtje om de hoek kijken. In ruil voor gezelschap ontvang jij een tegenprestatie. Dit kan zijn in de vorm van geld, maar bijvoorbeeld ook in de vorm van cadeaus, leuke reizen of waardevolle (business) tips. De suikertantes op Suikerarrangement.nl zijn tenslotte allemaal rijke vrouwen met een schat aan ervaring. Ideaal dus als je rijke vrouw wilt ontmoeten en in ruil voor je gezelschap het een en ander terugverwacht. Inschrijven op deze datingsite is ook weer helemaal gratis. Je kunt dus risicoloos ontdekken of jouw rijke (droom)vrouw aanwezig is op Suikerarrangement.nl.

Bezoek Suikerarrangement

Duurdere site is grotere kans op succes

Wie het breed heeft, laat het breed hangen. Daarom is het niet zo vreemd dat je vooral op de wat duurdere sites rijke vrouwen zult tegen komen. Betalen voor een datingsite kan voor sommige mensen wat onwennig zijn. Maar er is een goede reden waarom datingsites een (hoge) vergoeding vragen voor hun diensten. Aan de ene kant is het natuurlijk een onderdeel van het verdienmodel, maar aan de andere kant filter je op die manier wel gemakkelijker de fakers en lolbroeken er uit.

Wanneer een datingsite volledig gratis te gebruiken is zullen er ook veel mensen zijn die zich voor de fun inschrijven. Kijk maar eens  op een gratis app als Tinder hoeveel mensen er op aanwezig zijn die alleen maar voor de lol naar links of rechts swipen. Voor iemand die serieus op zoek is naar een relatie kan dat erg frustrerend zijn. Om die reden kiezen de rijkere vrouwen daarom liever voor een wat duurdere datingsite dan voor de gratis of relatief goedkope datingsites. Ze kunnen gemakkelijker het kaf van het koren scheiden en zullen daardoor sneller tegen hun droomman aanlopen. Want iemand die – net als zij – wilt investeren in het vinden van een serieuze relatie, is vaak een stuk aantrekkelijker dan iemand die dit niet bereid is om te doen.


Investeer in je zoektocht!

Bij veel van de bovengenoemde sites kun je uit verschillende abonnementsvormen kiezen. Vaak is er de mogelijkheid om tegen een speciaal tarief de site een maandje uit te proberen. Je kunt dan van alle functies gebruik maken. Iets wat bij een gratis account doorgaans niet het geval is. Op die manier kun je relatief goedkoop bekijken of de website (en haar leden) passen bij hetgeen je zoekt. Zeker wanneer je serieus op zoek bent naar een rijke vrouw is dit aan te bevelen. Je kunt vervolgens altijd alsnog besluiten om een abonnement voor de langere termijn aan te schaffen. Ook dit is weer een aanrader, omdat de langere termijn abonnementen doorgaans goedkoper zijn dat de kortere abonnementsvormen.

Ben jij geïnteresseerd in het vinden van rijke vrouwen en heb je er al wat ervaring mee? Deel je bevindingen dan via een reactie onderaan dit bericht. Misschien help je (één van) onze lezers met jouw tip wel bij het vinden van hun rijke droomvrouw!


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies