Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Single mannen zoeken: waar vind je ze?

Single mannen zoeken: waar vind je ze?

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Ben jij op zoek naar single mannen, maar weet je niet zo goed waar je ze het beste kunt vinden? Dan is dit artikel je op je lijf geschreven. We vertellen je namelijk waar je het beste op zoek kunt gaan naar single mannen en hoe je je kansen vergroot om net die ene leuke single man waar je op zoek naar bent, te ontmoeten.

Vrijgezelle mannen ontmoeten en zoeken via internet

Eigenlijk is dit al fout; single mannen zoeken. Het spreekwoord ‘zoekt en gij zult vinden’ gaat vaak op, maar als het om liefde gaat liggen de zaken vaak wat gecompliceerder en zul je zien dat je juist die leuke single man tegenkomt op een moment waarop je niet actief op zoek bent.

Natuurlijk kun je altijd je ogen en oren goed open houden, maar echt daadwerkelijk zoeken naar single mannen levert niet altijd het gewenste resultaat op. Het kan tenslotte best wel frustrerend zijn wanneer je al tijden vrijgezel bent en het steeds maar niet lukt om dé single man waar je op zoek naar bent, te vinden.

Dit neemt uiteraard niet weg dat de zoektocht naar leuke single mannen ook heel erg leuk kan zijn. Vooral via online datingsites kun je snel en gemakkelijk in contact komen met veel vrijgezelle mannen en wie weet zit daar wel net die ene tussen die jouw hart sneller doet kloppen.
Om je hier een handje bij te helpen hebben we hieronder datingsites voor je opgesomd waar de allerleukste single mannen op staan ingeschreven.


LexaBezoek Lexa

Wie zijn kansen spreidt maakt meer kans om een leuke single man tegen te komen. Alleen daarom al is Lexa.nl het bezoeken meer dan waard, want dit is de datingsite waarop de meeste singles staan ingeschreven. Al jaren geldt Lexa als de nummer 1 datingwebsite van Nederland en heeft miljoenen leden. Waar je bij veel sites vooral single mannen kunt beoordelen op uiterlijk, koppelt het matchingsysteem van Lexa je aan single mannen die passen bij je eigen wensen en voorkeuren. De kans dat je een leuke single man ontmoet op Lexa die echt goed bij je past is dan ook erg groot.

Bezoek Lexa

ParshipBezoek Parship

Parship richt zich op hoger opgeleiden en is dan ook niet de grootste datingsite van Nederland, maar mocht jij op zoek zijn naar een single man met inhoud én een goede opleiding, is Parship.nl absoluut de website waar je naar toe moet gaan. De single mannen die hier staan ingeschreven zijn over het algemeen op zoek naar een serieuze relatie en je vindt ze gemakkelijk dankzij het matchingsysteem. Net als bij Relatieplanet koppelt het matchingsysteem je aan single mannen die het beste passen bij jouw persoonlijke voorkeuren. Ook hier is de kans dan ook erg groot dat je aan een leuke single man wordt gekoppeld die goed bij je past en bovendien ook nog eens hoog is opgeleid. Als dit een pré is voor jou, is Parship de plek waar je moet zoeken naar leuke single mannen.

Bezoek Parship

Relatieplanet

De leden van Relatieplanet.nl geven zelf aan dat de allerleukste singles zich op Relatieplanet bevinden. De ideale plek wat dat betreft om leuke single mannen te ontmoeten. Dankzij de fotocollage krijg je snel een eerste indruk van de single mannen op Relatieplanet.nl. Een foto zegt immers altijd meer dan duizenden woorden. Die woorden komen later wel wanneer je contact hebt gelegd met de single man waar je je oog op hebt laten vallen. Contact leggen gaat op Relatieplanet dankzij de chatmogelijkheid namelijk ontzettend gemakkelijk. Relatieplanet is wat ons betreft dan ook de absolute nummer 1 site om leuke single mannen te vinden.


Leuke mannen ontmoeten

Het zoeken en keuren van single mannen via online datingsites kan ontzettend leuk zijn en in veel gevallen ook wel uiterst effectief. De websites die we hierboven hebben beschreven kennen allemaal een vrij hoog succesgehalte. Veel relaties zijn al ontstaan via Lexa, Relatieplanet en Parship, maar soms kan het vinden van je droomman ronduit teleurstellend zijn. Omdat je er teveel van verwacht of omdat de single man die je hart sneller doet kloppen net iets anders zoekt dan jij.

Vaak is het dan ook zo dat wat je zoekt op je pad komt wanneer je de hoop (bijna) hebt opgegeven. Maak je dan ook niet al te druk wanneer je via bovenstaande datingsites niet direct je prins op het witte paard tegenkomt. Er zijn tal van andere manieren om leuke single mannen te ‘vinden’.

Dat vinden kan zomaar op de meest spontane momenten gebeuren. In de file tijdens het flirten bijvoorbeeld. Of ouderwets in de kroeg. In de supermarkt waarbij jullie in de rij staan en oogcontact maken. Via sociale media als Facebook, Twitter of Instagram. Op je werk. Bij de (sport)vereniging.

Eigenlijk overal wel, want single mannen lopen gewoon los in het wild. Het staat alleen in dat geval niet op hun voorhoofd geschreven dat ze single zijn en je zult dan ook iets meer moeite moeten doen om te achterhalen of de heer in kwestie vrijgezel is, leuk is en ook nog eens bij je past.

Desalniettemin kan dit even leuk en succesvol zijn als single mannen zoeken via een online datingsite. Het is maar net waar jij je zelf het prettigst bij voelt. Raak in ieder geval niet gefrustreerd wanneer je niet direct die leuke vrijgezelle man tegenkomt waar je op zoek naar bent. Vroeg of laat komt hij vanzelf op je pad en kun je je zoektocht naar de ideale single man (hopelijk) voorgoed staken!


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies