Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2023

Uitschrijven bij EliteDating, hoe kan je je afmelden?

Uitschrijven bij EliteDating, hoe kan je je afmelden?
Gratis EliteDating opzegbrief maken

Laatst bijgewerkt: 27 november 2020

EliteDating is een prettige site voor het vinden van gelijkgestemde, hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Wanneer u reeds een relatie hebt gevonden of geen behoefte meer heeft om te daten via EliteDating, dan kun je je uitschrijven op deze datingsite.


Gratis opzeggen via opzegbrief (tip!)

Via de website 123opzeggen is er de optie om een gratis opzegbrief te versturen. Je vult je gegevens in en de site maakt automatisch een brief aan die kan worden verstuurd naar EliteDating, om vervolgens goed te worden afgemeld van alle diensten en abonnementen.

EliteDating direct opzeggen


Abonnement stopzetten via de website

Het is slim om uw abonnement bij deze datingsite op tijd stop te zetten als u geen verlenging van uw lidmaatschap wilt, aangezien abonnementen automatisch worden verlengd.

Uitschrijven bij EliteDating is makkelijker dan bij veel andere datingsites. Je moet een klein beetje zoeken om de juiste functie te vinden, maar daarna is het gemakkelijk om je profiel compleet te verwijderen van de website. Hieronder volgt een stappenplan voor het verwijderen van je account.


Stap 1. Mijn account

Ga naar het profielicoon in de rechterbovenhoek en klik op het icoon. Klik vervolgens op ‘Mijn account’.

 


Stap 2. Mijn gegevens

Bij ‘Mijn account’ vind je onder het tweede kopje ‘Mijn gegevens’. Onderaan dit kopje staat de optie ‘Verwijder mijn account’. Klik op de link ‘hier’ in het stukje tekst.

blank

Stap 3. Opzegformulier

In de volgende stap verschijnt het opzegformulier alwaar je kunt aangeven waarom je je account wilt verwijderen. Klik een reden aan en druk op ‘Ga verder’. Een suggestie of kritiek is niet verplicht.

blank

Stap 4. Opzegging bevestigen

In de laatste stap moet je je opzegging bevestigen door je wachtwoord in het geopende pop-up venster in te vullen. Druk vervolgens op ‘Bevestig’ en je account in definitief verwijdert.

blank

Stap 5. Bevestiging

Hierna krijg je de bevestiging te zien dat je account succesvol is verwijderd. Ben je hierna nog op zoek naar een nieuwe datingsite of app? Lees dan ons artikel ‘De 10 beste datingsites voor hoger opgeleiden’ voor een aantal tips.

blank

Gratis EliteDating opzegbrief maken
logo EliteDating

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over EliteDating. Klik hier om alle artikelen over EliteDating te bekijken.

Bekijk alles over EliteDating »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies