Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Hoe ontmoet je Russische vrouwen?

Hoe ontmoet je Russische vrouwen?

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Altijd al een zwak gehad voor vrouwen uit Rusland? Volledig verblind door al die Russische schoonheden? Niet zo gek, want dat de vrouwen uit Rusland er wezen mogen is allang geen geheim meer. Maar hoe kom je er dan mee in contact is misschien wel je volgende vraag? In dat geval is dit artikel je op je lijf geschreven, want we vertellen je hieronder hoe je het beste Russische vrouwen kunt ontmoeten.


Russische vrouwen daten

Lang leve het internet tijdperk! Waar het twee decennia terug haast een onmogelijke opgave was om met Russische vrouwen in contact te komen, zijn de bloedmooie vrouwen uit het Oostblok vandaag de dag slechts enkele muisklikken van je verwijderd. Iedereen met een media apparaat en een internetverbinding kan in no-time in gesprek zijn met een leuke Russische schone. Om het je nog makkelijker te maken hebben we de datingsites voor je op een rijtje gezet waarop de meeste Russische vrouwen actief zijn.


RussianCupidBezoek RussianCupid

RussianCupid is een datingsite die zich specifiek richt op het matchen van Westerse mannen met Russische vrouwen. Via deze datingsite leg je gemakkelijk contact met verschillende singles. De website is internationaal georienteerd en de meeste communicatie verloopt in het Engels.

Bezoek RussianCupid

LexaBezoek Lexa

Een andere internationale speler die mooi in dit rijtje past, is Lexa. Lexa heeft wereldwijd 38 miljoen leden en het is dan ook niet zo gek dat hier ook talloze Russische vrouwen tussen zitten. Dankzij het uitgebreide zoeksysteem op Lexa is het mogelijk om de resultaten er uit te filteren zodat je snel en eenvoudig door de leden kunt bladeren. De leden op Lexa zijn ook op zoek naar uiteenlopende zaken zoals serieuze relaties, gezellige dates en/of nieuwe vriendschappen.

Bezoek Lexa

Relatieplanet

Relatieplanet is de vreemde eend in de bijt. De datingsite is namelijk niet internationaal georiënteerd, maar wél de grootste datingsite van Nederland. Russische dames die woonachtig zijn in Nederland gebruiken Relatieplanet dan ook vaak om in contact te komen met Nederlandse mannen. Het grote voordeel van Relatieplanet is dan ook dat je er min of meer vanuit kunt gaan dat je toekomstige date woonachtig is in Nederland, wat de kans op een daadwerkelijke date natuurlijk aanzienlijk vergroot.


NovaMoraBezoek NovaMora

Zoek je vooral een Russische spannende (erotische) date, en wil je niet direct op zoek naar een relatie, dan moet je absoluut Novamora uitproberen. Deze site heeft enorm veel leden met diverse afkomst, zo ook veel Russische dames. Je kunt je gratis aanmelden en direct op zoek naar spanning! Wat je dan ook zoekt in een Russische vrouw; je gaat haar vinden op NovaMora!

Bezoek NovaMora

Alternatieven voor bovenstaande datingsites

Natuurlijk zijn bovenstaande websites niet de enige websites waar je gemakkelijk in contact kunt komen met Russische vrouwen. Google voor de grap zelf maar eens “Hoe ontmoet je Russische vrouwen?” en je zult zien dat er meer dan 350.000 zoekresultaten zijn. Blijkbaar zijn Russische vrouwen een ‘hot-onderwerp’ op het internet en is iedereen er massaal naar op zoek.


Russische bruiden

Dat brengt ons gelijk bij de keerzijde die we allemaal wel kennen: de jonge Russische bruiden die onderdeel zijn van een groot mensensmokkelnetwerk. Voor een appel en een ei worden deze vrouwen uit hun omgeving gerukt waarna ze worden verscheept naar de rest van de wereld om hun dagen te slijten als bezit van een vermogende man.

Het is niet aan ons om hier over te oordelen, maar we gaan er maar vanuit dat jij niet tot die groep wilt behoren die illegaal mensen smokkelt. Vandaar ook de datingwebsites die we hierboven beschreven hebben. Op deze sites weet je (vrijwel) zeker dat de Russische dames uit vrije wil op de website staan ingeschreven en vanuit zichzelf op zoek zijn naar nieuwe contacten.


30000 Russen woonachtig in Nederland

Uiteraard kun je Russische vrouwen ook gewoon in het echte leven ontmoeten, maar in Nederland is dat nog niet zo eenvoudig. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) zijn er ongeveer 30.000 Russen woonachtig in Nederland. Het merendeel daarvan is weliswaar vrouw, maar deze zijn veelal al getrouwd met een Nederlandse man. De kans dat je een vrijgezelle Russische schone in de kroeg tegenkomt is dus relatief klein, maar niet geheel onmogelijk.

De beste kans om Russische vrouwen in het echte leven in Nederland tegen te komen is misschien nog wel in een typische Russische horeca gelegenheid. In diverse grote steden als Amsterdam, Groningen, Den Haag en Rotterdam zijn horecagelegenheden te vinden die een Russische kaart hanteren. Russische Nederlanders bezoeken graag dit soort restaurants en eetcafé’s om lekkernijen uit het land van herkomst te nuttigen. Wat ons betreft de ideale hotspots in Nederland om Russische vrouwen te ontmoeten.


Ontmoet in Rus tijdens de zomervakantie

Een andere manier om in real life tegen een mooie Russische dame aan te lopen is tijdens de (zomer)vakantie. Wie wel eens in Turkije of Egypte is geweest kan er niet omheen: beide landen zijn mateloos populair onder Russische toeristen. Hier kunnen Griekenland en Spanje overigens nog aan toegevoegd worden, maar de meeste Russen trekken toch echt richting Antalya, Alanya, Side, Sharm el Sheikh, Hurghada en Luxor om de zomervakantie door te brengen. Het is de ideale manier om in real life met Russische vrouwen in contact te komen, want iedereen is lekker ontspannen tijdens de vakantie en vaak wel in voor een verzetje. Zo sla je mooi twee vliegen in 1 klap: je geniet van een welverdiende vakantie in een prachtig land en kan op een laagdrempelige manier Russische vrouwen ontmoeten.


Reis naar Rusland of Oekraïne

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zelf naar Rusland of Oekraïne af te reizen om de vrouw van jouw dromen te ontmoeten. Mocht je niet willen wachten tot de volgende zomervakantie of er weinig voor voelen om je vakantie speciaal in te richten op het ontmoeten van Russische vrouwen, bieden Badoo, Lexa en Relatieplanet uitkomst. Zoals we in de intro al stelden: op deze websites zijn de mooiste Russische schoonheden slechts enkele muisklikken bij je vandaan en kun je in principe binnen 10 minuten al in gesprek zijn met de leukste Russische vrouwen van het internet!


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies