Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Turkse vrouwen leren kennen via internet

Turkse vrouwen leren kennen via internet

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Ben je op zoek naar je eigen aşkım? Een liefde van Turkse makelij? Omdat de vrouwen uit Turkije er om bekend staan dat ze zo zorgzaam zijn? Goed kunnen koken? En vaak ook nog eens oogverblindend mooi zijn? Groot gelijk! Om je een eindje op weg te helpen hebben we in dit artikel de beste manieren voor je op een rijtje gezet om in contact te komen met Turkse vrouwen!


Hoe kom je in contact met Turkse vrouwen?

Een Turkse vrouw ontmoeten in Nederland is niet heel moeilijk. Volgens het CBS zijn er zo’n 400.000 mensen van Turkse afkomst in Nederland. Je zal er wel voor naar de Randstad moeten, want het merendeel woont in of rondom de 4 grootste steden. Gelukkig is er voor mensen die niet in de Randstad wonen (maar natuurlijk ook voor mensen die er wél wonen) een ultieme manier om toch met Turkse vrouwen in contact te komen: het internet!

We hebben de beste websites waarop je Turkse vrouwen kunt ontmoeten voor je op een rijtje gezet.


Muslima.comBezoek Muslima.com

Het overgrote deel van de Turkse gemeenschap is moslim. Andere religies zijn maar weinig vertegenwoordigd. Muslima.com is dan ook een perfecte plek om in contact te komen met Turkse dames. Alhoewel de website de grootste internationale datingwebsite voor moslims is, zal je er ook wel leden vanuit Nederland tegenkomen. Je hoeft dus niet altijd de hele wereld over te reizen als je je oog op één van de leden hebt laten vallen, maar de mogelijkheid bestaat dus wel. Het platform zelf is prettig in het gebruik en biedt tal van mogelijkheden. Je kunt je profiel bijvoorbeeld zeer nauwkeurig invullen en met de uitgebreide zoekfunctie kun je zeer specifiek zoeken naar leden binnen de website. Inschrijven op Muslima.com is gratis en de mogelijkheden met een gratis membership zijn ruim te noemen.

Bezoek Muslima.com

InternationalCupidBezoek InternationalCupid

InternationalCupid is ook zo'n website met een internationaal karakter waar je direct tegen een vrouw aan kunt lopen die duizenden kilometers bij je vandaan woont. Je krijgt singles voorgeschoteld die zich in je directe omgeving maar kunt ook eenvoudig zoeken op andere landen om zo je oog te laten vallen op die ene Turkse schone. InternationalCupid hoort tot één van de grotere internatinoale datingsites en het ledenaantal is dan ook enorm. De kans dat je hier Turkse vrouwen gaat ontmoeten is daarom erg groot. Inschrijven is wederom gratis.

Bezoek InternationalCupid

LexaBezoek Lexa

Lexa is misschien wel de leukste site uit dit rijtje met beste datingsites om Turkse vrouwen te ontmoeten. De werkwijze is namelijk geheel anders dan bij de overige twee. Waar je bij de andere twee websites een profiel moet invullen met informatie over jezelf, doe je dat op Lexa via een fotocollage. Je voegt zelf foto's en afbeeldingen aan de collage toe die goed weerspiegelen wie je bent en wat je leuk vindt. Hierdoor krijg je meteen een goed beeld van de overige leden en zij natuurlijk van jou. Een afbeelding zegt nu eenmaal meer dan 1000 woorden. Lexa is populair onder mensen tussen de 25 en 45 jaar en laat deze groep nou net een groot deel van de Turkse gemeenschap in Nederland zijn. De kans dat je hier Turkse vrouwen gaat ontmoeten is dan ook aanzienlijk. Ook op Lexa is het inschrijven weer gratis en verlies je dus helemaal niets door op de site rond te neuzen.

Bezoek Lexa

Andere manieren om met Turkse vrouwen in contact te komen

Uiteraard is het internet niet de enige manier om met Turkse vrouwen in contact te komen. Het is weliswaar dé meest efficiënte en eenvoudigste manier (je kunt immers gericht zoeken, zelfs als de Turkse schone aan de andere kant van de wereld woont), maar in Nederland zijn er voldoende alternatieven om vrouwen uit Turkije te ontmoeten. Hieronder wat inspiratie voor je!


Markten

Turkse vrouwen houden van koken. Van lekker eten. Het liefst met eerlijke en verse producten. Daarom zal je op veel (week)markten in en rondom de grotere steden altijd wel Turkse vrouwen tegenkomen. In Turkije kopen veel mensen hun producten nog op de markt en deze lijn is na de komst naar Nederland gewoon voortgezet. Ideaal dus als je op zoek bent naar je Turkse droomvrouw. En kom je haar niet tegen? Dan kom je tenminste thuis met de lekkerste producten die je tegen spotgoedkope prijzen hebt gekocht. Je bezoek zal dan ook nooit voor niets zijn!


Turkse feesten en evenementen

Omdat de Turkse gemeenschap één van de grotere groeperingen allochtonen is in Nederland zijn er zat momenten te vinden waarop ze gezellig samenkomen. Op de website Turksagenda.nl vind je een overzicht van alle feesten en evenementen die er gehouden worden voor en door Turken. Opvallend is daarbij dat deze feesten en evenementen niet altijd alleen maar in de Randstad plaats vinden. Vrijwel door het gehele land worden er wel evenementen georganiseerd die je kunt bezoeken. Neem wel de dansschoenen mee als je naar een Turks feestje gaat, want er wordt flink gedanst tijdens zulke bijeenkomsten.


Horecagelegenheden

We hebben het hierbij natuurlijk niet over de plaatselijke shoarmaboer, al kun je ook daar wel tegen Turkse vrouwen aanlopen. We hebben het hierbij eerder over de Turkse restaurants die je her en der kunt vinden. Turken gaan graag naar een horecagelegenheid waar ze lekkernijen uit het land van herkomst kunnen nuttigen. Het is dan ook een perfecte plek om in contact te komen met Turkse vrouwen. Kom je je droomvrouw onverhoopt niet tegen tijdens zo’n restaurantbezoek? Niet getreurd, want je gaat altijd voldaan en met een rond buikje weg uit een Turks restaurant.


Vakantie in Turkije

Save the best for last, zeg maar. Natuurlijk is een vakantie naar Turkije dé manier om in contact te komen met Turkse vrouwen. Reizen naar Turkije is om meerdere redenen een slim plan. Zo zit je er zo (3/4 uur vliegen), is het reizen naar- en het verblijven in Turkije relatief goedkoop en is het een prachtig land waar veel te ontdekken valt.

Mocht je vanwege de huidige politieke situatie twijfelen of het wel slim is om naar Turkije af te reizen: als Nederlandse toerist hoef je absoluut niets te vrezen. De mensen ontvangen je – zoals altijd het geval is met Turken – nog steeds met open armen. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je niets negatiefs (in het openbaar of op social media) zegt over de huidige president van het land. Maar zeg zelf: waarom zou je, als je zelf op zoek bent naar je Turkse droomvrouw?


Jouw aanvulling?

We hopen dat we je met dit artikel over de beste manieren om in contact te komen met Turkse vrouwen inzicht hebben kunnen bieden in de verschillende manieren. We zijn nu echter wel benieuwd of jij zelf nog een gouden tip hebt. Laat het ons dan weten middels een reactie onder dit artikel. Wie weet help je onze lezers wel met je tip en vindt hij zijn Turkse droomvrouw dankzij jou!


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies