Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2023

Sugar Daddy dating; hoe ontmoet je sugar babies?

Sugar Daddy dating; hoe ontmoet je sugar babies?

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

In het nieuws raken ze er niet over uitgepraat en zelfs in de Tweede Kamer worden er vragen over gesteld: de datingsite RichMeetBeautiful.com. Vooral bij de benedenburen heeft de datingsite met haar advertenties veel stof doen opwaaien. “Studentes worden aangezet tot prostitutie. Wat nou datingsite, escortbureau bedoel je!” – is een veelgehoord argument.

Bij RMB lachen ze zich rot en zien ze de aanmeldingen door het plafond vliegen. Dit artikel is dan ook voor alle Sugar Daddy’s die nieuwsgierig zijn geworden waar ze nu zo’n sugar baby kunnen vinden. Want RichMeetBeautiful.com is natuurlijk niet de enige plek waar mooie jonge mannen of vrouwen in contact kunnen komen met succesvolle oudere dames of heren!


EliteMeetsBeautyBezoek EliteMeetsBeauty

RichtMeetBeautiful is de absolute nummer 1 sugar dating site van dit lijstje. Allereerst vanwege de meest ingeschreven sugar daddy's en daarnaast door de uitgebreide mogelijkheden. Je kunt uitgebreid zoeken, virtuele knipogen en cadeautjes versturen en via de chatfunctie direct in contact komen met een lid waar je oog op is gevallen. Registreren is gratis, maar om van alle functionaliteiten gebruik te maken is een betaald abonnement vroeg of laat vereist. Als succesvolle man (of op zoek naar een sugar daddy) uiteraard geen probleem natuurlijk! Overigens is RichMeetBeautiful ook geschikt voor Sugar Mommy's of jonge mannen die op zoek zijn naar een rijke suikertante.

Pluspunten
  • Grootste datingsite voor Sugar Dating
  • De website is gratis uit te proberen
  • Enorm veel sugar daddy's staan aangemeld
Minpunten
  Bezoek EliteMeetsBeauty

  SuikerarrangementBezoek Suikerarrangement

  SuikerArrangement.nl is de nieuwe versie van RMB. Ook deze site heeft een uitgebreid aanbod aan suikerooms, suikertantes, suikerneefjes en suikernichtjes. Met alle aandacht voor RMB plukt ook SuikerArrangement er de vruchten van en hierdoor groeit het ledenaantal gestaag door. Net als RMB beschikt SuikerArrangement.nl over een goed matchingssysteem, een uitgebreide zoekfunctie en een berichtenfunctie waarmee je snel in contact kunt komen met een ander lid. Ook hier is het inschrijven weer gratis en zal je betaald lid moeten worden om van alle functionaliteiten binnen de website gebruik te kunnen maken.

  Bezoek Suikerarrangement

  Wat is Sugar Daddy Dating precies?

  Misschien is hetgeen dat hierboven is opgetekend allemaal abracadabra voor je. Heb je nog nooit gehoord van een sugar daddy, sugar baby’s, suikerooms- en tantes en suikerneefjes- en nichtjes. De kans is klein, maar speciaal voor jou:

  “Bij Sugar Daddy dating worden succesvolle oudere mannen of vrouwen in contact gebracht met jonge mannen of vrouwen die – in ruil voor geld, (luxe) goederen en/of vakantie’s – bereid zijn om tijd met de oudere man of vrouw door te brengen. Soms gaat het hierbij om een intieme relatie (lees: seksueel contact), maar soms gaat het enkel om de aanwezigheid van iemand en ontstaat er een vriendschap tussen beiden.”

  Het concept is over komen waaien vanuit Amerika. Daar is de markt voor Sugar Daddy Dating booming. In Nederland en België is het – ondanks (of misschien juist door) de huidige commotie – nu ook in rap tempo in opkomst.

  Alhoewel sommige mensen dus het idee hebben dat het een verkapte vorm is van prostitutie, is dit zeker niet (altijd) het geval. Als jonge man of jonge vrouw is het leven duur. Een helpende hand kan dan uitkomst bieden. Als oudere (succesvolle) man of vrouw kan het leven soms eenzaam zijn. Veelal zijn de sugar daddy’s of mommy’s druk met hun bedrijven en hebben ze geen tijd om te daten of zelf op zoek te gaan naar een maatje voor de eenzame uurtjes. Een sugar baby kan in dat geval dé oplossing zijn. Hij of zij ruilt zijn of haar aanwezigheid in voor geld, (dure) cadeautjes en/of (verre) reizen. Bovendien steek je er ook nog wat van op, want de sugar daddy’s en sugar mommy’s zijn allemaal succesvol in het leven en brengen zodoende de nodige levenservaring met zich mee.

  Zoals gezegd gaat het bij sugar daddy dating dus absoluut niet altijd alleen maar om de seks. En als het wél gebeurt, dan is de jonge man of de jonge vrouw er bewust bij en kiest er helemaal zelf voor. Van gedwongen prostitutie is dan ook zeker geen sprake. Geld, de luxe cadeautjes en de verre reizen kunnen daarbij een motivatie zijn voor de sugar baby. Maar ook dit is niet altijd dé reden dat ze zich aanbieden als sugar baby. Soms valt de sugar baby nu eenmaal op mensen die (een stuk) ouder zijn dan zijzelf en in een ander geval gaat het vooral om de levenservaring die je opdoet wanneer je in zulks gezelschap vertoeft. Niet omdat je ‘je lichaam verkoopt’ aan ‘vieze oude mannetjes’ die alleen maar seks willen dus.


  Waar ontmoet je suikernichtjes of suikerneefjes?

  Nu het fenomeen in opspraak is gekomen in ons land vragen steeds meer mensen zich af waar je nou zo’n sugar daddy, mommy of baby kunt vinden. We schreven al eerdere artikelen rondom dit onderwerp, maar deze waren vooral gericht op de sugar baby’s zelf. In dit artikel lees je bijvoorbeeld waar je als jonge vrouw een sugar daddy kunt vinden en speciaal voor de jonge heren die wel eens een ervaring met een kopie van ‘Stifler’s Mom uit American Pie’ zouden willen opdoen, schreven we dit artikel.

  Hieronder hebben we echter twee datingsites voor je verzameld waar je je als Sugar Daddy of Sugar Mommy kunt inschrijven en zodoende jouw ideale Sugar Baby kunt vinden.


  Waarom een Sugar Daddy of Mommy worden?

  Alhoewel het thema door de hetze in de media behoorlijk gestigmatiseerd wordt, zijn de verhalen van sugar daddy’s, mommy’s én baby’s zelf eigenlijk alleen maar positief. Logisch, want als volwassen mensen zelf keuzes kunnen maken waar ze gelukkig van worden is er – ondanks het negatieve beeld dat anderen er over schetsen – natuurlijk weinig aan de hand. Een regeling, zoals dat in de wereld van sugar daddy dating wordt genoemd, is een win-win situatie voor beide partijen.

  Tijdsbesparend

  Veel succesvolle oudere mannen of vouwen hebben vaak geen tijd om op ‘de normale’ manier te daten. Ze hebben geen zin om ellenlang om de ander heen te draaien en willen gewoon direct in leuk gezelschap komen en stellen daar iets leuks tegenover. Soms is dat geld (bijvoorbeeld hulp bij de studie of de maandelijkse vaste lasten), een andere keer is dat een (zaken)reis en weer een andere keer is dat in de vorm van (luxe) cadeautjes. Heb je te maken met een zeer leergierige sugar baby, dan kun je ook nog eens je kennis en kunde overbrengen en heb je misschien wel je nieuwe protegé onder de vleugels genomen.

  Regeling waar iedereen blij van wordt

  In veel gevallen betreft een regeling tussen een sugar daddy of mommy en baby een kortstondige ‘relatie’. De sugar baby heeft tijdelijk extra (financiële) ondersteuning nodig en de sugar mommy of daddy heeft slechts voor een korte periode een maatje nodig. Of raakt verveeld en ‘ruilt’ de oude sugar baby in voor een nieuwe. Het komt echter ook voor dat er langdurige ‘suikerarrangementen’ ontstaan tussen sugar baby’s en hun sugar daddy of mommy. Blijven beide partijen voor een langere periode in elkaars leven en vullen ze elkaars leven op een juiste wijze aan. Hoef jij als sugar daddy of mommy bijvoorbeeld niet iedere keer opnieuw op zoek naar iemand die je mee kan nemen naar dat belangrijke zakendiner en heeft de sugar baby voor een langere tijd iemand waar hij of zij (financieel) op kan leunen.

  Wederzijds respect

  Het belangrijkste bij een regeling blijft toch wel het wederzijdse respect wat er tussen een sugar baby en sugar daddy of mommy is. Beide partijen zijn volkomen op de hoogte van de regeling en leven na wat er is afgesproken. Voor sugar baby’s is vaak de wijze waarop zij behandeld worden door de oudere man of vrouw een waar genot. Niet langer hoeven zij te daten met ‘jongetjes’ die geen idee hebben hoe ze een vrouw moeten behandelen of leren zij als jonge man juist hoe ze een (oudere) vrouw op de juiste manier moeten behagen. Als sugar daddy of mommy waardeer je het natuurlijk dat iemand zijn of haar tijd met jou wil doorbrengen en compenseer je ze daar dan ook (ruim) voor.

  Zolang beide partijen het volgens dit principe doen is er helemaal niets mis met het hele ‘Sugar Daddy Dating concept’ en is – wat ons betreft – de hele heisa in de media rondom de Sugar Daddy Datingwebsites niets meer dan een storm in een glas water.


  foto auteur Robin de Boer
  Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

  Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

  © Datingsitekiezen.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy & Cookies