Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Hoe leer je Thaise vrouwen kennen?

Hoe leer je Thaise vrouwen kennen?

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Wie ooit naar Thailand is geweest, kan het beamen: het land heeft ontzettend veel te bieden. Een rijke cultuur, lekker eten, prachtige natuurgebieden en bruisende steden zoals de hoofdstad Bangkok. Maar dat is niet het enige: ook de vrouwen in Thailand zijn bloedmooi. Wanneer je op zoekt bent naar een Thaise vrouw, dan kunnen we ons voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen. In dit artikel helpen we je daarom een handje!


De Thaise vrouw

Mannen (of vrouwen) die op Thaise vrouwen vallen, kunnen je haarfijn uitleggen waarom ze zo verknocht zijn geraakt aan deze bijzondere vrouwen. Ze zien er over het algemeen prachtig uit en hebben een liefdevol karakter. Natuurlijk zijn er ook rotte appels in het mandje te vinden, maar deze laten we voor nu even buiten beschouwing en komen we later op terug.

Een Thaise vrouw hecht veel waarde aan aandacht; ze vinden het prachtig wanneer je oprechte interesse in haar toont en zal vervolgens haar waardering laten blijken door goed voor je te zorgen of je in de watten te leggen. Ook heeft ze veel respect voor familie, van jong tot oud. Het laten wegkwijnen van bejaarden in tehuizen (zoals we dat hier vaak doen) zal voor een Thaise vrouw als onbegrijpelijk worden ervaren.

Waar ontmoet je Thaise mannen of vrouwen?

Genoeg redenen om te kiezen voor een Thaise vrouw, maar waar kun je deze vinden? Het klinkt een beetje als een open deur intrappen, maar de beste manier om een Thaise vrouw te ontmoeten is in het land zelf. Tenzij je een DJ bent van het formaat Afrojack, Van Buuren of Tiësto heb je waarschijnlijk niet de mogelijkheid om morgen in het vliegtuig te stappen en naar Thailand te vliegen. Dat is niet alleen een lange vlucht, maar kost ook aardig wat duiten.

Gelukkig zijn er een hoop andere manieren waarop je een Thaise vrouw kunt ontmoeten wanneer je je in Nederland bevindt en je de middelen niet hebt om over de landsgrenzen te zoeken naar de Thaise vrouw van je dromen. Online dating is daar één van.

Datingsites


ThaiCupidBezoek ThaiCupid

Thaicupid is, zoals de naam al doet vermoeden, de website voor het ontmoeten van Thaise vrouwen en mannen. De website bestaat al sinds 2002 en is ook in Nederland razend populair. Je kunt hier eenvoudig in contact komen met mensen uit Thailand, of leden die zijn geëmigreerd naar Nederland. Aanmelden op de site is gratis.

Bezoek ThaiCupid

InternationalCupidBezoek InternationalCupid

Het internationale karakter van InternationalCupid maakt het platform zeer geschikt om te gebruiken wanneer je op zoek bent naar een Thaise vrouw. InternationalCupid is namelijk niet alleen bekend in de Benelux, maar ook ver daarbuiten. Zelfs in Thailand, waar deze datingsite zeer populair is en dagelijks vele Thaise mensen aan elkaar koppelt. Wereldwijd hebben zich meer dan 30 miljoen mensen aangemeld op InternationalCupid, dus is de kans groot dat je via dit platform een Thaise vrouw ontmoet.

Bezoek InternationalCupid

LexaBezoek Lexa

Voor online datingsites geldt over het algemeen: hoe groter de ledendatabase, hoe groter de kans dat je een Thaise vrouw ontmoet. Lexa is daar een voorbeeld van. Dat is namelijk een platform met een ledenaantal waar een paard de hik van krijgt. Dat komt niet alleen doordat ze een groot marketingbudget hebben (je zult de naam Lexa vast wel eens voorbij hebben horen komen op radio of tv) maar ook door de functionaliteiten die ze te bieden hebben. Denk daarbij aan een succesvol matchingsysteem en een goede vertaling van de website naar een mobiele app. Ook organiseren ze borrels voor vrijgezellen in de grote steden, waarbij je andere singles kunt ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Voor Thaise vrouwen in Nederland die op zoek zijn naar een partner is Lexa één van de meest ideale vertrekpunten. De kans is groot dat je via Lexa de Thaise vrouw van je dromen ontmoet.

Bezoek Lexa

PepperBezoek Pepper

Het dating platform Pepper is, net zoals Lexa en Badoo, een van de grootste datingsites van Nederland. Pepper onderscheidt zich van de rest omdat het op deze site voornamelijk draait om het maken van een leuke collage op je profiel. Een verzameling van afbeeldingen of foto’s die iets over jou of jouw voorkeuren vertellen. Een Thaise vrouw die de taal nog niet zo goed beheerst, kan door middel van zo’n collage heel veel over zichzelf aan de ander vertellen en dat maakt Pepper interessant voor haar. Ook is het platform zeer gebruiksvriendelijk en kun je na aanmelding binnen een paar tellen aan de slag met het zoeken naar de ideale partner. Omdat het ledenaantal zo groot is, is ook hier de kans groter dat je een Thaise vrouw ontmoet. Daarnaast bestaat het ledenaantal voornamelijk uit gebruikers die zich in Nederland bevinden, waardoor je niet (ver) hoeft te reizen wanneer er sprake is van een afspraakje.

Bezoek Pepper

Andere mogelijkheden om Thaise vrouwen te ontmoeten

Natuurlijk zijn er naast datingsites ook andere mogelijkheden om Thaise vrouwen in Nederland te leren kennen. Zo staat er in Waalwijk een Thaise tempel, waar regelmatig evenementen georganiseerd worden en er dus Thaise vrouwen te vinden zijn. Niet alleen heb je hier dus de mogelijkheid om een Thaise vrouw te ontmoeten, maar kun je ook iets meer te weten komen over de Thaise cultuur.

Verder worden er regelmatig Thaise evenementen in Nederland georganiseerd, zoals feestjes en food markets. Met name deze markets zijn de moeite waard om te bezoeken, alleen al vanwege het lekkere eten dat Thailand te bieden heeft. Op de website Thailandgek.com kun je een overzicht vinden van Thaise evenementen die in Nederland georganiseerd worden en waar je dus naar toe kunt gaan om die Thaise schone aan de haak te slaan.


Waar je rekening mee moet houden

Het kan zijn dat wanneer je aangeeft dat je op zoek bent naar een Thaise vrouw je scheve blikken voor je kiezen krijgt. Dat komt omdat vaak gedacht wordt dat Thaise vrouwen op zoek zijn naar een westerling om geld afhandig te maken. Er zijn wel gevallen bekend waarbij dit is gebeurd, maar dit is nog altijd sterk afhankelijk van de persoon zelf en is niet gebonden aan afkomst of cultuur. Toch is het nooit onverstandig om waakzaam te blijven. Ontmoet je een Thaise vrouw en gaat zij jou in het begin van het contact al vragen om geld, dan kun je jezelf afvragen of je het contact wel wilt voortzetten. Je wilt immers een Thaise vrouw vinden die van jou houdt en niet van je beurs, toch?

Een ander punt om rekening mee te houden is dat Thaise vrouwen vaak om een investering vragen op het gebied van tijd. Het kan namelijk voorkomen dat ze de Nederlandse of Engelse taal nog niet zo goed beheersen en het voeren van een goed gesprek (waarbij beide partijen elkaar begrijpen) daarom erg moeilijk wordt. Gelukkig is de taal der liefde universeel en kun je bijna altijd een weg vinden om een ander mens iets uit te leggen.

Een Thaise vrouw zul je aandacht moeten geven en je zult interesse moeten tonen. Dat kun je doen door haar te vragen hoe ze zich voelt en hoe haar dag is geweest. Zij is namelijk verzot op een man die haar aandacht geeft en zich bekommert om haar. Ook belangrijk is het tonen van respect ten opzichte van familie, want familie is zeer belangrijk in Thailand. Laat je haar zien dat je interesse hebt en haar respecteert, dan zul je zien dat zij ook de moeite doet om jou gelukkig te maken.

Ervaring?

Heb jij ervaring met het zoeken en vinden van een Thaise vrouw? Deel deze dan met ons en de rest van de lezers door een reactie te plaatsen op dit artikel. We zijn altijd benieuwd naar jouw ervaringen!


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies