Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Uitschrijven bij EliteDating, hoe kan je je afmelden?

Uitschrijven bij EliteDating, hoe kan je je afmelden?
Probeer EliteDating gratis

Laatst bijgewerkt: 9 juni 2020

EliteDating is een prettige site voor het vinden van gelijkgestemde, hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Wanneer u reeds een relatie hebt gevonden of geen behoefte meer heeft om te daten via EliteDating, dan kun je je uitschrijven op deze datingsite.

Ook is het slim om uw abonnement bij deze datingsite op tijd stop te zetten als u geen verlenging van uw lidmaatschap wilt, aangezien abonnementen automatisch worden verlengd.

Uitschrijven bij EliteDating is makkelijker dan bij veel andere datingsites. Je moet een klein beetje zoeken om de juiste functie te vinden, maar daarna is het gemakkelijk om je profiel compleet te verwijderen van de website. Hieronder volgt een stappenplan voor het verwijderen van je account.


Stap 1: instellingen

Als je ingelogd bent in de datingsite, vind je bovenin een tandwieletje, zie het omcirkelde icoontje in de afbeelding hier onder, Als je hier op klikt ga je naar de instellingen van je profiel.

tandwiel


Stap 2: Ga naar mijn lidmaatschap

Hierna klikt u in het menu aan de linkerkant op de knop “Mijn lidmaatschap”. De knop is omcirkeld in de onderstaande afbeelding.

lidmaatschap


Stap 3: afmelden

Scroll naar onderen op de pagina. Hier staat een laatste waarschuwing dat al uw matches verwijderd worden en alle berichten gewist. Daarnaast kunnen ze je profiel ook niet weer terughalen. Bedenk dus goed of je echt je account wilt verwijderen, omdat dit onomkeerbaar is. Als je het zeker weet kun je op het woordje hier in de rechteronderhoek klikken (zie omcirkelde afbeelding).

afmelden


Stap 4: Reden aangeven

Voordat je definitief bent uitgeschreven willen ze bij EliteDating graag nog even weten waarom je hebt gekozen om je profiel te verwijderen. Hierbij moet je ook ter bevestiging nog één keer je e-mailadres en wachtwoord invullen.


Stap 5: Iets anders proberen?

Je uitschrijving is bevestigd. Mocht je nog niet de ware hebben ontmoet op EliteDating, dan adviseren we je om een nieuwe datingsite te proberen in onze datingvergelijker. Klik hier om andere datingsites te bekijken.

Probeer EliteDating gratis
logo EliteDating

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over EliteDating. Klik hier om alle artikelen over EliteDating te bekijken.

Bekijk alles over EliteDating »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

Probeer EliteDating gratis
© Datingsitekiezen.nl 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement