Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Hoe ontmoet je Koreaanse vrouwen?

Hoe ontmoet je Koreaanse vrouwen?

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Je bent er weg van of je vindt het helemaal niets: Koreaanse vrouwen. Ben je liefhebber van kleine, zorgzame en veelal zeer aantrekkelijke vrouwen met een licht tintje? Dan is dit artikel helemaal voor jou! We hebben namelijk de beste manieren om Koreaanse vrouwen te ontmoeten overzichtelijk voor je op een rijtje gezet zodat je in een mum van tijd al op date bent met een vrouw uit Zuid-Korea!


We benoemden hem niet voor niets in de laatste zin hierboven: als men spreekt over het ontmoeten van Koreaanse vrouwen dan gaat het in 99,99% van de gevallen om een dame die afkomstig is uit Zuid-Korea. Noord-Korea is nu eenmaal niet zo toegankelijk voor Westerlingen en de meeste Noord-Koreanen zullen de landsgrenzen nooit oversteken. In het echte leven niet, maar ook in digitale zin niet. Simpelweg omdat het internet door de regering voor een groot deel wordt afgeschermd.

Online daten met Koreaanse vrouwen

Online daten met een Noord-Koreaanse vrouw is dan ook in praktisch alle gevallen onmogelijk en zul je je heil dus moeten zoeken bij de dames die afkomstig zijn uit het zuidelijke deel van het Aziatische land. Zuid-Korea is wat dat betreft zeer Westers georiënteerd, mede door de goede banden met de Verenigde Staten. Er zitten echter wel een aantal duidelijke verschillen in het daten van een Koreaanse vrouw ten opzichte van een Nederlandse meid, maar daarover later in dit artikel meer. Eerst maar eens dé beste manieren om Koreaanse vrouwen te ontmoeten!


KoreanCupidBezoek KoreanCupid

De enige site in dit lijstje die zich specifiek richt op dating tussen Koreaanse en/of niet-Koreaanse mensen. Volgens eigen statistieken zijn er zo'n 500.000 mensen aangemeld uit binnen- en buitenland en moet het dus prima mogelijk zijn om een date met een Koreaanse vrouw te scoren via deze online datingsite. Ook bij deze datingsite is inschrijven weer 100% gratis en kun je dus geheel risicoloos op zoek gaan naar Koreaanse vrouwen en met zo'n groot ledenaantal moet het niet heel moeilijk zijn om een Koreaanse vrouw te vinden waar je mee op date kunt gaan!

Bezoek KoreanCupid

Badoo

De reden dat Badoo bovenaan dit lijstje met online datingsites waarop je Koreaanse vrouwen kunt ontmoeten is simpel: de datingsite is internationaal georiënteerd en zodoende zijn er mensen op te vinden vanuit elke uithoek van deze aardbol. Dé plek dus om Koreaanse vrouwen te ontmoeten! Dankzij de handige zoekfilters kun je gemakkelijk zoeken naar de vrouw van je dromen en ook erg leuk aan Badoo is het kennismakingsspel. Je krijgt dan in een rap tempo veel verschillende single dames voorgeschoteld waarbij je direct kunt aangeven of de dame in kwestie in de smaak valt of niet. Je inschrijving bij Badoo is helemaal gratis en dus perfect om je zoektocht naar je Koreaanse droomvrouw te starten!


Relatieplanet

Alhoewel deze online datingsite zich vooral op nationaal gebied begeeft is het wel dé website om Koreaanse vrouwen in Nederland te vinden. Relatieplanet.nl is tenslotte al sinds jaar en dag dé grootste online datingsite van Nederland en met een database van miljoenen leden zitten er zeker weten ook wel Koreaanse dames op die je weten te bekoren. De website is eenvoudig om doorheen te navigeren en je kunt er zelfs een aparte app voor je smartphone of tablet van downloaden zodat je ook on-the-go op zoek kunt naar Koreaanse vrouwen. Opnieuw is inschrijven helemaal gratis en ben je tot niets verplicht als je via de site op zoek gaat naar je Koreaanse droomvrouw.


Koreaanse vrouwen ontmoeten in real-life

Ja, internet opent deuren die voorheen gesloten bleven. Het is kinderlijk eenvoudig om Koreaanse vrouwen te vinden vanuit je luie stoel. Je hoeft er niet voor op het vliegtuig te stappen naar Azië en sterker nog: je hoeft er niet eens de deur voor uit. Via je laptop, tablet en/of smartphone kun je in no-time leuke gesprekken voeren met Koreaanse vrouwen en wie weet wat daar allemaal nog uit voortvloeit. Maar het is goed om te weten dat Koreaanse vrouwen – ook al zijn ze behoorlijk Westers georiënteerd – er de voorkeur aan geven om in real-life hun droom man te ontmoeten. De eerste tip die we geven is favoriet, want dit is namelijk hoe singles in Korea elkaar voornamelijk ontmoeten.

Speeddating/blinddates

In Korea zelf is het heel gebruikelijk dat je tante nog wel iemand kent die – net als jij – vrijgezel is en wel in is voor een nieuwe relatie. Een blinddate is wat er doorgaans volgt. Deze trend is ook duidelijk zichtbaar in de westerse wereld. Koreaanse vrouwen schromen niet om speeddating- en/of blinddates-events te bezoeken. De kans is dan ook groot dat, als je zo’n soort avond bezoekt, je daar een Koreaanse vrouw aantreft die wellicht je aandacht weet te trekken.

Chinatowns in Nederlandse steden

De titel is misschien wat vertekenend, maar in de buurten in Nederlandse steden die bekend staan als ‘China-towns’ zul je tal van andere Aziatische vrouwen tegenkomen en bestaat er dus altijd een mogelijkheid dat je je Koreaanse droomvrouw plots tegen het lijf loopt. Veelal vind je in China-towns in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht tal van horecagelegenheden zoals restaurants en barretjes. Dé ideale plekken waar je Koreaanse vrouwen kunt ontmoeten in real-life wat ons betreft!

Koreaanse horecagelegenheden

In navolging van bovenstaande tip: typische Koreaanse horecagelegenheden zijn natuurlijk ook uitstekende plekken om Koreaanse dames tegen het lijf te lopen. Misschien omdat ze werkzaam zijn in de betreffende horecagelegenheid, misschien omdat ze er (met vriendinnen) een hapje en/of drankje komen doen. Hoe dan ook: Koreaanse restaurants vind je in praktisch iedere grote stad in Nederland wel en zijn dus bij uitstek geschikt om Koreaanse vrouwen te ontmoeten!

Aziatische feesten

Misschien niet specifiek om Koreaanse vrouwen te ontmoeten, maar regelmatig worden er op tal van plekken in Nederland Aziatische feesten georganiseerd waar mensen vanuit geheel Azië op af komen, Logischerwijs zul je hier ook Koreaanse vrouwen aantreffen en is het dus een prima manier om met ze in contact te komen.

Bezoek (zuid-)Korea

Wellicht de meest voor de hand liggende manier om Koreaanse vrouwen te ontmoeten, maar het blijft dé beste manier om vrouwen uit (zuid-)Korea te ontmoeten. Hierbij gaan we er dus wel van uit dat je reis richting Zuid-Korea gaat en niet richting Noord-Korea. Heb je je zinnen gezet op een Noord-Koreaanse dame, weet dan dat je niet zo 1,2,3 het land binnenkomt als Westerling en er nogal wat voeten in de aarde zitten om het land binnen te komen. Zuid-Korea daarentegen is kinderlijk eenvoudig te bezoeken als Nederlandse man en zeker weten dat je de Koreaanse vrouwen om je vingers weet te winden. Op de één of andere manier zijn westerse mannen nu eenmaal zeer interessant en de kans is dan ook groot dat je de tijd van je leven hebt als je in Seoul bent!


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies