Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Hoe ontmoet je dikke of volle vrouwen (rubensvrouwen)?

Dikke vrouwen & mannen
Hoe ontmoet je dikke of volle vrouwen (rubensvrouwen)?

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Volle vrouwen hebben iets. Wat het precies is wat ons mannen trekt is niet helemaal duidelijk, maar dat een groot gedeelte aangeeft een vollere vrouw te verkiezen boven een ‘meid-met-vel-over-been’ zegt genoeg. Natuurlijk denkt niet iedereen er zo over, maar als jij van dikke vrouwen houdt is dit artikel op je lijf geschreven!


Datingsites voor volslanke vrouwen

Je hoeft maar een winkelstraat in te lopen en je ziet een grote verscheidenheid aan verschillende vrouwen. Groot-klein, dik-dun, brunette-blond. Verzin het zelf. Maar het aanspreken van een dikke vrouw moet je dan ook maar gewoon durven. Voor de mannen die dat toch wat moeilijk vinden hebben we de beste datingsites om volle vrouwen te ontmoeten op een rijtje gezet.


MaatjeMeer-MatchBezoek MaatjeMeer-Match

Een naam die alles zegt. Je vindt hier mannen en vrouwen met een maatje meer die op zoek zijn naar vriendschap, een date en/of een relatie. Om je te registreren hoef je zelf niet per se een maatje meer te hebben. Met de fotozapper op Maatjemeer-Match.nl kun je snel en eenvoudig door de foto's van de verschillende leden bladeren en direct aangeven of je interesse hebt in iemand of niet. Dankzij een anonieme postbus date je altijd veilig op Maatjemeer-Match.nl

Bezoek MaatjeMeer-Match

LexaBezoek Lexa

Lexa is niet per definitie een datingsite waar alleen maar volle vrouwen op zitten, maar met de grootste database van Nederland (miljoenen leden!) zul je genoeg volslanke vrouwen vinden. Naast de online mogelijkheden biedt Lexa.nl ook diverse live events aan waar single mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten. Met meerdere prijzen op zak in de categorie 'beste website van het jaar' is Lexa zeker de moeite waard om eens een kijkje op te nemen.

Bezoek Lexa

ParshipBezoek Parship

Bij Parship draait het specifiek om dikke of volle vrouwen, maar de manier waarop zij mensen koppelen blijkt zeer succesvol te zijn. Parship is dan ook meer geschikt voor mannen die op zoek zijn naar een relatie, dan de mannen die enkel interesse hebben in een vluchtige (seks) date. Middels een persoonlijkheidstest wordt jouw ideale match gevonden uit alle verschillende dames uit de database. Zoals gezegd is het systeem redelijk succesvol in het vinden van matches en daarom is Parship.nl zeker geschikt voor de man die op zoek is naar een serieuze relatie met een vollere dame.

Bezoek Parship

BBW Dating

BBW (Big Beautiful Women) is een andere term die gebruikt wordt voor volslanke vrouwen. Bij BBW Dating gebeurd het vaker dat de mannelijke partner niet per se dik is, maar zich aangetrokken voelt tot corpulente vrouwen. Veel mannelijke singles zoeken via internet naar een BBW partner. Bovengenoemde sites zijn zeer geschikt hiervoor: zeker op Maatjemeer-Match vind je een groot aanbod BBW vrouwen.

Aantrekkingskracht

Dik is altijd relatief. Wat voor de één dik is kan voor de ander niet dik genoeg zijn. Het klinkt ook altijd een beetje vervelend: een dikke vrouw. Een volslanke vrouw of rubensvrouw klinkt al weer een stuk fijner. Vaak denkt men dat volle vrouwen onzeker zijn, maar in de praktijk blijkt dit niet altijd zo te zijn. Er zijn zat dikkere dames die perfect in hun vel zitten en dat is dan te zien ook: ze stralen en hebben daardoor een grote aantrekkingskracht.

Als man zijnde kijk je vaak ook anders naar een dikke vrouw. Wij staan namelijk bekend om ons visueel ingestelde karakter. We zien de putjes in hun billen niet; we zien geweldige ronde vormen. Mannen die van vollere vrouwen houden matchen dan vaak ook uitstekend met een dame met een maatje meer.


Hoe leg je het eerste contact met een volle dame

Net als dat er dikkere vrouwen zijn die uitermate tevreden zijn met hun uiterlijk, zijn er natuurlijk ook zat volslanke vrouwen die helemaal niet happy zijn met zichzelf. Juist jij, als man die van vollere vrouwen houdt, kan heel veel voor zo’n dame betekenen. Lees de verschillende fora er maar op na; vrouwen kijken anders naar zichzelf (en naar andere vrouwen) dan wij mannen dat doen.

Steek een dikkere dame een hart onder de riem en complimenteer haar. Zo vaak en zo veel als je kunt. Online, maar ook in het echte leven. Een complimentje doet soms wonderen en is dé ideale ijsbreker.Je hoeft dan ook echt niet per se online op zoek te gaan naar vollere vrouwen. Het is misschien iets makkelijker en veiliger, maar een volle dame in ‘het echte leven’ aanspreken en je interesse toonbaar maken kan tot mooie dingen leiden. Van een spontane date, tot een geweldige relatie. Het blijft een kwestie van doen!


Wat is een Rubensvrouw?

De term rubensvrouw komt van heel vroeger. De schilder Peter Paul Rubens gebruikte regelmatig volronde vrouwen in zijn erotische getinte schilderijen. Vrouwen die vol trots een volle kont, stevige rondingen en brede heupen tonen. Zeker met het door de media geschetste ideaalbeeld van tegenwoordig komt deze benaming vaak terug. De genoemde datingsites hierboven zijn dus de perfecte manier om een echte rubensdame te ontmoeten!


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies