Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Hoe ontmoet je Nederlandse vrouwen via datingsites?

Hoe ontmoet je Nederlandse vrouwen via datingsites?

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Als je je inschrijft voor een datingsite weet je vaak al ongeveer wat je wilt. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren. De ene houdt van Russische dames, de ander vindt Poolse vrouwen leuk en jij houdt het bij vrouwen uit Holland.

Het is in ons land natuurlijk niet onmogelijk om een Nederlandse dame aan de haak te slaan. Waar je ook om je heen kijkt zie je Nederlandse vrouwen lopen. Toch kan het lastig zijn om daar in real life op af te stappen. Misschien heeft ze al een vriend, of misschien is ze niet geïnteresseerd. Niemand houdt er natuurlijk van om een blauwtje te lopen.

Daarom kan het fijner zijn om op zoek te gaan naar die ene leuke vrouw op een datingsite. Er zijn genoeg datingsites waar je Nederlandse vrouwen kunt vinden. Wanneer je op zoek bent naar Nederlandse vrouwen, dan vind je op veel datingsites al snel waar je naar op zoek bent, maar deze datingsites zijn een goed begin waar je in ieder geval niet verkeerd zit.


PepperBezoek Pepper

Pepper.nl profileert zich als een hippe datingsite waar ook relatief jongere mensen op zitten, en dat is precies wat het is. Pepper.nl is een frisse site waar je snel een goed beeld van de ander kunt krijgen. Je profiel wordt namelijk weergegeven als een fotocollage en foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Zo kun je direct zien welke interesses ze heeft, wat ze leuk vindt en hoe ze in het leven staat. Pepper.nl is er voor iedereen, dus ook voor wat jongere singles die normaal een beetje buiten de boot kunnen vallen op andere datingsites omdat de gemiddelde leeftijd daar wat hoger ligt.

Bezoek Pepper

LexaBezoek Lexa

De datingsite Lexa.nl heeft een heel brede doelgroep. Dit komt doordat de site zich niet specifiek op één soort single focust. Zo kun je er altijd terecht, het maakt dus niet uit wat je voorkeur is. Ook voor Nederlandse vrouwen kun je je inschrijven op Lexa.nl. Je kunt je profiel zeer uitgebreid invullen. Ook zijn er heel veel gebruiksvriendelijke functies op Lexa.nl, waardoor je op heel veel manieren jouw ideale partner kunt ontmoeten.

Bezoek Lexa

ParshipBezoek Parship

Deze website richt zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Nederland heeft een goed onderwijssysteem en relatief veel vrouwen zijn ook hoger opgeleid. Overigens kun je hier ook praktisch geschoolde mensen vinden. Op Parship wordt je onderworpen aan een matchingproces waarvan het wetenschappelijk bewezen is dat het werkt. In de praktijk betekent dit dat je gekoppeld wordt aan vrouwen die goed bij je passen. Hierbij zitten natuurlijk ook Nederlandse vrouwen.

Bezoek Parship

EliteDatingBezoek EliteDating

Deze website is de grootste datingsite voor hoger opgeleiden van Nederland. De kans is dus heel groot dat jij hier een leuke Nederlandse vrouw ontmoet. Een voordeel van Elitedating is dat ze geregeld evenementen organiseren voor de leden. Zo kun je al die leuke vrouwen in het echt zien. Voordeel: je weet dat ze beschikbaar zijn, omdat ze lid zijn van een datingsite. Verder is Elitedating een aantal keer uitgeroepen tot website van het jaar. Je kunt deze datingsite gratis proberen.

Bezoek EliteDating

Leuke Hollandse vrouwen

De Nederlandse vrouw is een wereldwijd fenomeen. Mensen uit alle landen en windstreken raken betoverd door onze prachtige vrouwen. Hoe komt dat toch? Vaak wordt als reden genoemd dat Nederlandse vrouwen over het algemeen langer zijn, blonde haren hebben en over een goede bouw beschikken.

Ook is de Nederlandse vrouw recht voor zijn raap en zegt ze wat ze vindt. Ze is vaak zelfverzekerd en zelfstandig. Niet gek dus dat vrouwen uit Nederland vaak in de smaak vallen bij

Men vindt het in Nederland het belangrijk dat er gelijkheid is tussen mannen en vrouwen. Dit zie je ook terug in de datingwereld. Als je op een date gaat, is de kans groot dat de vrouw het er niet mee eens is als jij de hele rekening wilt betalen. Vaak wordt de rekening door de helft gedeeld. Nederlandse vrouwen vinden het niet nodig dat de man alles betaalt, omdat mannen en vrouwen als gelijk worden gezien in Nederland.

Humor is belangrijk
Nederlandse vrouwen vallen vaak op mannen met een beetje humor en zelfspot. De zin “doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg” is hier een goed voorbeeld van. Neem jezelf vooral niet te serieus, want dan weet je in ieder geval zeker dat die leuke vrouw dat niet meer doet. Als je haar een beetje aan het lachen kan krijgen en je doet niet te stoer over jezelf, dan ben je vaak al in de buurt van het veroveren van haar hart. Ook de Nederlandse vrouw zelf heeft vaak een goed gevoel voor humor.

Niet bot, maar eerlijk
Laat je niet afschrikken door de directheid van de Nederlandse vrouw: dit is een zegen en een vloek. Zolang je onthoudt dat ze (waarschijnlijk) niet kwaad op je is, maar gewoon zegt wat ze vindt, dan komt het wel goed. Soms schrikken mensen hier een beetje van, omdat ze de Nederlandse vrouw dan bot of lomp vinden. Als je onthoudt dat ze gewoon eerlijk zijn en zeggen wat ze denken dan kom je erachter dat dit helemaal niet zo is. Je moet er gewoon op een goede manier mee om kunnen gaan.

De ideale partner?
Als je ervoor kiest om te daten met een Nederlandse vrouw, dan zit je wel goed. Deze vrouwen staan sterk in hun schoenen en ze zien er vaak prachtig uit. In tegenstelling tot andere vrouwen zijn Nederlandse dames vaak op een natuurlijke manier vrouwelijk en zijn ze niet ondergekalkt met make-up. Veel mannen worden afgeschrikt door de directheid van Nederlandse vrouwen, maar als je hiermee om kunt gaan dan is het het zeker waard om te daten met een Nederlandse vrouw. Doordat ze zelfverzekerd en geëmancipeerd is, staat een Nederlandse vrouw graag op eigen benen. Als dit is wat je zoekt, dan kan het zomaar zijn dat een Nederlandse vrouw de ideale partner is voor jou.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies