Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Rijke mannen daten: vind een sugar daddy (suikeroom)

Rijke mannen daten: vind een sugar daddy (suikeroom)

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Heb jij geen idee wat een sugardaddy is of ben je er juist naar op zoek? Dan is dit artikel op je lijf geschreven. We leggen je in onderstaand artikel concreet uit wat een ‘suikeroom’ precies is, wat je er van kunt verwachten en waar je jouw toekomstige sugar daddy het best kunt vinden.


Wat is een sugar daddy?

In Nederland is het begrip sugar daddy nog relatief onbekend, maar aan de andere kant van de grote plas zijn sugar daddy’s hot. Zo hot zelfs dat er tal van Amerikaanse websites te vinden zijn op het internet waar suikerooms en tantes in contact worden gebracht met suikerneefjes en suikernichtjes, ook wel sugar baby’s genoemd.

Het idee is vrij simpel; stel dat jij niet zo goed in je slappe was zit. Je verdient niet genoeg of je hebt bijvoorbeeld een (studie)schuld. Dan kun je aankloppen bij een sugardaddy. In ruil voor je gezelschap (of een andere overeenkomst die je sluit) zorgt de suikeroom er voor dat je financiële zorgen als sneeuw voor de zon verdwijnen.


Een sugar daddy of suikeroom vinden in Nederland

Als Nederlandse man of vrouw is het niet echt zinvol om een sugar daddy te zoeken op een buitenlandse site. Veelal wordt er persoonlijk contact verlangd als tegenprestatie en dat is nu eenmaal wat moeilijker wanneer je sugar daddy aan de andere kant van de oceaan woont.

Gelukkig is er een Nederlands initiatief waar je precies voor dit doel terecht kunt.


EliteMeetsBeautyBezoek EliteMeetsBeauty

De website Suikerarrangement bemiddelt tussen succesvolle vermogende mannen (en ook wel een x aantal vrouwen) en mensen met een schuld of die op een andere manier bij willen worden gestaan bij hun financiële situatie. Wanneer je op zoek bent naar een sugar daddy is dit dan ook de place to be, want op basis van je persoonlijke voorkeuren matcht het systeem je aan vermogende mensen die jou maar wat graag willen helpen op financieel vlak in ruil voor een leuke tegenprestatie.

Je kunt overigens zelf ook op zoek gaan naar een geschikte sugar daddy via de site middels de verschillende zoekfilters en contact leggen is vervolgens erg simpel; je kunt een hartje sturen om je interesse te tonen, maar ook direct chatten of een persoonlijk bericht verzenden naar je toekomstige suikeroom of suikertante.

Pluspunten
  • Grootste datingsite voor Sugar Dating
  • Meeste sugar daddy's en sugar mamma's
  • Inschrijving is gratis
Minpunten
  Bezoek EliteMeetsBeauty

  SeekForSugarBezoek SeekForSugar

  De datingsite SeekForSugar is een vernieuwende website in de "sugar" branche. Deze frisse nieuwe sugar dating website straalt klasse uit en heeft in korte tijd veel leden gewerfd. Wil je een sugardaddy ontmoeten, of wil jij je aanmelden als sugardaddy dan is dit een perfect geschikte website. Er loopt momenteel een actie om je volledig gratis in te schrijven.

  Bezoek SeekForSugar

  Datingsite voor golddiggers

  Hoewel contact via een datingsite met een sugar daddy behoorlijk platonisch over kan komen, is het wel een oplossing die van twee kanten goed ontvangen wordt. De relatie tussen het suikeroompje en de sugar baby (of golddigger) is voor beide partijen kraakhelder. Op deze manier hoef je er dus geen doekjes om te winden, en kun je direct zeggen wat je verwachtingen zijn.

  Wel is het zo dat deze verwachtingen nogal uiteen kunnen lopen. Waar de ene sugar baby de grenst trekt bij puur gezelschap en een zoen na de date, zijn er ook sugar baby’s die een stuk verder gaan. Vanuit de sugar daddy wordt soms ook een seksuele daad verwacht. Het belangrijkste is om je verwachtingen hierin goed door te spreken voordat je met elkaar afspreekt.


  Wat kan ik van een suikeroompje verwachten? Draait het alleen om sex?

  Wat je precies van een sugar daddy kunt verwachten is geheel afhankelijk van jouw eigen grens en de wensen van de sugar daddy. Veelal draait het bij suikerooms toch wel om (seks)contact. Als dit voor jou een brug te ver is, is een suikeroom waarschijnlijk niets voor jou al zijn er ook wel sugar daddy’s te vinden die je willen steunen zonder dat zij hier per se seks voor terug verwachten. Via suikerarrangement.nl zul je ze vast wel vinden. Wanneer je gevrijwaard bent van grenzen is met een sugar daddy vrijwel alles mogelijk.

  De suikerooms en tantes zijn doorgaans zeer rijke mensen. Geld is dan ook geen issue en als je in de smaak valt bij je sugar daddy zul je je geen zorgen meer hoeven maken om je huur of hypotheek. Om je (studie)schuld. Om die leuke broek of dat geweldige paar schoenen. Een sugar daddy die tevreden wordt gesteld zal je overladen met dure cadeau’s en spontane reisjes. Een business trip naar Dubai? Stap in de business class en vergezel je sugar daddy tijdens één van zijn vele zakelijke reizen. Snorkelen op de Malediven? Je suikeroom vindt het heerlijk als je meegaat.


  Ik ben een man. Zijn er ook sugar mommy’s?

  Wie kent haar niet? Stiffler’s mom uit American Pie. Een rijke zelfstandige vrouw die maar wat graag speelt met haar toyboys. Het is misschien wel je ultieme droom en het antwoord op bovenstaande vraag is ja. Er zijn wel degelijk sugar momma’s te vinden, ook op suikerarrangement.nl. Toch zijn ze flink in de minderheid. Dit komt natuurlijk door de (nog steeds) scheve verdeling in het zakelijke leven. Vrouwen in dezelfde functie verdienen minder dan mannen. Niet fair, maar het is nu eenmaal hoe het is. Daarnaast zijn vrouwen over het algemeen ook meer gericht op het gezinsleven en ook dit is een reden waarom je meer sugar daddy’s dan sugar mommy’s zult aantreffen in de wereld van de suikerooms en tantes. Maar wie goed zoekt en bereid is om een dame ten volle te plezieren kan zeker succesvol zijn als mannelijke sugar baby.


  Suikeroom gezocht: je eigen sugar daddy oproep plaatsen

  Natuurlijk kun je op Suikerarrangement als sugar baby ook je eigen oproep plaatsen. Op deze datingsite zitten honderden suikerooms die op jou oproep kunnen reageren. Communiceren via de website is erg gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Probeer in je contactoproep zo duidelijk mogelijk te zijn, als je beide weet wat je kunt verwachten van elkaar maakt dat het contact een stuk makkelijker.

  Moet ik een Doutzen Kroes zijn om een sugar daddy te vinden?

  Dat zal misschien wel je gedachten zijn na het lezen van dit artikel. “Het snelle leven vol luxe auto’s, overweldigende penthouses, magnifieke villa’s, dure kleding, verre exotische reizen en dineren in toprestaurants moet haast wel weggelegd zijn voor de mooiste vrouwen. Ik, als girl-next-door maak nooit kans bij een sugar daddy.” Niets is minder waar. Iedere man houdt van een ander type vrouw. Ja, veel mannen laten hun oog vallen op knappe, slanke modellen. Maar wees je er van bewust dat er onnoemelijk veel rijke mannen zijn met hele andere wensen. Misschien houdt jouw toekomstige sugar daddy wel van een BBW (big beautiful woman) of van een meisje die er slechts ‘gewoontjes’ uitziet.

  Het belangrijkste voor een sugar daddy is vaak een leuk gezelschap van een vrouw die hem waardeert. Met hem lacht. Hem vrolijk maakt. Blij maakt en hem laat genieten van de momenten die jullie samen zijn. Daar hoef je echt niet per se een Doutzen Kroes voor te zijn.


  Die suikerooms zijn zeker allemaal dikke, lelijke oude mannetjes?

  De tijd dat welvaart en rijkdom pas op latere leeftijd werden verworven ligt wel achter ons. Kijk voor de grap eens naar de Quote 500 en je zult zien dat hier echt niet alleen maar dikke, lelijke oude mannen tussen staan. Er zijn genoeg dertigers en veertigers die vermogend genoeg zijn om jou alles te kunnen geven wat je hartje begeert.

  Op een site als suikerarrangement.nl zul je dan ook mannen (en vrouwen) vinden die én rijk én ook nog eens good looking zijn. De fabel van de dikke oude heren die maar wat graag van een jong blaadje snoepen gaat dus niet altijd op.


  Een sugardaddy is meer dan alleen daten voor geld

  Zo aan het einde van dit artikel lijkt het bij sugardaddy’s alleen maar om het geld te draaien. Jij levert een tegenprestatie voor de geboden financiële hulp. Het is inderdaad één van de hoofdredenen waarom mensen zich aanmelden als sugarbaby, maar absoluut niet de enige goede reden om een sugar daddy te overwegen.
  Een sugar daddy kan je namelijk dingen laten ervaren die je anders misschien nooit mee zult maken in je leven. Dit kunnen verre reizen zijn en luxe accommodaties, maar wat dacht je van de man of vrouw in kwestie zelf?

  Deze rijke mensen zijn natuurlijk niet zomaar zo vermogend geworden. Zij bezitten kennis en informatie die je inzichten kunnen geven die je in je eigen kennissenkring niet zomaar op kunt doen. Zij kennen vaak mensen waar je zelf nooit bij in de buurt zou komen en brengen je op plekken die ver buiten je eigen comfortzone liggen.

  Een sugar daddy kan dan ook een prima springplank voor jezelf zijn naar een hoger niveau. De leuke tripjes en dure cadeau’s zijn dan niet meer dan een leuke bijkomstigheid van je nieuwe leerschool.
  Je hoeft dus echt niet alleen maar vanwege het geld te daten met een sugar daddy. Een suikeroom biedt zoveel meer!


  foto auteur Robin de Boer
  Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

  Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

  © Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies