Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Hoe kom je in contact met Braziliaanse vrouwen?

Hoe kom je in contact met Braziliaanse vrouwen?

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

We kunnen er niet omheen: Braziliaanse vrouwen behoren over het algemeen tot de mooiste vrouwen ter wereld. Niet zo gek ook, want bijna nergens in de wereld vind je zo’n mengelmoes van culturen en afkomst. Van roomblanke blondines tot pikdonkere dames met kroeshaar. Je ziet het vrijwel alleen in Brazilië. Als Nederlandse man is een Braziliaanse vrouw dan ook vaak een droom die uitkomt. Ze zien er niet alleen goed uit; ze zijn ook enorm goede verleidsters en sterren in het huishouden en in het familieleven. Er is alleen 1 probleem: hoe vind je ze in vredesnaam, die mooie Braziliaanse dames? Lees onderstaand artikel en je weet het antwoord!

Dé beste manier om met Braziliaanse vrouwen in contact te komen

Hij staat bij veel mensen (lees: mannen) bovenaan de verlanglijst: carnaval vieren in Rio. De schaars geklede dames, de ophitsende muziek, het overweldigende uiterlijk vertoon in de vorm van de mooiste kostuums en praalwagens en natuurlijk die heerlijke zon zijn de ingrediënten die van carnaval in Rio een heel ander feestje maken dan zoals wij het beneden de rivieren in Nederland vieren. Rotterdam doet ieder jaar een verwoede poging om de carnaval zoals ze dat in Brazilië vieren te imiteren, maar dit haalt het natuurlijk nooit bij ‘het echte carnaval’.

Als we dan spreken over de beste manier om met Braziliaanse vrouwen in contact te komen, is carnaval vieren in Rio wel dé ultieme manier natuurlijk. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd. Vormt geld een belemmering bijvoorbeeld of heb je misschien wel vliegangst. Niets aan de hand, we hebben namelijk nog andere manieren voor je om met Braziliaanse dames in contact te komen.

De allerbeste manier: online datingsites

We hoeven je niet uit te leggen dat internet deuren heeft geopend. En niet zo’n klein beetje ook. Om nog maar even terug te komen op het carnavalsfeest in Rio: je kunt er dit jaar gewoon bij zijn hoor. Kwestie van een livestream zoeken via Youtube en/of Facebook en je geniet met volle teugen mee.

Dit biedt natuurlijk ook volop kansen om Braziliaanse vrouwen te ontmoeten. Want hoe gemakkelijk is het wanneer je gewoon kunt bladeren op een datingsite die vol staat met prachtige Braziliaanse dames? We hebben de allerbeste voor je op een rijtje gezet.


BrazilCupidBezoek BrazilCupid

BrazilCupid is de grootste internationale datingsite voor Brazilianen en mensen die op zoek zijn naar een relatie met een Braziliaanse. Op deze website vind je ook Braziliaanse vrouwen die gesitueerd zijn in Europa of elders buiten Brazilië.

Pluspunten
  • Speciaal voor mensen op zoek naar een relatie met een Braziliaanse
  • Grootste datingsite voor Brazilianen
Minpunten
  Bezoek BrazilCupid

  AfroIntroductionsBezoek AfroIntroductions

  Oke. Een datingwebsite waar je voornamelijk Afrikaanse vrouwen kunt ontmoeten in een artikel over in contact komen met Braziliaanse dames. We horen je denken. Weet dan dit: Brazilië is tijdenlang een Portugese kolonie geweest. Naast Portugese roots hebben (heel) veel Braziliaanse vrouwen dan ook Afrikaans bloed in zich. Daarom is het niet zo vreemd dat je op deze website ook heel veel Braziliaanse vrouwen tegen gaat komen. De datingsite is internationaal georiënteerd. Extra interessant dus voor de heren die op zoek zijn naar een Braziliaanse dame die nog steeds in Brazilië woont. Aanmelden is helemaal gratis. Je kunt dus rustig rondkijken of er een Braziliaanse schone bij zit die je aandacht weet te trekken.

  Bezoek AfroIntroductions

  InternationalCupidBezoek InternationalCupid

  InternationalCupid; de naam zegt het al. Een internationale website die in de gehele wereld wordt gebruikt. InternationalCupid is dan ook interessant wanneer je op zoek bent naar een dame die nog steeds in Brazilië woont, maar tegelijkertijd ook wanneer je op zoek bent naar Braziliaanse vrouwen die in Nederland wonen. InternationalCupid is in dat opzicht één van de meest gebruikte datingsites onder 'niet-Nederlanders'. De leden op InternationalCupid zijn op zoek naar uiteenlopende zaken: van nieuwe vriendschappen tot leuke dates, die op hun beurt weer uit kunnen groeien tot een serieuze relatie natuurlijk. Ongeacht waar je dus precies naar op zoek bent; de kans is erg groot dat je op InternationalCupid leuke Braziliaanse vrouwen gaat ontmoeten. Net als bij AfroIntroductions is het aanmelden overigens geheel gratis.

  Bezoek InternationalCupid

  LexaBezoek Lexa

  De grootste datingsite van Nederland mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Ze richten zich niet specifiek op Braziliaanse vrouwen en ze zijn ook niet internationaal georiënteerd, maar met een database met miljoenen leden moet het wel heel vreemd lopen als je op Lexa.nl geen mooie Braziliaanse dames gaat ontmoeten. Ook hier kun je je weer helemaal gratis aanmelden om te ontdekken welke leden er op Lexa allemaal binnen jouw straatje passen.

  Bezoek Lexa

  Braziliaanse vrouwen ontmoeten in Nederland

  Zoveel mensen, zoveel wensen. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je er helemaal niets voor voelt om een Braziliaanse vrouw op te pikken in Brazilië en/of via een online datingsite. Gelukkig zijn er in Nederland ook genoeg mogelijkheden om Braziliaanse dames in het echte leven te ontmoeten. We hebben wederom een aantal opties voor je verzameld.

  Zomercarnaval in Rotterdam
  Als er één event in Nederland is waar de Braziliaanse schonen voor het oprapen liggen, dan is het de zomercarnaval in Rotterdam wel. Zoals gezegd doen ze er ieder jaar opnieuw weer alles aan om het carnavalsfeest in Rio te evenaren en ook al lukt dat niet helemaal; het is zeker de moeite waard om dit evenement te bezoeken. Het volledige programma is nog niet bekend, maar houd eind juli alvast vrij in je agenda als je de mooiste Braziliaanse vrouwen van Nederland wilt ontmoeten. Meer informatie vind je op rotterdamunlimited.com.

  Bezoek een Braziliaans feest
  Vooral in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven worden regelmatig Braziliaanse feesten gehouden. Ideaal wanneer je Braziliaanse vrouwen in hun natuurlijke habitat wilt ontmoeten. Trek wel de dansschoenen uit de kast, want zonder een dansje te wagen zul je weinig indruk maken tijdens dit soort feesten. Brazilianblend.nl is een goede website om in de gaten te houden wanneer je op zoek bent naar een leuk Braziliaans feestje.

  blank

  Ga naar een Braziliaans restaurant
  Lekker eten en drinken is vaak erg belangrijk voor de Braziliaanse vrouw. Natuurlijk staat ze het liefst zelf in de keuken, maar ze zijn ook zeker wel te vinden in een van de Braziliaanse eetgelegenheden die Nederland rijk is. Je vindt ze heus niet alleen in de grote steden. Tegenwoordig zijn er ook talloze Braziliaanse restaurantjes in ‘the-middle-of-nowhere’ te vinden. Er zit er vast wel een bij jou in de buurt en zelfs als je er geen leuke Braziliaanse vrouwen ontmoet, ben je verzekerd van heerlijk eten onder het genot van de vrolijkste muziek die je ooit gehoord hebt!

  Zelf nog een goed idee?
  Na het lezen van dit artikel heb je kunnen ontdekken dat er behoorlijk wat manieren zijn om met Braziliaanse vrouwen in contact te komen. Zowel via het internet, als in ‘real life’. Als je serieus op zoek bent naar een Braziliaanse schone gaat het op bovenstaande manieren zeker weten lukken, maar er zijn vast nog véééél meer manieren om Braziliaanse vrouwen te ontmoeten.

  Heb jij daarbij de gouden tip? Laat het ons dan weten via een reactie onderaan deze pagina. Als je tip echt super-goed is, voegen we ‘m zeker nog toe aan dit artikel!


  foto auteur Robin de Boer
  Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

  Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

  © Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies