Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Hoe ontmoet je Aziatische vrouwen?

Hoe ontmoet je Aziatische vrouwen?

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Hou je wel van klein en fijn? Een zwak voor vrouwen van Aziatische komaf? Omdat ze vaak goed voor hun man zorgen? Maar geen idee waar je Aziatische vrouwen tegen het lijf kunt lopen? Dan is dit artikel helemaal op je lijf geschreven. We vertellen je namelijk waar je vrouwen uit Azië kunt vinden en hoe je het beste met ze in contact kunt komen!

Aziatische vrouwen en de Nederlandse man

Het is een combinatie die we steeds vaker zien. Sterker nog: er zijn zat Nederlandse mannen die een reis naar Azië boeken, speciaal om met lokale vrouwen in contact te komen. Als je geïnteresseerd bent in Aziatische vrouwen hoef je gelukkig niet meteen in het vliegtuig te stappen om met ze in contact te komen. Ook hier in Nederland lopen er genoeg mooie vrouwen rond die een Aziatische achtergrond hebben. De één is hier geboren en heeft daardoor de westerse cultuur vaak al helemaal in zich, maar Aziatische vrouwen staan ook bekend om hun reislust en komen bijvoorbeeld vaak naar Nederland om een studie te volgen. Kijk voor de grap maar eens in de grote steden rond en je ziet genoeg exchange studentes uit Azië.

Het internet maakt het echter mogelijk om Aziatische vrouwen te ontmoeten zonder dat je ook maar één stap buiten de deur hoeft te zetten. Klinkt dit als genot in je oren? Kijk dan zeker eens rond op onderstaande datingsites, want het aanbod van vrouwen uit Azië is enorm!


AsianCupidBezoek AsianCupid

De datingsite speciaal voor Aziatische vrouwen en mannen is AsianCupid. Wereldwijd is de website enorm populair en je kunt eenvoudig zoeken op afkomst of land. De website heeft naar eigen zeggen zelfs meer dan 2,5 miljoen leden. Aanmelding is gratis dus zeker het proberen waard!

Bezoek AsianCupid

LexaBezoek Lexa

Lexa behoort tot één van de grootste datingsites van Nederland. Niet gek dan ook dat je in de miljoenendatabase op Lexa.nl voldoende Aziatische vrouwen tegen gaat komen. Je kunt je gratis inschrijven op Lexa en in tegenstelling tot veel andere datingsites zijn de mogelijkheden met een gratis lidmaatschap ruim. Zowel de app als de website zelf zijn erg fijn in het gebruik en dankzij de uitgebreide zoekfunctie kun je precies aangeven waar je precies naar op zoek bent. Een echte aanrader dus wanneer je in contact wilt komen met vrouwen uit Azië.

Bezoek Lexa

ParshipBezoek Parship

Veel Aziatische vrouwen hebben een opleiding genoten en daarom past Parship.nl goed in dit rijtje met beste datingsites om vrouwen uit Azië te ontmoeten. De website is namelijk ooit begonnen als datingsite voor hoger opgeleiden, maar inmiddels is iedereen welkom op Parship.nl. Parship onderscheidt zich via de wetenschappelijk gefundeerde vragenlijst die je moet invullen na je aanmelding. Aan de hand van je antwoorden zoekt het systeem naar matches die goed bij je lijken te passen, maar ga je liever zelf op zoek naar Aziatische vrouwen op Parship is dat ook geen probleem. Ook deze datingsite is namelijk uitgerust met een uitgebreide zoekfunctie. Aanmelden is wederom helemaal gratis. Je kunt Parship dus rustig op je gemak uitproberen.

Bezoek Parship

be2Bezoek be2

be2 is een internationale datingsite, alhoewel mensen vaak denken dat het hier om een oer-Hollandse datingsite gaat. Juist dit internationale karakter zorgt er voor dat veel Aziatische vrouwen zich hebben aangemeld op de datingsite. be2 werkt op basis van locatie en je ziet dus in een handomdraai welke vrouwen er allemaal in je direct omgeving te vinden zijn. Ook leuk om te doen op be2: het matchingssysteem. In een rap tempo krijg je profielfoto's te zien waarbij je kunt aangeven of je de persoon in kwestie ziet zitten of niet. Ook op be2 is je inschrijving kosteloos en net als bij Lexa zijn de mogelijkheden met een gratis lidmaatschap ruim.

Bezoek be2

Aziatische vrouwen in het ‘echt’ ontmoeten

Ja, internet is de makkelijkste (en misschien wel beste manier) om met vrouwen uit Azië in contact te komen. Je kunt gericht zoeken en kunt specifiek aangeven dat je een zwak hebt voor Aziatische dames. Maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat je liever op zoek gaat naar je droomvrouw in het ‘echte’ leven. Ook daarin heb je natuurlijk tal van opties. Hieronder volgen de beste plekken/manieren waar je Aziatische vrouwen gaat vinden.

Chinatowns

Grote steden als Amsterdam, Den Haag en Rotterdam hebben er een: een Chinatown. Dit is een specifieke buurt of straat waar eigenlijk alleen maar Aziatische immigranten wonen. Mocht je denken dat je dan zomaar bij een wildvreemde moet gaan aanbellen; absoluut niet het geval. Veelal vind je in deze wijken of straten namelijk tal van café’s, restaurants en winkeltjes waar je Aziatische producten kunt kopen of nuttigen. Ideaal dus om met vrouwen uit Azië in contact te komen.

Horeca

Hierop aansluitend is een Aziatische horecagelegenheid natuurlijk ook dé perfecte hotspot om met vrouwen uit Azië in contact te komen. Het gebeurt maar zelden dat de serveerster een Hollandse blondine is namelijk. Perfect dus om mooie vrouwen te spotten en mocht er niets leuks tussen zitten, heb je in ieder geval een leuk avondje uit en een heerlijke maaltijd achter de kiezen. De grote hoeveelheid Aziatische horecagelegenheden in Nederland zegt namelijk genoeg. We houden wel van een Oosterse maaltijd!

Toeristische attracties

We kennen allemaal wel het beeld van een bus vol Aziaten die – met het fototoestel in opperste staat van paraatheid – aankomen bij een Nederlandse toeristische attractie. Een ideale manier om met Aziatische vrouwen in contact te komen dus. Ga eens een dagje naar Madurodam, de Keukenhof, Bataviastad, de Designer Outlet in Roermond of elke andere willekeurige Nederlandse bezienswaardigheid en zeker weten dat je er genoeg dames tegenkomt van Aziatische afkomst.

Themafeesten of evenementen

Op asn-online.nl vind je in de agenda diverse Aziatische themafeesten en/of evenementen. Ze worden door het gehele land gehouden en trekken logischerwijs de prachtigste vrouwen van Aziatische komaf. Geniet onder het genot van een drankje en een hapje van fijne muziek en kijk ondertussen je ogen uit. Zeker weten dat je het nog knap moeilijk krijgt om een selectie te maken van de mooiste Aziatische vrouwen die er rondlopen!

Bezoek Azië!

Tsja… Deze kon natuurlijk niet ontbreken. Het verre Oosten moet je gewoon een keer bezocht hebben in je leven. Onder andere voor de vrouwen, maar er valt nog zoveel meer te ontdekken aan de andere kant van de wereld. Niet voor niets dat reizen naar Azië al jarenlang razendpopulair is. Landen als Thailand, Indonesië, China, Japan, Zuid-Korea en ga zo maar door bieden een grote verscheidenheid gedurende je vakantie. Van bomvolle steden tot strandjes waar in de wijde omtrek niemand te bespeuren valt. Je vindt het er allemaal. En de mooiste Aziatische vrouwen die hier op aarde rondlopen natuurlijk. Wat dat betreft is er geen betere plek om met ze in contact te komen.

Ervaring?

Heb jij ervaring met het ontmoeten van Aziatische vrouwen en hebben we een ultieme methode niet beschreven in dit artikel? Laat het ons dan weten via een reactie onderaan deze pagina. Wie weet heb jij wel dé gouden tip waardoor iemand anders de vrouw van z’n leven ontmoet!


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies