Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Tips om Surinaamse vrouwen ontmoeten

Tips om Surinaamse vrouwen ontmoeten

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Zie jij wel wat in vrouwen uit Suriname? Omdat ze doorgaans zo lekker kunnen koken? Zorgzaam, maar tegelijkertijd niet op hun mondje gevallen zijn? En veelal ook nog eens bloedmooi zijn? Dan is dit artikel je op je lijf geschreven. We geven je namelijk de beste tips om Surinaamse vrouwen te ontmoeten!

Surinaamse vrouwen in Nederland

Surinaamse vrouwen in Nederland ontmoeten is niet heel moeilijk. Volgens de statistieken wonen er namelijk zo’n 350.000 Surinamers in Nederland. Een groot gedeelte woont in of rondom de grootste steden. Je zal dus wel richting de Randstad moeten gaan om ze in levende lijve tegen te komen.
Gelukkig leef je in een tijd waarin het je gemakkelijk wordt gemaakt. Dankzij het internet zijn Surinaamse vrouwen namelijk dichterbij dan ooit. We hebben de beste datingsites waarop je vrouwen uit Suriname kunt ontmoeten voor je op een rijtje gezet.


LexaBezoek Lexa

Een veilige optie om in contact te komen met Surinamers is Lexa.nl. Lexa behoort al sinds jaren tot één van de grootste datingsites van Nederland en het ledenaantal is dan ook enorm. Er bestaat dan ook geen twijfel dat je hier Surinaamse vrouwen op gaat ontmoeten. Zowel de website, als de app zijn fijn in het gebruik en bieden je tal van opties. Inschrijven is gratis en zelfs met een gratis membership kun je op Lexa op zoek gaan naar vrouwen uit Suriname. Iets wat op veel datingsites met een gratis account niet mogelijk is.

Bezoek Lexa

PepperBezoek Pepper

Pepper is qua werkwijze anders dan alle andere datingsites en daarom zeker het benoemen waard. In plaats van een uitgebreid profiel invullen stel je op Pepper.nl een fotocollage samen. Een afbeelding zegt nu eenmaal meer dan duizend woorden en door een collage samen te stellen die allemaal afbeeldingen en foto's bevat die goed omschrijven wie en wat je bent, laat je direct zien wat overige leden van je kunnen verwachten. Ook op Pepper is het inschrijven weer helemaal gratis en kun je dus eerst ontdekken of de website bij je past voordat je overgaat op een betaald lidmaatschap.

Bezoek Pepper

ParshipBezoek Parship

Parship is al weer even afgestapt van het principe dat ze enkel gericht waren op hogeropgeleiden. Dit heeft er voor gezorgd dat je tegenwoordig mensen uit alle lagen van de bevolking tegenkomt op Parship.nl. Waar Parship zich absoluut in onderscheidt is de vragenlijst die je moet invullen bij je aanmelding. Deze is namelijk op wetenschap gebaseerd en blijkt zeer succesvol te zijn. Maar liefst 1 op de 3 vindt een serieuze relatie via de datingsite. Parship is dan ook vooral interessant wanneer je op zoek bent naar een serieuze relatie met een Surinaamse vrouw. Ook hier is het aanmelden weer helemaal gratis, maar houd er rekening mee dat het vanwege de uitgebreide vragenlijst even duurt voordat je inschrijving compleet is.

Bezoek Parship

Andere manieren om Surinaamse vrouwen te ontmoeten

Alhoewel een datingsite misschien wel de beste manier is om Surinaamse vrouwen te ontmoeten (je kunt immers zeer gericht zoeken zonder zelf ook maar een stap buiten de deur te zetten), kunnen we ons voorstellen dat je liever in ‘het echte leven’ op zoek gaat naar je droomvrouw. Gelukkig is dat in Nederland niet zo moeilijk. Er zijn namelijk zat manieren om in contact te komen met vrouwen uit Suriname.


Surinaamse feesten en evenementen

Waar vind je meer Surinaamse vrouwen dan op een specifiek Surinaams feest of evenement? Nergens natuurlijk! Het gehele jaar door en in heel Nederland worden er wel feesten en evenementen voor en door Surinamers georganiseerd. Je vindt ze op websites als nospang.com, kaise.nl en partyvibe.nl. Het Kwaku summer festival is het apart benoemen waard. Dit evenement is al sinds de oprichting in 1975 dé ontmoetingsplek voor Surinamers, al trekt het evenement in z’n huidige vorm bezoekers uit alle soorten culturen. Je vindt meer informatie over het festival op kwakufestival.nl.


Surinaamse discotheken en bars

In navolging van de voorgaande tip is een bezoek aan een Surinaams getinte bar of dancing natuurlijk ook een aanrader. Vooral in de grotere steden vind je tal van barretjes en disco’s die veel door Surinamers bezocht worden. Hierbij hoeft er echt niet altijd een specifiek themafeest georganiseerd te worden om tegen Surinaamse vrouwen aan te lopen. Ook op een doorsnee zaterdag zul je in deze clubs en kroegen voldoende vrouwen uit Suriname tegenkomen. Voorbeelden zijn er te over, maar hier alvast 3 suggesties voor je: The Sand in Amsterdam, de SOHO bar in Rotterdam en Club Havana in Den Haag. Zeker weten dat je hier tijdens het stappen Surinaamse vrouwen gaat ontmoeten.


Eetgelegenheden

Dat lekker eten en drinken relatief centraal staat bij Surinamers mag geen geheim zijn. En dat hun kookkunsten ook de rest van Nederland wel bevalt mag blijken uit de vele Surinaamse restaurantjes die je in heel Nederland terugvindt. Een Surinaams restaurant bezoeken is dan ook een prima manier om in contact te komen met Surinaamse vrouwen. En in het ergste geval – wanneer je droomvrouw er niet tussen zit – weet je in ieder geval zeker dat je lekker gaat eten.


Surinaamse datingsite

Radha.nl is een datingsite die zich specifiek richt op Nederlandstalige Hindostanen. Wie bekend is met de diverse bevolkingsgroepen uit Suriname begrijpt dan ook wel waarom we deze datingsite in dit lijstje hebben gezet. Getwijfeld hebben we wel, want in tegenstelling tot de overige sites hierboven beschikt Radha NIET over een beveiligde verbinding. De gegevens die je verzendt via de website kunnen dus wellicht onderschept worden door kwaadwillenden. Desalniettemin is het wél een website waar duizenden mensen op zijn ingeschreven en een gedeelte dus Surinaamse vrouwen betreft.


Bezoek Suriname

Deze laatste kon uiteraard niet ontbreken. Suriname zelf is natuurlijk dé plek om Surinaamse vrouwen te ontmoeten. Je moet er wel wat centen voor over hebben en ook niet al teveel problemen hebben met een vliegreis van 9 uur, maar dan heb je ook wel wat. Buiten de Surinaamse vrouwen om is het land het verkennen namelijk meer dan waard. Bezoek toeristische plekken zoals de hoofdstad Paramaribo en Domburg of ga onder begeleiding de jungle in en verlekker je aan al het natuurschoon wat er in Suriname te vinden is. En dan hebben we het dus niet alleen over het vrouwelijk schoon wat dit geweldige land te bieden heeft!


Jouw tip

Heb je na het lezen van dit artikel zelf nog een enorm goede tip om in contact te komen met Surinaamse vrouwen? Laat het ons dan weten via een reactie onder dit bericht. Wie weet help jij (één van) onze lezers wel aan de Surinaamse droomvrouw waar ze naar op zoek zijn!


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies