Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

De beste internationale, buitenlandse datingsites

De beste internationale, buitenlandse datingsites

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Sinds kort is het mogelijk om met een rechtstreekse vlucht in 17 uur tijd naar Australië te vliegen. New York is ‘slechts’ 8 uur van je verwijderd en in 11 uur tijd sta je in hartje Hong Kong. Met zoveel mogelijkheden vandaag de dag is afstand geen ernstige beperking meer. Liefde kent geen grenzen en online dating dus ook niet meer. Dit artikel over de beste internationale datingsites is voor alle dames en heren die de liefde van hun leven liever buiten de Nederlandse grenzen zoeken!

Misschien heb je in de tijd dat je nu vrijgezel bent Nederlandse datingsites als Parship.nl, EliteDating.nl, Pepper.nl en Lexa.nl al wel ‘uitgespeeld’. Been there, done that en niet gevonden wat je zocht. Kan gebeuren natuurlijk. Maar dan? Wacht je dan gewoon af tot je je droomman of droomvrouw in het wild tegen het lijf loopt? Of zoek je het gewoon buiten de Nederlandse landsgrenzen? Met meer dan 7 miljard mensen op deze aardbol kan het toch haast niet anders dan dat jouw ware hier ergens rondloopt, al is het in Timboektoe?


Internationaal daten via een datingsite

Speciaal voor jou hebben we hieronder de beste internationale datingsites voor je geselecteerd zodat je je heil elders kunt zoeken, waar je dan ook maar naar op zoek mag zijn.


InternationalCupidBezoek InternationalCupid

InternationalCupid is in Nederland behoorlijk bekend, maar wat niet veel mensen weten is dat InternationalCupid in totaal in meer dan 40 talen is te gebruiken en internationaal gezien één van de meest bezochte websites is. Ideaal dus wanneer je je partner buiten de Nederlandse grenzen zoekt! In de basis is InternationalCupid ooit begonnen als een verkapt social media netwerk waarop je nieuwe vrienden kon maken, maar vandaag de dag vinden mensen er ook de liefde van hun leven of gewoon gezellige dates. Wat je dus ook precies zoekt; InternationalCupid is een prima datingsite om internationale contacten op te doen. Inschrijven is volledig gratis.

Bezoek InternationalCupid

LexaBezoek Lexa

Lexa is een gratis datingsite met miljoenen leden op verschillende platformen door de hele wereld. De leden zijn afkomstig uit Nederland, maar ook uit België, Frankrijk, overige delen van Europa en Latijns-Amerika. De website heeft geen specifieke doelgroep, maar brengt mensen die op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen of een serieuze relatie via een toegankelijk platform bij elkaar. Met de uitgebreide zoekfunctie kun je gemakkelijk je eigen persoonlijke wensen en voorkeuren aangeven en valt je oog op iemand, dan kun je met de chatfunctie eenvoudig contact opnemen met de persoon in kwestie. Het inschrijven op Lexa is volledig gratis. Je kunt Lexa dus zonder risico uitproberen.

Bezoek Lexa

Victoria MilanBezoek Victoria Milan

Niet iedereen die dit artikel leest zal op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen en/of een serieuze relatie. Misschien zoek jij juist wel een spannend avontuurtje voor tijdens je internationale (zaken)reis. In dat geval is Victoria Milan de website waar je moet zijn. Met bijna 52 miljoen leden wereldwijd heb je een ruime keuze aan mannen, vrouwen en/of stellen die op zoek zijn naar een leuke en vooral spannende date. Wie bij Victoria MIlan direct aan vreemdgaan en affaires denkt heeft het overigens mis.

Tegenwoordig is een groot deel van de leden namelijk 'gewoon' single. Dankzij de uitgebreide zoekfunctie op de website vind je ze en contact leggen is via de chatfunctie en/of de berichtenfunctie zo gebeurd. Inschrijven op Victoria Milan is gratis, maar om goed gebruik te kunnen maken van de site (berichten sturen e.d.) zal je credits moeten aanschaffen.

Bezoek Victoria Milan

AfroIntroductionsBezoek AfroIntroductions

Bovenstaande internationale datingsites zijn, niet specifiek gericht op een bepaalde doelgroep. Vrijwel iedereen is hier welkom en je vindt er van alles. AfroIntroductions werkt wat dat betreft net even anders. Zoals de naam al doet vermoeden vind je hier mannen en vrouwen met een Afrikaanse achtergrond. Val je op donkere mannen of vrouwen? Dan is deze datingsite een absolute aanrader. De ledendatabase is zeer internationaal georiënteerd en je vindt er dan ook mensen vanuit alle werelddelen. Wat ze precies zoeken loopt uiteen: eenmalige contacten, nieuwe vriendschappen en/of serieuze relaties. Je kunt via de uitgebreide zoekfunctie gelukkig wel zelf aangeven wat je precies zoekt en net als bij alle overige genoemde sites is het inschrijven weer 100% gratis.

Bezoek AfroIntroductions

be2Bezoek be2

be2 valt mooi samen met Victoria Milan, want ook deze datingsite richt zich op 'spannende' internationale contacten. "Bijna een miljoen gebruikers wereldwijd" is er op de website te lezen en voor de mensen die op zoek zijn naar internationale contacten is er dan ook voldoende keuze.

be2 werkt anders dan alle andere datingsites. Op be2 vul je geen vragenlijst in zodat het matchingsysteem je kan koppelen aan gebruikers die goed bij je passen, maar hoef je slechts gebruik te maken van de site. Doordat jij door de personen bladert ontdekt het systeem welke singles je wél interessant vindt en welke niet. Na verloop van tijd begrijpt het systeem steeds beter wat je voorkeuren zijn en zodoende krijg je steeds betere singles voorgeschoteld die goed bij je passen. Ook op be2 is het inschrijven weer helemaal gratis en zelfs voor het versturen van berichten via de site hoef je niet te betalen.

Bezoek be2

Conclusie

We hopen je met dit artikel over de beste internationale datingsites geholpen te hebben in je zoektocht naar leuke internationale contacten. We zijn nu echter wel nieuwsgierig geworden. Heb je al ervaring met één van deze datingsites? Zo ja, hoe beviel dat? Laat het ons weten!


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies