Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Marokkaanse vrouwen ontmoeten

Marokkaanse vrouwen ontmoeten

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Benieuwd waar je het beste Marokkaanse vrouwen kunt ontmoeten? Dan is dit het artikel wat je moet lezen! In dit artikel gaan we namelijk dieper in op het ontmoeten van vrouwen uit Marokko en helpen we je een eindje in de goede richting door de beste plekken te benoemen waar je vrouwen uit dit Noord-Afrikaanse land tegen het lijf kunt lopen.

Om dames van Marokkaanse afkomst te ontmoeten hoef je allang niet meer per se naar Noord-Afrika af te reizen. Volgens de statistieken van het CBS wonen er in Nederland zo’n kleine 200.000 vrouwen die oorspronkelijk uit Marokko komen. De kans dat je een Marokkaanse schone gewoon op straat tegen het lijf loopt is dan ook behoorlijk groot, maar er zijn betere alternatieven om in contact te komen met leuke vrouwen uit Marokko. Via online datingsites bijvoorbeeld! We hebben de beste voor je op een rijtje gezet.


Muslima.comBezoek Muslima.com

Muslima.com is de grootste internationale datingsite voor moslim mannen en vrouwen. Deze website richt zich dus niet specifiek op Marokkaanse vrouwen, maar een groot gedeelte van alle gebruikers op Muslima is wel van Marokkaanse afkomst. In het systeem kun je gemakkelijk filteren op locatie en afkomst en de juiste match vinden die bij jou past.

Bezoek Muslima.com

InternationalCupidBezoek InternationalCupid

International Cupid is een algemene website voor buitenlandse liefdes. De site heeft meer dan een miljoen leden uit heel de wereld. Je kunt dus ook eenvoudig filteren op Marokkaanse vrouwen of op bijvoorbeeld het geloof. Verder is InternationalCupid een eenvoudig en simpel dating platform met gratis toegang voor iedereen.

Bezoek InternationalCupid

Relatieplanet

Als één van Nederland's grootste datingsites kunnen we Relatieplanet natuurlijk niet links laten liggen. Relatieplanet onderscheidt zich middels de persoonlijkheidstest die je moet invullen na je aanmelding. Dankzij de antwoorden die jij geeft kan het systeem op zoek gaan naar singles die goed bij je lijken te passen. Ga je liever zelf op zoek? Ook geen probleem, want met de uitgebreide zoekfunctie vind je snel wat je zoekt. Net als bij de andere datingsites kun je je gratis registreren op Relatieplanet.


LexaBezoek Lexa

Lexa is weliswaar geen datingsite die zich specifiek richt op vrouwen uit Marokko, maar blijkt wél mateloos populair te zijn binnen deze gemeenschap. Het ledenbestand is groot, de website is fijn in het gebruik en dankzij de locatiebepaling binnen de gelijknamige app kun je vanuit de palm van je hand direct zien welke schoonheden zich er allemaal in je directe omgeving bevinden. Ook op Lexa kun je je gratis aanmelden zodat je rustig kunt ontdekken of dit dé plek is om je Marokkaanse droomvrouw te ontmoeten.

Bezoek Lexa

 

Alternatieven voor Marokkaanse datingsites

Datingsites zijn bij uitstek geschikt om te vinden wat je zoekt. Want zeg zelf: de kans dat je je droomvrouw uit Marokko bij de plaatselijke bakker tegenkomt is immers klein toch? Het internet opent deuren die voorheen gesloten bleven en je kunt contact leggen met singles aan de andere kant van de wereld. Toch kunnen we ons ook wel weer voorstellen dat je je droomvrouw liever op de traditionele manier tegen het lijft loopt. Om je daarbij te helpen hebben we een aantal alternatieven voor je op een rijtje gezet waar je ook zeker weten Marokkaanse vrouwen gaat ontmoeten.

Bezoek een Marokkaans feest

Regelmatig – en door heel het land – worden er feesten georganiseerd waar Marokkanen samenkomen. Veelal worden er zangers of bands uit het land van herkomst geboekt voor dit soort evenementen, maar soms kun je ook rekenen op een feestje in westelijke sferen. Ideaal dus om een leuk avondje uit te combineren met je speurtocht naar een leuke vrouw van Marokkaanse afkomst.

Ga naar een comedy night

Marokkanen houden wel van een grapje op z’n tijd, zelfs als er de draak wordt gestoken met de Marokkaanse gemeenschap in Nederland. In veel grote steden vind je dit soort comedy nights waarbij er veelal ook komedianten tussen zitten met een Marokkaanse achtergrond. Dit zorgt er voor dat het publiek een leuke mengelmoes is van tal van verschillende culturen, waarbij de vrouwen uit Marokko zeker wel vertegenwoordigd zijn.

Marokkaanse horecagelegenheden

Lekker eten staat centraal binnen de Marokkaanse gemeenschap en wanneer men liever niet thuis eet, eet men graag buiten de deur in een restaurant wat lokale lekkernijen serveert. Deze horecagelegenheden vind je allang niet meer alleen in de grote stad. Wie weet zit er wel eentje vlak bij jou in de buurt en is het daarmee een uitgelezen mogelijkheid om lekker te eten én je droomvrouw te ontmoeten!

De markt

Vrijwel iedere zichzelf respecterende gemeente in Nederland organiseert ‘m wel: de markt. Kraampjes vol heerlijke producten trekken talloze mensen die op zoek zijn naar betaalbare en eerlijke producten. Het is dan ook een ideale plek om Marokkaanse vrouwen te ontmoeten, want ze kopen nog graag hun voeding op de markt.

Marokkaanse Facebookgroepen

Ja, maken we toch weer de uitstap naar het internet. We kunnen niet anders, want de Marokkaanse gemeenschap weet wel raad met social media. Zeker op Facebook zijn er talloze groepen te vinden waarop Marokkanen samen komen. Het is dan ook een prima plek om leuke singles ‘tegen het lijf te lopen’. Let wel op: sommige van deze groepen zijn besloten. Je zal dus eerst door de moderator goedgekeurd moeten worden voordat je deel kunt nemen aan de gesprekken binnen de groep.


Aanvulling gevraagd!

Nu we aan het einde van dit artikel zijn gekomen zijn we wel benieuwd: heb jij zelf nog aanvullingen op dit artikel? Hebben we een ultieme ontmoetingsplaats nog niet besproken? Laat het ons dan weten via een reactie onderaan deze pagina. We voegen je aanvulling graag nog toe als die waardevol blijkt te zijn voor onze lezers!


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies