Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Hoe moet je flirten? 55 tips

Hoe moet je flirten? 55 tips

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Op zoek naar een nieuwe liefde, of gewoon een pleziertje? Of je nu in de kroeg staat, een crush hebt op je opleiding of in de bus een leuke onbekende spot: flirten is een echte kunst. Het kan best spannend zijn om de stoute schoenen aan te trekken, maar flirten is dé manier om te laten zien dat je iemand wel ziet zitten.

Maar hoe pak je dat flirten nu aan? Je wilt niet te verlegen of te gretig overkomen, natuurlijk. Kun jij wel wat tips gebruiken? In dit artikel geven je graag 55 tips over hoe je moet flirten.


1. Zie er op en top uit

Natuurlijk speelt je uiterlijk een grote rol in het verleiden van iemand anders. Het is het eerste wat je flirt ziet! Zorg er daarom voor dat je er fantastisch uit ziet – zoals jij dat wil. Je hoeft echt geen hoge hakken aan en een dikke laag gel in je haar als je dat niet ziet zitten. Als jij je sexy voelt op sneakers en met een warrige haardos, own it! Als jij je goed voelt in je outfit en bij je verzorging, straal je dat ook uit. Maar een beetje extra je best doen, dat kan nooit kwaad tijdens het flirten.


2. Kom subtiel in het gezichtsveld van je flirt

Om te kunnen flirten, moet je crush je natuurlijk wel kunnen zien. Zorg er daarom subtiel (!) voor dat je zo veel mogelijk in de buurt bent van diegene met wie je wilt flirten. Of je nu langs het voetbalveld waar hij speelt loopt, of steeds aanbiedt een rondje voor je vrienden te halen omdat zij bij de bar staat. Je snapt wat we bedoelen – zorg ervoor dat je flirt niet om je heen kan, zonder dat je overkomt als een stalker.


3. Flirt niet als je met een grote groep mensen bent

Als je contact met iemand wilt zoeken, maar je bent bijvoorbeeld met een grote groep vrienden op stap, kan het intimiderend voor een ander zijn om je aan te spreken. Met hoe minder mensen je bent, hoe makkelijker het voor iemand wordt om contact met je te maken. Zorg er dus voor dat je beschikbaar bent en niet al te veel mensen om je heen hebt.


Bonustip; Ga flirten op een datingsite

Vind je het lastig om zomaar op iemand af te stappen, dan is een flirten op een datingsite de meest laagdrempelige manier om te gaan flirten. Een blauwtje lopen via internet is natuurlijk minder erg en je kunt zo perfect je flirt kwaliteiten testen :)

Hierbij een tweetal populaire sites waarbij je gratis een profiel kunt aanmaken:


LexaBezoek Lexa 

Deze datingsite is er voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe liefde. Door het grote ledenaantal kun je selectief op zoek naar jouw match. Daarnaast heeft de datingsite een hoog slagingspercentage. Lexa maakt het laagdrempelig om contact te zoeken. Je kunt hier dus perfect terecht om jouw flirt technieken eens uit te proberen.

Bezoek Lexa

ParshipBezoek Parship 

Ben je op zoek naar een serieuze relatie, dan ben je bij Parship aan het juiste adres. Parship stelt je voor aan jouw potentiële partner op basis van een uitgebreide en wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Omdat Parship voornamelijk met matchingssystemen werkt hoef je minder te flirten en zullen je matches direct al overeenkomsten met je hebben.

Bezoek Parship

4. Maak oogcontact

Als je iemands aandacht wil trekken, moet je allereerst oogcontact maken. Oogcontact laat zien dat de ander je is opgevallen en dat je interesse hebt. Sommige sociale wezens hebben meteen door dat iemand een praatje wil maken en stappen misschien op jou af. Helaas werkt het meestal niet zo makkelijk. Zorg daarom dat je het oogcontact niet bij één keer laat zitten, maar zoek meerdere malen oogcontact.


5. Hou de blik van de ander vast

blank

Belangrijk is om niet meteen weg te kijken als de ander je aankijkt, maar dat je je blik even vasthoudt. Zorg ervoor dat je niet met een emotieloos gezicht naar de ander kijkt, maar probeer speels of lief te glimlachen. Ook als je in gesprek bent met iemand is het belangrijk om de ander goed aan te kijken. Oogcontact kan namelijk heel intiem zijn en het straalt enorm veel zelfvertrouwen uit als je de ander lang durft aan te kijken.


6. Of kies er juist voor om snel weg te kijken

Als je het nog wat spannend vindt om meteen je flirt lang(er) in de ogen te kijken, kun je ook kiezen voor de volgende flirt techniek. Kijk je crush in de ogen, maar kijk ook snel weer weg. Zo voorkom je dat je als een creep over komt als je te lang staart, maar laat je de ander wel weten dat je hem of haar hebt gezien. Ben je een vrouw? Ga voor de cliché move – ze noemen een succes niet voor niets een cliché  – en sla je ogen neer als je wordt ‘betrapt’, om vervolgens door je wimpers weer naar hem te kijken. Succes gegarandeerd.


7. Neem het initiatief

Als het eerste contact is gelegd, is het tijd om op elkaar af te stappen. Wil je indruk maken op die leuke vrouw of man, dan zul je allereerst initiatief moeten nemen. Hij of zij voelt zich namelijk heel gevleid als jij je blootstelt en de eerste stap neemt in het zoeken van contact.

Je zal dus een risico moeten nemen, direct oogcontact moeten zoeken en glimlachen. Merk je dat diegene hierop ingaat, dan kun je ook direct de volgende stap zetten en afstappen op haar. Vrouwen vinden het nou eenmaal verleidelijk als mannen er geen doekjes om winden en laten zien dat ze zelfverzekerd genoeg zijn om op haar af te stappen, en mannen zullen het waarderen dat jij uit de traditionele rol stapt en het initiatief neemt.


8. Zorg dat hij of zij het initiatief neemt

Wil je dat de ander het initiatief neemt? Omdat je graag de man ‘man’ wilt laten zijn en hem de kans tot de eerste stap wilt geven, of omdat je bijvoorbeeld niet zeker weet of zij hetzelfde voelt over jou? Mannen zijn soms niet zo goed in het oppikken van flirt signalen. Als vrouw moet je daarom soms een beetje overdreven flirten. Ken je iemand al, dan kun je vragen aan hem of hij je ergens bij wil helpen.

Mannen vinden het nou eenmaal leuk om problemen op te lossen en de held uit te hangen. Het geeft ze een goed gevoel als ze van belang kunnen zijn voor je. Mannen kunnen wellicht hun vriend inschakelen voor hulp – zie daarvoor tip 13.


9. Ga voor de klassieker: de ‘ik liep per ongeluk tegen je op’

Oké, zie je het echt niet zitten om op iemand af te stappen voor een gesprekje, en gaat het andersom ook nog niet? Ga dan voor deze classic move: bump per ongeluk tegen je flirt op. Dat kan vrijwel overal: in de gangen van je school of op een druk feestje. Verontschuldig je met een glimlach en zeg (als je durft) dat je een kluns wordt van knappe mensen. Of zeg gewoon sorry, stel jezelf voor en een gesprek loopt meteen.


10. Smile!

blank

Nu jullie contact hebben gemaakt, is het tijd voor de flirttip der flirttips: lach, lach en lach! Met een mooie glimlach ben je nog aantrekkelijker voor de ander. Helemaal als jij je tanden laat zien tijdens je lach, want dan ben je volgens wetenschappelijk onderzoek nog meer benaderbaar. Nog meer voordelen: door te glimlachen voel jij je meteen zelfverzekerder, vinden anderen je sneller aardig en krijg jij én de ander een instant blij gevoel. Win-win-win, als je het ons vraagt.


11. Heb je je flirt al eerder ontmoet?

Als je de ander al eerder hebt ontmoet kun je een gesprek beginnen op basis van een ervaring of interesse die je deelt. Je kunt het bijvoorbeeld hebben over een les die je samen volgt of de trein die jullie beiden naar je werk nemen. Nogmaals, het onderwerp is niet zo belangrijk – wat belangrijk is, is dat je hem of haar vraagt om met je te praten.


12. Grijp hun kleding aan voor een gesprek

Heeft je flirt een bandshirt aan of een sportbroekje van een bepaald team? Dat is handig, want nu heb je al direct een onderwerp voor een gesprek. Vraag naar zijn of haar favoriete nummer of maak een opmerking over die sportwedstrijd van laatst. Zo laat je zien dat je interesse hebt in de ander én dat je die interesse deelt!


13. Roep de hulp van een vriend(in) in

Als je het toch wat spannend vindt om een gesprek te starten, kun je altijd de hulp van een vriend of vriendin inschakelen. Je kent misschien dé versiertruc van Barney van de serie How I Met Your Mother wel, waarin hij zijn vriend Ted structureel voorstelt als Have you met Ted… en dan wegloopt. Als het in de serie werkt, lukt het jou ook. Het is gemakkelijker om samen een gesprekje aan te knopen, waarna je vriend natuurlijk zijn of haar biezen pakt. Daar zijn vrienden voor!


14. Ga je voor een pick-up line? Denk er dan goed over na

Als je geen twijfel wilt laten ontstaan wat het doel van jullie contact is – flirten, natuurlijk – dan kun je ervoor kiezen om een openingszin te gebruiken. Ga niet voor die standaard, afgezaagde versiertrucs die hij of zij misschien al duizend keer gehoord heeft, maar verzin wat origineels. Alleen dan raden we je aan een pick-up line te gebruiken.


15. Wees zelfverzekerd

Dit is heel belangrijk als je gaat flirten: wees zelfverzekerd, of zorg er in ieder geval voor dat je zelfverzekerd overkomt. Als jij jezelf leuk vindt, dan kan een ander persoon bijna niet anders dan jou ook leuk vinden! Ook als je het lastig vindt om zelfverzekerd te zijn, kan je het wel een beetje faken: de volgende tips kunnen je helpen om zelfverzekerd over te komen tijdens het flirten.


16. Sta met een rechte rug

Om zelfverzekerd over te komen bij het flirten, is het een goed idee om op je lichaamshouding te letten. Probeer zo rechtop mogelijk te staan: beeld je in dat er een touwtje tussen je kruin en het plafond zit die aangetrokken wordt, terwijl je goed contact maakt met de vloer. Doe je borstkas naar voren en trek je buik wat in, en voilà, je ziet er in één klap zelfverzekerd uit. Flirten maar!


17. Raak de ander aan en maak fysiek contact

blank

Een subtiele aanraking kan net dat verschil maken tussen iemand aardig of leuk vinden. Je hoeft de ander niet meteen plat te knuffelen, maar het kan zeker een subtiel gebaar zijn. Loop je langs iemand, doe dan alsof je een tikkeltje onhandig bent en stoot diegene zachtjes aan. Je kunt een aanraking ook goed timen en bijvoorbeeld wachten tot iemand ‘in de weg staat’. Zorg er dan voor dat je je hand op de schouder of rug van de ander legt als je erlangs wilt. Sta je in een overvolle kroeg, dan moet je het misschien wat opvallender spelen.


18. Speel een beetje met je haar

Een tip voor de dames onder ons: om te laten zien dat je geïnteresseerd bent, is het een uitstekende move om een beetje met je haar te spelen. Zo weet diegene meteen dat jij hem of haar wel ziet zitten!


19. Wrijf even over je ‘pijnlijke’ schouder

Dan ook een tip voor de mannen: wrijf even over je schouder, die ‘pijn’ doet. Zo span jij je spieren en kom je lekker mannelijk over, zonder dat je er heel erg je best voor moet doen. Met een beetje geluk begint zij je schouder te masseren…


20. Lik over je lippen

Een move die zowel mannen als vrouwen prima kunnen maken, is het likken van de lippen. Let op: dit kan er al gauw een beetje creepy uit zien, dus zorg ervoor dat je het subtiel aanpakt… Oefen desnoods thuis even voor de spiegel.


21. Vestig de aandacht op je lijf, maar doe dat niet te veel

Met bovenstaande moves kun jij de aandacht op je lichaam vestigen, maar zorg er wel voor dat je het niet overdrijft: kleed je niet te bloot, zit niet constant aan je haar of schouders, maar focus je vooral op een geanimeerd gesprek.


22. Probeer altijd een open houding te hebben

Een open houding is ontzettend belangrijk tijdens het flirten. Je lichaamshouding zegt alles over hoe jij je voelt – en je wilt laten zien dat jij diegene leuk vindt, natuurlijk. Zorg er daarom voor dat je voeten naar je flirt gericht zijn, je hoofd naar diegene is gedraaid en dat je armen niet zijn gekruisd. Maar als het goed is, gaat dit automatisch, want je vindt diegene leuk.


23. Spiegel je flirt partner

blank

Uit onderzoeken blijkt dat mensen die gespiegeld worden, de andere partij als prettig en relaxed ervaren. In het onderbewuste brein van de persoon tegenover je wordt bij iedere spiegeling een signaal afgegeven die als positief wordt ervaren. Zit hij bijvoorbeeld met zijn voorste been richting jou (wat overigens een zeer positief lichaamssignaal is)? Doe dit dan ook. Draait ze met haar vingers over de rand van het glas? (ook een goed teken!) Volg haar voorbeeld dan en voor je het weet vertrekken jullie samen voor het vervolg van de date!


24. Let ook op de body language van de ander

In dit stadium van flirten kun je al zien of die ander jou ook ziet zitten. Kijk goed naar de lichaamstaal van je crush: heeft hij of zij ook een open houding? Of kijkt diegene juist weg en heeft hij of zij de armen over elkaar? Je merkt vanzelf of je flirt comfortabel is.


25. Verlaag het volume van je stem een beetje

Staan jullie op een feest of ben je op een andere locatie met rumoer? Verlaag je stem dan een beetje, zodat diegene iets dichterbij moet komen om je goed te kunnen verstaan. Zo heb je meteen een intiemer gesprek.


26. Gebruik humor in je conversatie

Zoals we al eerder schreven, is een stralende glimlach essentieel voor het flirten. Dat geldt ook voor een gezonde dosis humor: laat hem of haar lekker veel lachen! Door af en toe een grapje te maken hebben jullie het gevoel dat jullie iets delen en vind je flirt je instant leuker. Vergeet ook niet om zijn of haar grapjes te lachen – zo heb jij een succesvolle flirt.


27. Praat over luchtige onderwerpen

Misschien heb je het idee dat hij of zij je in no time goed moet leren kennen. Maar niets is minder waar: flirten gaat om spelen. Hou daarom jullie gesprek lekker luchtig – je hoeft het niet te hebben over dat overleden familielid of dat het zo zwaar is op je werk. Je wilt tijdens het flirten niet negatief of te zweverig overkomen. Diepere gesprekken komen later wel, als het klikt.


28. Hou je aandacht bij je flirt

Focus je op het gesprek met je crush, en alleen daar op. Ook al gaat je telefoon, begint er iemand in de kroeg tegen je te praten of zie je een andere leuke vent langslopen: je flirt zal zich onwijs aantrekkelijk voelen als hij of zij even de enige is die voor jou bestaat.


29. Wees positief

blank

Heb je tijdens je flirt poging de aandacht getrokken en zijn jullie in gesprek? Voorkom dan dat je negatieve gesprekken gaat voeren of gaat klagen over van alles en nog wat. Vooral als je iemand niet kent kunnen negatieve onderwerpen een slechte indruk geven. Iemand schetst zo eerder onterecht een beeld van je dat je klagerig bent of niet goed in je vel zit.


30. Wees jezelf

Je bent toch het aller aantrekkelijkst als je gewoon jezelf bent. Doe je vooral niet anders voor: kom gewoon voor je eigen mening uit, trek de kleding aan die jij leuk vindt en lach als je iets grappig vindt. Als je helemaal als jezelf gaat flirten, zal een ander dat meteen aantrekkelijk vinden.


31. Speel vooral niet hard to get

Je hebt misschien wel eens gehoord dat hard to get spelen een goede move is om aandacht te trekken. Dat kan in een later stadium misschien wel zo zijn, maar tijdens het flirten wil je juist alle aandacht op je crush vestigen. Als je net begint met flirten, heeft deze tactiek echt nog geen zin.


32. Kom er voor uit dat je flirt

Oké, flirten kan best wel spannend zijn, maar je hoeft er echt niet omheen te draaien dat dit is wat je aan het doen bent. Niemand wordt boos als iemand met hem of haar flirt: het is altijd vleiend. Kom er dus gewoon lekker voor uit, doe niet te voorzichtig in je opmerkingen en wees niet bang dat je een blauwtje loopt.


33. Wees lekker scherp

Humor is een grote aantrekkingskracht, maar als je scherpe opmerkingen kunt maken over de gebeurtenissen om jullie heen, ben je vaak binnen. Dit moet natuurlijk wel in je karakter zitten, maar als je deze eigenschap bezit: laat het zeker zien!


34. Toon interesse

De meeste mensen vinden het fijn om over zichzelf te vertellen. Het is daarom aan te raden om tijdens jullie gesprek lekker veel vragen te stellen. Zo kom je geïnteresseerd over, en kan hij of zij lekker praten – en ondertussen kom je veel meer over diegene te weten. Wel zo fijn, toch?


35. Zorg dat je goed luistert

flirt

Natuurlijk moet je wel goed luisteren naar de antwoorden op bovenstaande vragen. Als je later nog eens terugkomt op datgeen wat hij of zij zei, dan weet diegene dat je goed kunt luisteren. Zo heeft je flirt direct het gevoel dat hij of zij jou kan vertrouwen, en dat jullie samen iets delen.


36. Wees een beetje mysterieus

Het leuke aan flirten is dat je nog niet alle kaarten of tafel hoeft te leggen: je mag echt nog wel een beetje mysterieus zijn. De meeste mensen vinden het heerlijk om stapje voor stapje meer over iemand te weten te komen – bewaar dus zeker wat voor jullie eerste date, en probeer ook een paar ‘spoilers’ in jullie gesprek te verwerken, zo van: dat vertel ik je later wel.


37. Aardig zijn is altijd een pluspunt

Als je flirt, wil je aantrekkelijk overkomen. De beste manier om dat in een korte tijd te bereiken is door aardig te zijn. Aardig tegen de barman, tegen die gast die per ongeluk tegen je aanstootte, tegen wie je dan ook tegenkomt… Zo scoor je meteen punten bij je flirt.


38. Plagen is kusjes vragen

Dat zeiden ze vroeger niet voor niets: je mag je crush best een beetje plagen. Maak een flauw grapje over wat ze drinken, of over iets wat ze net vertelden. Zorg er wel voor dat je echt plaagt en niet pest – dan is je kans direct voorbij.


39. Geef een complimentje

Iedereen vindt het fijn om een complimentje te krijgen. Geef je flirt dus zeker een complimentje, maar zorg ervoor dat het echt bij hem of haar past. Dat compliment hoeft niet altijd over uiterlijk te gaan: iets liefs over haar hobby of over zijn mooie eigenschap komt vaak vele malen beter aan.


40. Dans met hem of haar

Zijn jullie in een club of op een feest? Als de gelegenheid er is, dans dan met je crush. Door te dansen heb je snel lichamelijk contact, zonder dat het al te serieus is. Door de aanrakingen gaan jullie harten zomaar sneller kloppen…


41. Laat zien dat je slim bent

Flirten draait niet alleen om uiterlijk: je mag best laten zien dat je slim bent. Je wilt niet betweterig overkomen, maar vertel bijvoorbeeld over dat toffe boek dat je laatst las, of over iets dat je tijdens je studie leerde. Beauty and brains!


42. Zorg ervoor dat je nooit dronken bent

Een drankje tegen de zenuwen is geen probleem, maar zorg ervoor dat je nooit dronken gaat flirten. Wat in je hoofd een goede openingszin lijkt, pakt in de realiteit vreselijk uit, bijvoorbeeld. Met een meer nuchtere blik zorg je dat je net zo leuk overkomt als je bent en voorkom je dat je over je eigen grenzen gaat.


43. Flirt met één iemand

Als je gaat flirten, zorg ervoor dat je niet met meerdere mensen tegelijk flirt. Het is niet echt chique, en mensen kunnen je gaan zien als een player. Gebruik ook niet iemand om een ander jaloers te maken – dat pakt vrijwel nooit goed uit.


44. Flirten is niet met iemand naar bed gaan

blank

Een kleine disclaimer: met een one night stand is in principe niets mis, maar het is niet altijd het einde van een flirt sessie. Ook al zijn er heel wat spanningen tussen jullie, je bent nooit verplicht om met een ander naar bed te gaan. Misschien hebben jullie seksuele opmerkingen gemaakt – dat haalt niets uit, je hoeft nooit van een ander te verwachten dat hij of zij meteen mee naar huis gaat.

45. Denk na over het verdere contact

Als jullie elkaar weer willen zien, maar elkaar niet per se ergens zullen tegenkomen, is het handig om alvast na te denken over hoe jullie contact met elkaar kunnen opnemen. Schrijf je lekker ouderwets je nummer op zijn arm, of geef je haar je kaartje van je werk? Denk er alvast over na, zodat je lekker zelfverzekerd overkomt.


46. Hou het kort (maar krachtig)

Houd een kort maar krachtig gesprekje, dan maak je de meeste indruk. Je blijft namelijk interessant voor de ander en komt een tikkeltje mysterieus over. Zo voorkom je ook een awkward stilte en kom je er na het gesprekje vanzelf achter of de ander oogcontact blijft zoeken. Merk je dat de ander ook interesse toont in jou en ook aan het flirten is, dan kun je uiteraard vragen om zijn of haar nummer.


47. Maak jullie afscheid lekker spannend

Als je wilt dat je flirt vol kriebels naar huis gaat, kun je ervoor kiezen om jullie afscheid iets spannender te maken. Hou de interesse vast door bijvoorbeeld plotseling weg te gaan en te zeggen: ik spreek je morgen. Of fluister in zijn of haar oor: ik vond het erg leuk, ik zie je graag gauw weer. Laat iets achter voor de volgende keer, zodat hij of zij niet kan wachten.


48. Zo ga je om met een blauwtje

Laten we wel wezen: een blauwtje lopen is gewoon onderdeel van het flirtspel. Niet iedereen vind je op die manier leuk, end at is helemaal niet erg. Ga niet irritant lang door met flirten als je merkt dat de ander niet (positief) reageert. Laat gewoon je ogen vallen op een ander, want er zwemmen nog genoeg andere visjes rond in het water.


49. Ga er gewoon voor!

Wees niet bang voor een blauwtje of voor de zenuwen die je kunt voelen tijdens het flirten. Ga er gewoon voor – flirten is hartstikke leuk, en je wordt er steeds beter in. En wie weet, vind je wel de liefde van je leven…

Er zit een groot verschil tussen online en offline flirten. Logisch, want online mis je een belangrijk onderdeel van het proces: lichaamstaal. Gelukkig hebben we ook wat tips voor online flirten voor je op een rijtje gezet!


50. Maak je openingszin zo origineel mogelijk

Vaak kun je unieke informatie uit een profiel halen en deze informatie inzetten om bijvoorbeeld een originele openingszin te creëren. Met een zin als: “hey schatje, hoe was je weekend?” gooi je niet bepaald hoge ogen. Heeft hij of zij bijvoorbeeld informatie over reizen in de beschrijving staan, is een openingszin als: “Hey #naam, zit een date met jou er nog in op korte termijn of zit je inmiddels alweer in het vliegtuig naar een nieuwe exotische bestemming?”


51. Gebruik de juiste woorden

Of je nu een beginner of gevorderde bent op date gebied, de volgende woorden helpen je volgens datingsite Plenty of Fish om het ijs op een positieve manier te breken.

Vrouwen kunnen de volgende woorden gebruiken:
Leuk Liefde Knap Groot Glimlach Mooi Schattig Geïnteresseerd Babbelen Ontmoeten

Mannen scoren met de woorden:
Mooi Liefde Leuk Prachtig Mooi Sexy Vandaag groot Glimlach Geïnteresseerd


52. Eindig je verhaal altijd met een open vraag

Jullie hebben zo’n leuk gesprek, je wilt niet dat het doodbloedt. Eindig daarom altijd met een open vraag – zo ‘moet’ hij of zij wel antwoord geven, en gaat jullie gesprek lekker lang door.


53. Verstuur niet meer dan twee chats zonder antwoord

Vergeet niet dat je online flirt ook dingen te doen heeft. Als je even niets hoort, kan de paniek toeslaan: heb ik het verpest? Zorg dat je nooit meer dan twee chats zonder antwoord verstuurd: zo overdrijf je jullie contact niet en hou je het spannend.


54. Ga ook online voor complimentjes

Net als in het echt, is ook online complimenteren erg belangrijk bij het flirten via chat of app. Probeer op basis van zijn of haar profiel een tof compliment te verzinnen: hoe unieker, hoe beter!


55. Ga voor die real life date

Als jullie elkaar een beetje hebben leren kennen en lekker online hebben geflirt, wil je elkaar natuurlijk in het echt zien. Probeer subtiel te sturen op een afspraakje, door bijvoorbeeld te zeggen: heb je zin om zondag naar Feyenoord te gaan? Als jullie beide dol zijn op de voetbalclub. Zo heb je in no time een date te pakken!


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

© Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement