Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Dating Oost datingsite review

Dating Oost
Bekijk alle relatiebemiddeling sites

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Dating Oost is een datingsite en bemiddelingsbureau gericht op singles in het oosten van het land. Bij Dating Oost word je als single serieus genomen en door middel van een transparante werkwijze straalt het bedrijf veel vertrouwen uit.

Waarom kies je voor Dating Oost?
 • Persoonlijke benadering
 • Serieuze leden
 • Privacy bescherming

Algemene informatie Dating Oost

Dit blijkt ook wel uit het feit dat de website aangesloten is bij de branchevereniging Singles Keurmerk. Waar op dezelfde transparante manier wordt beschreven hoe Dating Oost te werk gaat. Door de persoonlijke benadering van Getty Schepers, de eigenaar van het datingbureau, heb je het idee dat je echt goed geholpen wordt in je zoektocht naar een relatie.

blank


Mogelijkheden

Op de website zie je direct waar Dating Oost zich mee bezig houdt. Persoonlijke bemiddeling, waarbij een professioneel bemiddelaar de juiste match zoekt tussen jou en je date. Naast de relatiebemiddeling is er de datingsite van Dating Oost waar je voor een vast bedrag contact kunt opnemen met andere leden van de website. Daarnaast zijn er single events die regelmatig georganiseerd worden.

De aanmeldprocedure is iets langer dan op andere websites, aangezien je ook je adresgegevens moet invullen. Dit zorgt er natuurlijk wel voor dat profielen op de website serieuzer genomen worden en er minder fake profielen op de website staan.


Kosten

Met een gratis account kun je niet heel erg veel. Je kunt wel bladeren door profielen, maar op iedere pagina verschijnt er wel en popupbox die je stimuleert om een betaald account te nemen. Een betaald account bij Dating Oost kost €49,95 voor een jaar. Je hebt dan toegang tot alle functies op het datingplatform, en je zit niet met andere verborgen kosten opgescheept.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Persoonlijke benadering
 • Serieuze leden
 • Privacy bescherming
Minpunten:
  Bekijk alle relatiebemiddeling sites
  foto auteur Robin de Boer
  Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

  Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

  Review inzenden over Dating Oost

  • Minimaal 110 karakters
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Ervaringen Dating Oost

  Ervaring geschreven door Hans
  9 september 2020
  Eerste ervaringen

  Wanneer je je aanmeldt verwacht je niet veel en er is inderdaad ook niet veel mogelijk met een gratis lidmaatschap. Wanneer je een jaarabonnement neemt betaal je een bedrag wat voor je bij andere site's een maand krijgt.
  De verwachtingen zijn dus niet hoog gespannen.
  Tot mijn verbazing zijn er veel leden die ook serieus aan het zoeken zijn. Ik zit nog maar vrij recent op deze site en ben nu inmiddels heel serieus aan het praten met een lid waarmee ik inmiddels al een afspraak heb gemaakt.

  Ik ben, zeker gezien de kosten, uitermate tevreden met deze site.

  Ervaring geschreven door Evelien
  21 oktober 2016
  Ik heb mijn partner ontmoet

  Dating oost is een relatief kleine site. Twijfelde eerst een beetje, echter er stonden genoeg kandidaten voor mij op. Geen dwang om lid te worden toen ik me gratis aanmeldde. Zoals hier beschreven wordt. Die druk heb ik niet ervaren. En wat geschiedde ?.. ik heb mijn partner hier ontmoet. Inmiddels bijna een jaar. Moet gezegd worden vind ik.

  © Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement