Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Waar ontmoet ik Zweedse vrouwen?

Waar ontmoet ik Zweedse vrouwen?

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Zweedse vrouwen behoren tot de allermooiste vrouwen ter wereld. Bekijk een willekeurige wedstrijd van het nationale voetbalelftal en je zult zien dat de cameraman maar weinig moeite hoeft te doen om het Zweedse vrouwelijk schoon voor het oog van de camera te krijgen. Prachtige blondines en betoverende brunettes. De Zweedse dames hebben het allemaal. Niet gek dan ook dat je dit artikel hebt aangeklikt dus. Iedereen wilt wel vrouwen uit Zweden ontmoeten toch? Als jij benieuwd bent waar je ze het beste kunt vinden, is dit artikel je op je lijf geschreven!


Waarom een Zweedse vrouw?

Eigenlijk hoeven we hier na de intro nog maar weinig woorden aan vuil te maken. Zweedse vrouwen zijn over het algemeen prachtig. Maar er is meer. Je wilt immers ook inhoud toch? Dan zit je bij de vrouwen uit Zweden goed. De levenstandaard is bijvoorbeeld erg hoog in Zweden. Iedere Zweed doorloopt een goede opleiding en krijgt daarmee als vanzelfsprekend een goede start op de arbeidsmarkt. Dit maakt van Zweedse vrouwen niet alleen mooie vrouwen, maar veelal ook intelligente vrouwen. Je kunt er een goed gesprek mee hebben en Engels spreken is voor een Zweed doorgaans geen enkel probleem. Alle redenen om op zoek te gaan naar jouw Zweedse droomvrouw.


Zweedse vrouwen zoeken Nederlandse man

Maar hoe ontmoet je deze vrouwen dan? Bijvoorbeeld via datingsites. Op internationale datingsites heb je de meeste kans. Niet elke site heeft een speciale sectie voor Zweedse vrouwen, maar door gebruik te maken van de verschillende filters kun je zoeken door de ledendatabase. We hebben hieronder de beste mogelijkheden voor je op een rijtje gezet!


InternationalCupidBezoek InternationalCupid

InternationalCupid is internationaal gezien één van de grootste datingsites ter wereld. Ze begonnen als soort van sociaal netwerk waarop je nieuwe vrienden kon ontmoeten, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot serieus platform waar serieuze relaties ontstaan en/of waar je prima op zoek kunt gaan naar een date. Vanwege het internationale karakter van de datingsite is het goed mogelijk om hier Zweedse vrouwen op te ontmoeten. Vrouwen die in Nederland wonen, maar ook vrouwen uit Zweden die elders wonen. Inschrijven op InternationalCupid is gratis. Je kunt dus op je gemak rondneuzen en ontdekken of jouw Zweedse droomvrouw aanwezig is op InternationalCupid.com.

Bezoek InternationalCupid

ParshipBezoek Parship

Parship is weliswaar een echte Nederlandse datingsite, maar vanwege de aard van de datingsite is deze interessant. Parship.nl is namelijk begonnen als datingsite voor hoger opgeleiden en aangezien veel Zweden hoog zijn opgeleid zal je er zeker een flink aantal tegen komen op Parship. Parship onderscheidt zich qua matchmaking vanwege de wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst die je moet invullen na je aanmelding. Aan de hand van deze gegevens koppelt het systeem je aan matches die goed bij je passen. De kans is dan ook groot dat je een vrouw als match krijgt die erg goed bij je persoonlijke wensen en voorkeuren past. Parship.nl is daarom een echte aanrader in je zoektocht naar de ideale (Zweedse) vrouw.

Bezoek Parship

LexaBezoek Lexa

Lexa is één van Nederland's grootste datingsites en met zo'n enorme ledendatabase kan het niet anders dan dat je hier Zweedse dames op gaat ontmoeten. De mogelijkheden op de website (en de bijbehorende app) zijn eindeloos, zelfs met een gratis lidmaatschap. Zo kun je na je gratis inschrijving gemakkelijk door profielen bladeren en contact opnemen met een dame die je interesse heeft gewekt. Logisch dus dat we ook Lexa hebben opgenomen in dit lijstje met beste datingsites om Zweedse vrouwen te ontmoeten.

Bezoek Lexa

Andere manieren om Zweedse vrouwen te ontmoeten

Zijn dan alleen de datingsites een goede manier om met dames uit Zweden in contact te komen? Zeker niet. Wel de beste manier. In een wereld waarin je in één muisklik contact kunt leggen met mensen die duizenden kilometers bij je verwijderd zijn is een datingsite natuurlijk een uitstekend middel om in contact te komen met vrouwen die een andere nationaliteit hebben dan de Nederlandse. Maar er zijn natuurlijk ook andere manieren.


Facebook groepen

Facebook bijvoorbeeld. Wederom een online manier van vrouwen ontmoeten, maar er zijn tal van Facebook groepen te vinden waar Zweden samenkomen. Veelal wordt er in deze groepen wel Zweeds gesproken, maar als je echt vastberaden bent een Zweedse aan de haak te slaan laat je je hierdoor natuurlijk niet weerhouden. Ga op zoek naar de groepen, meld je aan en ga het gesprek aan met de leden binnen de groep. Zeker weten dat je hier ook vrouwen tegen gaat komen waar je hart sneller van gaat kloppen!

Fora

Een andere goede manier om met Zweedse vrouwen in contact te komen zijn fora. Er zijn op internet tal van forums te vinden waar Zweden onderling samenkomen om te praten over tal van onderwerpen. Goed vergelijkbaar met de Facebook groepen, maar dan op een specifieke website waar je zonder je sociale profiel gebruik van kunt maken. Ook zul je op dit soort fora vaak evenementen tegenkomen waar veel Zweden samenkomen, wat weer een extra mogelijkheid biedt om met ze in contact te komen.

Expat evenementen

Veel Zweden zijn dus hoogopgeleid en dat betekent dat ze ook regelmatig speciale expat evenementen bezoeken. Dit zijn evenementen die georganiseerd worden om expats die wonen en werken in Nederland met elkaar in contact te brengen om zodoende nieuwe vriendschappen op te doen. De website Meetup.com biedt je de mogelijkheid om evenementen bij jou in de buurt te ontdekken, maar je kunt eventueel ook zelf een evenement aanmaken. Ideaal dus om Zweedse expats te ontmoeten!

Bezoek Zweden

De grootste open deur in de geschiedenis natuurlijk, maar wees eerlijk: wat is nu een betere manier om Zweedse vrouwen te ontmoeten dan het land van herkomst zelf te bezoeken? Pas wel op, want verslavingsgevaar ligt op de loer. Niet alleen de Zweedse vrouwen zijn mooi. Ook de natuur is adembenemend en grote steden als Malmö, Göteborg en Stockholm bieden je plezier voor tien (tot in de late uurtjes). Zeg nooit dat we je niet gewaarschuwd hebben, want er is een serieuze kans dat je nooit meer terug wilt naar Nederland nadat je Zweden hebt bezocht.

Nog meer manieren?

We hopen je met dit artikel een goed overzicht te hebben kunnen bieden van mogelijkheden om Zweedse vrouwen te ontmoeten, maar misschien zijn we een ultieme manier wel vergeten. Laat het ons dan weten via een reactie onderaan deze pagina. Wij (en je mede bezoekers) zijn je eeuwig dankbaar voor de gouden tip!


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies