Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Wanneer vindt een man mij aantrekkelijk? 38 tips

Wanneer vindt een man mij aantrekkelijk? 38 tips

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Er is maar weinig krachtiger dan aantrekkingskracht. De kracht die ervoor zorgt dat je je ogen niet van de ander af kunt houden en het liefst zo dicht mogelijk bij de ander in de buurt wilt zijn. Hoewel vaak beweerd wordt dat aantrekkingskracht vanzelf ontstaat, strookt dat niet helemaal met de realiteit.

Je kunt de “natuur” namelijk ook een handje helpen en jezelf aantrekkelijk maken voor de ander. Om meer specifiek te zijn: voor de man. Maar dan moet je natuurlijk wel weten wat een man aantrekkelijk vindt bij een vrouw. In dit artikel geven we daar antwoord op.


1. Aantrekkingskracht

Er zijn diverse krachten op en rondom onze planeet te vinden die berekend kunnen worden met een – vaak ingewikkelde – formule. Zwaartekracht bijvoorbeeld. In het geval van aantrekkingskracht bestaat er helaas geen berekening die de mate van aantrekking uitrekent. Bestond deze wel, dan hadden we waarschijnlijk geen enkele moeite gehad met het vinden van onze ideale man of vrouw. De persoon die ons in vuur en vlam zet wanneer hij of zij een blik naar ons werpt.

break up

Natuurlijke klik

Ontstaat deze kracht altijd vanzelf? Daar zijn de meningen over verdeeld. Natuurlijk moet er wel een bepaalde natuurlijke klik zijn tussen twee personen, maar wanneer bepaalde omstandigheden of factoren niet optimaal zijn, dan kan dat ertoe leiden dat de klik niet ontdekt zal worden. In dat licht kunnen we aantrekkingskracht beter zien als een pitje van een fornuis, dat eerst aangestoken zal moeten worden om vervolgens te kunnen branden. Ervan uitgaande dat je het gas al aangedraaid hebt natuurlijk.

Er zijn verschillende manieren te bedenken hoe je het vlammetje kunt laten branden en er dus voor kan zorgen dat de man in kwestie je aantrekkelijk gaat vinden. Het is te gemakkelijk om te zeggen dat je je enkel sexy hoeft te kleden en wat make up hoeft op te doen. Daarmee doe je de man absoluut tekort. Daarom hebben we een aantal manieren (of wijsheden) op een rijtje gezet waarmee je jezelf aantrekkelijk kunt maken voor een man.


2. Goede verzorging

Het spreekt eigenlijk voor zich, maar we gooien het toch even in de groep; mannen vinden je doorgaans aantrekkelijker als je jezelf goed verzorgt. Of in ieder geval een verzorgde indruk maakt. Misschien is dat nog wel belangrijker dan een sexy uiterlijk. We zijn namelijk niet allemaal gezegend met het voorkomen van een Ryan Gosling of Ariana Grande. En dat is helemaal niet erg.

Het ook wil ook wat

Natuurlijk wil het oog ook wat, maar het begint vaak bij regelmatig douchen, een lekker geurtje dragen, overtollige haren geen kans geven en verzorgde nagels hebben. Dat zal je uiterlijke voorkomen completeren en je aantrekkelijker maken voor de man. Ga maar bij jezelf na: zou jij een tweede blik werpen op iemand die een ons vuil onder zijn of haar nagels heeft en eruit ziet alsof hij of zij al in geen maanden een douche meer heeft gezien? Juist!

Goed verzorgd uiterlijk

Een goede verzorging wilt overigens niet zeggen dat sexy kleding meteen overboord gegooid hoeft te worden. Een stukje bloot kan zeker in je voordeel werken, zolang het er maar niet te dik op ligt. Iemand die zich ordinair kleedt geeft vaak een verkeerde boodschap af en vangt vaak het verkeerde bot. Subtiel een blote schouder tonen, kan de man bijvoorbeeld al enorm prikkelen. Combineer dat met een goed verzorgd uiterlijk en het maakt je dubbel zo aantrekkelijk.

Natuurlijk draait aantrekkingskracht om zowel uiterlijk als innerlijk, maar je uiterlijk is wel je visitekaartje. Daarom is verzorging erg belangrijk – de komende tips zullen dus over je buitenkant gaan. Je hoeft niet per se een Doutzen Kroes te zijn om de meest knappe mannen om je vinger te winden. Als je er verzorgd uitziet, maak je al een hele grote kans. Maak je een beetje op, maar ga vooral niet over the top met je make-up. Trek leuke kleren aan naar je date en zorg ervoor dat je haar leuk zit. Poets voor je de deur uitgaat nog even je tanden en doe een lekker geurtje op. Als je aandacht aan jezelf hebt besteed, zal een man dat erg aantrekkelijk vinden.


3. Meepraten en een eigen mening hebben

Of een man je aantrekkelijk vindt, is niet alleen afhankelijk van je uiterlijke voorkomen of de mate van (lichaams)verzorging. Een man wil ook iemand die iets zinnigs en relevants te vertellen heeft. Ben je in gesprek geraakt met een man en ga je de tijd die je krijgt enkel vullen met praat over shoppen en schoenen? Grote kans dat de man – hoe mooi hij je ook vindt – al gauw zijn heil elders gaat zoeken.

Mannelijke onderwerpen

Kun je met de man meepraten over onderwerpen die hem aanspreken? Dan scoor je daarmee een dikke plus. Ook al liggen die onderwerpen wat minder nauw aan je hart. Verdiep je daarom eens in wat mannendingen, zodat je tijdens het gesprek mee kunt praten over onderwerpen als voetbal of Star Wars. Als je daarover iets te zeggen hebt, dan kan dat onwijs aantrekkelijk zijn voor een man. Afhankelijk van wat de betreffende man zelf leuk vindt natuurlijk.

Eigen mening

Verder is het voor je aantrekkelijkheid bevorderlijk wanneer je een eigen mening hebt en deze ook uit durft te spreken. Op een aangename manier welteverstaan. Extra pluspunten scoor je als je jouw eigen mening(en) ook nog eens goed kunt onderbouwen en je blijk geeft van verstand van zaken. Aanvullend is het in staat zijn eigen keuzes te maken ook erg sexy. Je zult je aantrekkelijkheid een enorme dreun geven als je alles van de man af laat hangen en je het bijltje – om de knopen door te hakken – al vrij gauw neerlegt bij hem. Omdat je wil dat hij je leuk vindt of omdat je bang bent de verkeerde keuze te maken. En dat heeft weer te maken met onzekerheid, ook een eigenschap die in de regel onaantrekkelijk wordt gevonden. Ben daarom zeker van je zaak, heb een eigen mening en maak je eigen keuzes.


blank

4. Zelfstandigheid

Mannen vinden vrouwen aantrekkelijk die onafhankelijk zijn. Die hun zaken goed op orde hebben. Een goede en leuke baan, een spaarrekening met daadwerkelijk spaargeld erop en een eigen plekje. Mensen die in principe geen partner nodig hebben om gelukkig te zijn en een partner zien als aanvulling op hun goede leven. Wat mannen wat minder leuk vinden, is iemand die na de eerste date of het eerste gesprek al niet meer zonder de ander kan. Iemand die niet gelukkig kan zijn zonder liefde in zijn of haar leven.

Afknappen

Dat is een enorme afknapper. Iets wat de grond onder de voeten van de man vaak te heet maakt om erop te blijven staan. Daarom rennen mannen dan ook vaak weg van een afhankelijk iemand, aangezien deze een enorm benauwd gevoel kan geven. Maak jezelf dus aantrekkelijk door je onafhankelijk op te stellen en de man te zien als een mooie aanvulling op het geluk dat je zelf hebt opgebouwd. Dat betekent niet dat je meteen de “bitch” uit moet gaan hangen, want ook dat wordt over het algemeen niet aantrekkelijk gevonden door mannen.


5. Positiviteit

Als mannen érgens een hekel aan hebben, dan is het wel aan drama of – platvloers gezegd – gezeur. Constant praten over hoe oneerlijk het leven wel niet is, wat voor een hufter je baas is of welke vrienden of vriendinnen je in het leven al eens een oor aangenaaid hebben zal dan ook niet bepaald in je voordeel werken. Zeker niet op het gebied van aantrekkelijkheid.

Wanneer je praat met een man, gooi dan een flinke dosis positiviteit in het gesprek en lach regelmatig. Niet alleen zal het gesprek dan veel leuker zijn; ook maakt het je een aangename gesprekspartner en ben je plots een stuk interessanter. Dit geldt overigens niet alleen voor mannen, maar vooral in zijn algemeenheid. Mensen die positief ingesteld zijn worden over het algemeen leuker en aantrekkelijker gevonden.


6. Dicht bij jezelf blijven

We lieten het in de bovenstaande alinea’s al een beetje doorschemeren: dicht bij jezelf blijven is belangrijk. Authenticiteit en oprechtheid zijn van grote invloed op je aantrekkelijkheid, want maar weinig is een grotere afknapper als uiteindelijk blijkt dat je niet de persoon bent die je pretendeerde te zijn. Je hoeft namelijk niet alles leuk te vinden wat de man leuk vindt of te zeggen wat de man graag wilt horen om aantrekkelijk gevonden te worden.

Wel kun je oprecht interesse tonen in de dingen waarvan zijn hart sneller gaat kloppen en gerust een eigen mening hebben (zonder deze bij de man door de strot te duwen uiteraard). Dat zal hij enorm waarderen en je een stuk aantrekkelijker maken in zijn ogen. En vindt de man in kwestie je alsnog niet aantrekkelijk genoeg? Kijk dan gerust verder, want er zwemmen genoeg vissen in de zee die jouw authentieke “self” wel aantrekkelijk vinden.


blank

7. Draag iets roods

Vandaag is rood! Uit onderzoek blijkt dat de meeste mannen wild worden van een vrouw die zich in iets roods heeft gestoken. Dat komt omdat rood de kleur van de liefde is – sommige dieren krijgen zelfs een rodere kleur als ze vruchtbaar zijn. Dat dierlijke kun jij dus naar boven halen door een mooie rode jurk aan te trekken of die rode blouse uit de kast te halen voor je date. Of ga voor een sensuele rode lippenstift als jullie met elkaar afspreken.


8. Ga voor kleding die iets aan zijn fantasie overlaat

Geen rood in de kast? Een ander goed idee is om kleding te dragen die niet al te onthullend is. Op een date wil je er natuurlijk sexy uit zien, en dan heb je al snel de neiging om voor een kort rokje en een diep decolleté te gaan. Laat deze kleding juist even links liggen, en kies voor een outfit die zijn fantasie een beetje prikkelt. Hij moet gaan bedenken wat er onder die kleren zit, en het nog niet meteen zien. Een tip die op vrijwel elke man werkt: draag tijdens jullie date een trui of een topje die een beetje van je schouders glijdt als je beweegt, zodat het bandje van je sexy bh zichtbaar is. Hij zal aan niets anders meer kunnen denken.


9. Draag hoge hakken

blank

Iets dat op en top vrouwelijk is, dat zijn natuurlijk hoge hakken. De gemiddelde man kan dit schoeisel niet weerstaan… Kies daarom voor je sexy hakken als jullie op een date gaan. Het doet ook nog eens veel goeds voor je postuur: je staat rechter en je bilpartij wordt geaccentueerd. Het is wel belangrijk dat je goed op de schoenen kunt lopen: het is niet zo aantrekkelijk als jij als een pinguïn aan het waggelen bent, of gewoonweg erg oncomfortabel bent door je hakken.  Ga voor schoenen die je goed passen en waar je goed op kunt lopen – het hoeft echt geen hak van tien centimeter te zijn, alleen dat klik-klakkende geluidje van een klein hakje zal je vent al opwinden.


10. Laat de aandacht naar je ogen gaan

Voor veel mannen zijn de ogen één van de belangrijkste dingen aan een vrouw. Er wordt ook wel gezegd dat de ogen de spiegel van de ziel zijn. Zorg er daarom voor dat je ogen goed opvallen: draag wat mascara en eventueel wat eyeliner of oogschaduw passend bij je oogkleur om je kijkers eruit te laten springen. Extra tip: met een beetje wit oogpotlood in je ooghoeken lijken je ogen nog groter en daarmee nog mooier voor je date.


11. Smeer vooral niet te veel make-up

Een man vindt het onwijs aantrekkelijk als een vrouw niet te veel make-up gebruikt. Hij wil niet moeten raden hoe jij er uit zal zien als je in de ochtend naast hem wakker wordt: hij wil jou zien en geen masker. Gebruik daarom niet te veel foundation, oogschaduw en lippenstift, maar hou je look naturel. Natuurlijk mag je hier en daar wel je pluspunten accentueren, maar je moet er vooral niet zo uit zien alsof je uren voor de spiegel hebt gestaan (ook al heb je dat misschien wel).


12. Zeer aantrekkelijk: je bijzondere passie

Genoeg over het uiterlijk – laten we het hebben over de eigenschappen die mannen over het algemeen aantrekkelijk vinden. Gepassioneerd zijn, bijvoorbeeld. Als je een passie hebt voor je hobby, je werk of die ene mooie film: laat het hem horen! Elke man zal aan de lippen hangen van de vrouw die gepassioneerd over haar interesses vertelt. Helemaal als die passie iets anders dan anders is, maar daar komen we straks nog op terug.


13. Een goed gevoel voor humor (erg belangrijk!)

blank

Als je aan een man vraagt wat zij aantrekkelijk vinden in een vrouw, zal bij vrijwel elke man in de top 5 ‘humor’ staan. Natuurlijk is humor voor iedereen verschillend, maar als je hem aan het lachen kunt maken, zul je zeker punten scoren. Maak daarom af en toe een grapje en kijk bijvoorbeeld samen naar een comedie serie, waar jullie samen dubbel om kunnen liggen.


14. Lach!

Lachen maakt mensen aantrekkelijk. Het is nu eenmaal hoe het is. Er is echter wel een groot verschil tussen echt lachen en een fake lach. De meeste orgasmes die gefaket worden kunnen ze misschien niet direct herkennen, maar je nep-lach hebben mannen echt zo door -met alle gevolgen van dien. Als hij grappig is, lach dan met je breedste glimlach. Dat vinden mannen echt heel leuk!


15. Giechel zelfs om de stomste grapjes

Nog één ding dan, over lachen: lach ook om hem als hij eigenlijk helemaal niet grappig is. Als hij een (mislukt) grapje maakt, en jij kan er niet om grinniken, dan zal hij onzeker worden. Ook al is het de stomste mop die je ooit hebt gehoord: lach altijd om zijn grapjes. Hij zal zich de tofste man ooit voelen, en dat maakt jou weer hartstikke aantrekkelijk.


16. Je bent altijd aardig

Eén van de belangrijkste karaktereigenschappen van een vrouw is volgens veel mannen aardigheid. Wees daarom altijd vriendelijk tegen bekenden én onbekenden. Het is echt een afknapper als je arrogant tegen de ober doet, of onvriendelijk tegen de kassadame. Of als je bijna die oudere mevrouw met de rollator van haar sokken rijdt op het zebrapad. Je hoeft echt geen Moeder Theresa te zijn om aardig over te komen, maar kleine dingetjes als het zeggen van ‘goedemorgen’ of ‘bedankt’ zullen zijn hart al sneller laten kloppen.


17. Wees goed met kinderen

Kun je leuk met kids omgaan? Laat dit vooral zien aan je date! Dit zal hem herinneren aan hoe zorgzaam en lief je bent. En misschien zelfs gevoelens opwekken dat jij wellicht de toekomstige moeder van zijn kinderen kan zijn… Doe daarom lief tegen zijn kleine nichtjes en neefjes. Neem bijvoorbeeld een klein cadeautje mee of doe voor de honderdste keer mee met dat spelletje tikkertje – ook al heb je geen zin.


18. Geduldig zijn

Een andere eigenschap in een vrouw die mannen zeer aantrekkelijk vinden is geduld. Door geduldig te zijn laat jij je man zien dat je tijd maakt voor anderen, stabiel bent en de juiste keuzes kan maken door erover na te denken. Je bent niet impulsief, maar kunt ook afwachten als dat nodig is. Zo weet hij dat je ook bij hem geduldig kan zijn en je hem nooit zult opjagen – en dat vindt hij woest aantrekkelijk.


19. Een beetje gek doen

blank

Mannen zijn er gek op als jij af en toe een beetje uit de band springt en een lolletje trapt. Door soms jezelf te laten gaan en een pietsje gek te doen, ziet hij dat je zelfverzekerd genoeg bent om een grapje uit te halen – het maakt je immers niet uit wat andere mensen van je denken – en dat jullie samen heel wat plezier kunnen maken. Schroom dus zeker niet om af en toe een beetje gek te doen!


20. Je zit niet constant op social media

Hoe verslaaft je ook bent aan Instagram of Facebook, voor mannen is het ontzettend aantrekkelijk als jij niet de hele tijd met je telefoon bezig bent. Alle aandacht gaat uit naar hém en niet naar social media – precies zoals hij het graag ziet. Streel daarom zijn ego en laat je smartphone gewoon lekker in je tas zitten. Post ook niet alles wat jullie doen op je kanalen, hij vindt het aantrekkelijk als je niet al teveel in je digitale wereld leeft maar juist in de echte.


21. Reageer niet binnen een paar seconden

Nog zoiets digitaals: om aantrekkelijk over te komen, reageer je niet direct als hij je appt of smst. Ook als hij belt hoef je niet meteen op te nemen – ook al heb je de telefoon in je hand. Zo laat je zien dat je niet alleen maar op zijn berichtjes zit te wachten (ook al is dat helemaal niet zo, maar was je gewoon bezig met een spelletje) en dat jij je eigen leven hebt. Dat vindt hij hartstikke sexy!


22. Maak vrienden met zijn vrienden

Voor een vent zijn z’n vrienden erg belangrijk. Met zijn maten drinkt hij bier, heeft hij het over zijn dagelijks leven en deelt hij misschien ook wel zijn gevoelens over jou. Je wilt natuurlijk niet dat zijn vrienden jou maar niks vinden, en dat de keuze uiteindelijk tussen jou en zijn vriendschappen gaat. Want, dat ga je niet winnen… Zorg er daarom voor dat je ook vrienden wordt met zijn vrienden. Zo heeft hij niet het gevoel dat hij moet kiezen, maar kunnen jullie gewoon samen optrekken. Wel zo gezellig, toch?


23. Je doet niet lullig over je ex

Exen en verbroken relaties zijn altijd een heikel punt als je aan het daten bent of in een nieuwe relatie zit. Vroeg of laat zullen jullie het er toch een keertje over hebben. Als jullie dat gesprek aan gaan, praat dan niet al te negatief over je ex – ook al is het de grootste eikel die je ooit hebt ontmoet. De manier waarop jij over je verbroken relatie praat, zal hem een blikje in jullie toekomst geven, ook al is jullie relatie heel anders. Je wilt daarom niet negatief overkomen, maar juist volwassen en gewichtig. Hij zal niets aantrekkelijker vinden.


24. Je bent niet altijd beschikbaar

Als het lijkt alsof je geen leven hebt, maar hem altijd op zijn wenken zult bedienen, kan dat een grote afknapper voor hem zijn. Hij wil niet dat je hele dagelijkse routine om hem draait, en dat jij zonder hem eigenlijk niets hebt. Zorg er daarom voor dat je eens in de zoveel tijd lekker op stap gaat met je vriendinnen, dat je een avondje alleen inplant of eens in de week solo gaat sporten. Hij vindt het geweldig als jij je eigen ding doet.


25. Je bent een beetje klunzig

blank

Misschien schaam jij je kapot als je weer struikelt over je eigen tas – hij vindt het juist ontzettend schattig. Als je een beetje klunzig bent, kan dat juist in je voordeel werken: sommige mannen vinden het juist aantrekkelijk als je niet helemaal perfect bent en af en toe per ongeluk iets doms doet. Helemaal als je er zelf om kunt lachen. Probeer dus niet met man en macht die kant van jezelf te verstoppen, maar own it!


26. Always look at the bright side of life

Een andere eigenschap die mannen over het algemeen zeer aantrekkelijk vinden, is optimisme. Een vrouw die alleen maar zeurt en negatief is kan een dikke afknapper zijn. Als jij positief in het leven staat, betekent dat voor hem alleen maar plezier en blijheid: zo weet hij ook dat jullie samen door wat moeilijkere tijden kunnen komen, zonder dat hij jou overeind hoeft te houden. Fake je emoties ook niet, maar probeer wel positief te blijven in je uitingen.


27. Flirt!

Ergens hebben mannen soms nog wel eens een blinde vlek en hebben ze echt niet door dat je met ze aan het flirten bent. Laat het daarom duidelijk merken, want ook dat vinden mannen leuk en zorgt ervoor dat ze wat sneller de stoute schoenen aantrekken. Hoe? Door bijvoorbeeld een tikje op z’n knie te geven als hij een grapje maakt. Of z’n elleboog even vluchtig aan te raken. Ook hier geldt weer dat té niet goed is. Overdrijf het niet, maar verstop je geflirt ook weer niet.


28. Bijt op je lip

Om duidelijk te maken dat je aan het flirten bent (en om hem lekker gek te maken) is er iets wat geen man kan weerstaan: bijt op je lip terwijl je hem aankijkt. Er is voor een vent bijna niets meer aantrekkelijk dan deze move. Vooral doen, dus!


29. Speel met je haar

Nog zo’n signature move die het altijd goed doet bij de kerels: speel met je haar terwijl je met hem praat. De aandacht zal meteen gevestigd zijn op jouw glanzende lokken, en je zult zijn hoofd op hol brengen door deze simpele handeling. Het is bijna een cliché, en daarom is het door met je haar spelen meteen helemaal duidelijk dat je met hem aan het flirten bent.


30. Schaam je vooral niet voor blozen

Bloos je en vind je dat echt verschrikkelijk? Nergens voor nodig, want een man vindt dat juist hartstikke aantrekkelijk. Als hij je een complimentje maakt en jij krijgt rode wangen, dan weet hij meteen wat zijn woorden met je doen. En dat hij dat effect op jou heeft, dat maakt hem helemaal week vanbinnen. Probeer die rode koontjes dus niet te verbergen, maar bloos gewoon als dat nu eenmaal zo gaat.


31. Je hebt respect voor jezelf

Een man vindt het aantrekkelijk als een vrouw zelfrespect heeft. Je laat niet over je heen lopen, doet geen dingen die je eigenlijk niet wilt doen en kiest uiteindelijk altijd voor jezelf: zo toon je dat je zelfrespect hebt. Als jij jezelf respecteert, dan doet een man dat als vanzelf ook – en hij wil natuurlijk een vrouw waar hij respect voor kan hebben, geen vrouw die alleen maar twijfelachtige keuzes maakt.


32. Toon interesse

Vrouwen spreken gemiddeld 3 maal zoveel als mannen. Althans, dat is wat de mythe beweerd. Of het waar is of niet; praat tijdens een date of een chat niet alleen over jezelf. Vraag hem ook de oren van het hoofd. Ook weer niet te veel, want overal waar té voor staat is niet goed natuurlijk. Vind de juiste balans en wissel gesprekken over jezelf af met diepgaande vragen over hem, zijn leven, z’n werk, z’n hobby’s etc.


33. Kom uit voor je gekke passies en interesses

Ken jij de boeken van Harry Potter van achter naar voren? Weet jij alles van de panda beer (en heb je zelfs een panda knuffel thuis) of kun je als de beste line dancen? Misschien zijn dit dingen die jij niet per se van de daken schreeuwt. Een man vindt het juist schattig en aantrekkelijk als je wat ‘vreemde’ interesses hebt. Dat maakt jou namelijk uniek, en het feit dat jij deze zaken met hem deelt, laat hem zien dat je hem vertrouwt. Deel dus gewoon die gekke passies en interesses met hem – hij zal het alleen maar leuk vinden.


34. Je verrast hem af en toe

Een andere eigenschap die een man zeer zal waarderen, is attent zijn. Helemaal als je hem af en toe weet te verrassen, zal hij je nog aantrekkelijker vinden. Scoor daarom kaartjes (en meteen heel wat punten) voor die belangrijke wedstrijd van zijn favoriete voetbalteam, of geef hem een zeldzaam boek van de schrijver die hij zo bewonderd. Als je hem met dit soort dingen weet te verrassen, weet hij dat jij goed naar hem luistert en dat je hem graag blij maakt. En dat wil toch elke man?


35. Vraag hem om hulp

Een grote turn on voor een man is om de stoere ridder te zijn terwijl hij de hulpeloze jonkvrouw redt. Oké, we leven natuurlijk niet meer in de Middeleeuwen, maar door hem af en toe om hulp te vragen kun je dit gevoel tot leven wekken. Vraag hem bijvoorbeeld je televisie te installeren (terwijl je dat eigenlijk prima zelf kunt) of die vaas van de bovenste plank te pakken. Hij zal zich gewild en sterk voelen.


36. Je hebt veel energie

We schreven al eerder dat het voor een man aantrekkelijk is om positief in het leven te staan, maar ook een hoog energie level is een echte plus voor een man. Jij bent altijd in voor een leuk uitje, je komt zelfs met leuke ideeën en je bent avontuurlijk. En natuurlijk kun je nachtenlang opblijven voor een leuke activiteit tussen de lakens… Dat denkt hij in ieder geval als jij energiek overkomt.


37. Eerlijkheid

Een inkopper, maar daarom niet minder waar. Zelfs mannen houden van eerlijkheid en oprechtheid. Doe je tijdens een date of gesprek niet anders voor, want hier prikken ze vroeg of laat doorheen. Wees jezelf, dat is veel leuker!


38. Je bent gelukkig

En last but not least: een man vindt het aantrekkelijk als een vrouw gewoon gelukkig is. Hij is er niet om haar leven mooier, beter of fijner te maken: de man is een toevoeging aan het al leuke leven van de vrouw. Zo voelt hij niet de druk om altijd maar voor haar klaar te staan, gave dates te verzinnen of haar altijd te helpen, maar is dit omdat hij het wil. Als je gelukkig bent, is dat dus een grote turn on voor een man.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies