Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Waar vind ik Gay Sugar Daddy datingsites?

Gay
Waar vind ik Gay Sugar Daddy datingsites?

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Ben je een man, val je op hetzelfde geslacht en word je graag in de watten gelegd met luxe geschenken en exotische tripjes? Of wil je gewoon een rijke vent aan de haak slaan die een oplossing biedt voor jouw financiële problemen in ruil voor aandacht en gezelschap? Dan is dit artikel voor jou! In dit artikel behandelen we namelijk de beste Gay Sugar Daddy datingsites en vertellen we op welke websites je het beste op zoek kunt gaan naar een zogenaamde suikeroom.


EliteMeetsBeautyBezoek EliteMeetsBeauty

Dit is een online dating platform dat zich specifiek richt op het bij elkaar brengen van sugar babies en sugar daddies. Op deze website zijn niet alleen veel suikerneefjes en nichtjes te vinden, maar ook veel suikerooms en suikertantes. Beide partijen kunnen zich eenvoudig aanmelden om op zoek te gaan naar een “suikerarrangement”. Het is een zeer duidelijke site, waarbij het kenbaar maken van elkaars verwachtingen als een belangrijk onderdeel wordt gezien.

RichMeetBeautiful.com heeft net zoals reguliere datingsites alle functionaliteiten die je van een online datingsite mag verwachten. Je kunt door profielen bladeren, uitgebreid zoeken, een berichtje sturen of aangeven dat je iemand interessant vindt. Op RichMeetBeautiful vind je voornamelijk mensen die op zoek zijn naar snelle en makkelijke intimiteit. Desalniettemin is deze site het proberen zeker waard, ook wanneer je op zoek bent naar een langdurige relatie met een suikeroom.

Bezoek EliteMeetsBeauty

GayParshipBezoek GayParship

De online datingsite GayParship maakt onderdeel uit van het welbekende dating platform Parship en richt zich voornamelijk op mensen die serieus op zoek zijn naar een date of relatie met iemand van hetzelfde geslacht. Met iemand waarmee het op vele fronten klikt welteverstaan, want op zowel GayParship als Parship draait het om het vinden van de perfecte match. Het inschrijven is geen walk in the park, omdat je een vragenlijst voor je kiezen krijgt waar je u tegen zegt. Het is echter wel de moeite waard om dit te doen, aangezien GayParship met jouw antwoorden op zoek kan gaan naar leden die waarschijnlijk heel goed bij je passen. GayParship wordt namelijk geroemd om het matching systeem dat gebaseerd is op een wetenschappelijke formule. Hoewel de site zich voornamelijk richt op het vinden van een serieuze relatie, kun je je op GayParship ook aanmelden wanneer je op zoek bent naar een suikeroom. Het is wel verstandig je wensen al in een vroeg stadium (bij voorkeur in je profiel) kenbaar te maken om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. Kies je voor GayParship, dan krijg je een hele hoop handige tools om jouw zoektocht makkelijker te maken. Denk daarbij aan een uitgebreide zoekfunctie en een prima functionerend berichtensysteem. Om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten die GayParship te bieden heeft zul je een betaald lidmaatschap af moeten sluiten. Daardoor vergroot je echter wel jouw kansen om een suikeroom te vinden.

Bezoek GayParship

GaybuddyBezoek Gaybuddy

Hoewel GayBuddy zich niet specifiek richt op het koppelen van suikerooms aan suikerneefjes wilt dat niet zeggen dat je via deze site geen sugar daddy kunt vinden. GayBuddy richt zich namelijk op alle wensen en behoeften, zoals het vinden van een vaste partner of een snelle sexdate. Wanneer je via GayBuddy op zoek gaat naar de sugar daddy van je dromen, dan is het wel verstandig je wensen kenbaar te maken in je profiel of wanneer je met iemand in contact komt. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken over wat andere mensen van jouw zoektocht gaan vinden, aangezien je de mogelijkheid hebt gewoon anoniem te blijven. Prima toch? Ben je benieuwd geraakt naar GayBuddy, dan biedt deze site je de mogelijkheid eerst even gratis rond te kijken. Bevalt het wat je ziet? Dan kun je er voor kiezen je beurs te trekken. Met de 100% contact garantie die GayBuddy afgeeft is het zeker de moeite waard. Om deze garantie te kunnen geven worden alle profielen overigens handmatig gecontroleerd. Zo weet je zeker dat, wanneer je gebruik maakt van de ingebouwde chatfunctie, je bericht naar een bestaand persoon wordt gestuurd.

Bezoek Gaybuddy

Wat is een sugar daddy voor homo’s eigenlijk?

Ben je niet bekend met het begrip “sugar daddy” of de Nederlandse benaming die suikeroom luidt? Dan praten we je graag even bij. In een eerder artikel hebben we al uitgebreid omschreven wat een sugar daddy precies is en waar je deze kunt vinden, maar hier nogmaals in het kort: een suikeroom is een vermogend en vaak intelligent persoon die je in ruil voor jouw gezelschap, liefde of aandacht overlaadt met (luxe) geschenken, je meeneemt naar fancy plaatsen (waar je normaal niet komt) of je op een bepaalde manier voorziet van financiële support. De persoon die geniet van alles wat de suikeroom te bieden heeft wordt vaak een “sugar baby” genoemd of – afhankelijk van je geslacht – een suikerneefje of suikernichtje.

In Amerika zijn online datingsites om je eigen suikeroom te vinden als paddenstoelen uit de grond geschoten. Actief zoeken naar een sugar daddy is daar de normaalste zaak van de wereld en hartstikke eenvoudig. In de Benelux zijn we wat terughoudender wat dat betreft. Misschien omdat het begrip hier nog relatief nieuw is en veel mensen (die niets liever dan een sugar daddy willen) soms nog een beetje rood aanlopen wanneer ze openlijk over hun wensen en voorkeuren moeten praten. Nergens voor nodig! Je moet doen waar je je goed bij voelt. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook in Nederland sites te vinden waarop sugar babies eenvoudig in contact kunnen komen met sugar daddies. Ook wanneer je een suikerneefje bent en graag je hart wilt verliezen aan een lieve suikeroom. Hieronder volgen de beste gay sugar daddy datingsites waarop je het beste je zoektocht kunt beginnen.


Een sugar daddy is meer dan een ‘zakelijke overeenkomst’

Het is een misverstand om te denken dat het in een relatie of een verstandhouding tussen een suikerneefje en suikeroom enkel om geld of materiële dingen draait. Het draait vaak om genieten van elkaars gezelschap. Elkaar helpen en voor elkaar zorgen. Het vermogen van de suikeroom is vaak slechts een middel om een hoger doel te bereiken: namelijk het vinden van gezelschap en het hebben van een leuke tijd.

Naast zijn vermogen zijn er ook andere punten die een suikeroom interessant maken, zoals de ervaring die ze met zich meebrengen bijvoorbeeld. Vaak zijn suikerooms succesvolle mannen die hun vermogen opgebouwd hebben door hun intelligentie in te zetten of door hard te werken. Als suikerneefje kun je ongetwijfeld iets van je suikeroom leren en hoef je niet bang te zijn dat je suikeroom niets te vertellen heeft.

Suikerooms die behoefte hebben aan gezelschap hebben vaak weinig tijd om dit via conventionele manieren (zoals een bezoek aan de kroeg) te vinden. Daarnaast is het ook niet eenvoudig om als suikeroom in een kroeg op iemand af te stappen met de vraag of diegene op date wilt gaan “in ruil” voor luxe geschenken of dure tripjes. Gelukkig bieden de bovenstaande datingsites een eenvoudige en laagdrempelige manier om sugar daddies in contact te brengen met sugar babies.

Heb jij ervaring met een Gay Sugar Daddy datingsite? Deel deze dan gerust (anoniem) met andere bezoekers door een reactie te plaatsen op dit artikel. Wellicht help je een mede-suikerneef zijn ideale suikeroom te vinden!


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies