Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2023

Dating Oost datingsite review

Dating Oost
Bekijk alle relatiebemiddeling sites

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Dating Oost is een datingsite en bemiddelingsbureau gericht op singles in het oosten van het land. Bij Dating Oost word je als single serieus genomen en door middel van een transparante werkwijze straalt het bedrijf veel vertrouwen uit.

Waarom kies je voor Dating Oost?
 • Persoonlijke benadering
 • Serieuze leden
 • Privacy bescherming

Algemene informatie Dating Oost

Dit blijkt ook wel uit het feit dat de website aangesloten is bij de branchevereniging Singles Keurmerk. Waar op dezelfde transparante manier wordt beschreven hoe Dating Oost te werk gaat. Door de persoonlijke benadering van Getty Schepers, de eigenaar van het datingbureau, heb je het idee dat je echt goed geholpen wordt in je zoektocht naar een relatie.

blank


Mogelijkheden

Op de website zie je direct waar Dating Oost zich mee bezig houdt. Persoonlijke bemiddeling, waarbij een professioneel bemiddelaar de juiste match zoekt tussen jou en je date. Naast de relatiebemiddeling is er de datingsite van Dating Oost waar je voor een vast bedrag contact kunt opnemen met andere leden van de website. Daarnaast zijn er single events die regelmatig georganiseerd worden.

De aanmeldprocedure is iets langer dan op andere websites, aangezien je ook je adresgegevens moet invullen. Dit zorgt er natuurlijk wel voor dat profielen op de website serieuzer genomen worden en er minder fake profielen op de website staan.


Kosten

Met een gratis account kun je niet heel erg veel. Je kunt wel bladeren door profielen, maar op iedere pagina verschijnt er wel en popupbox die je stimuleert om een betaald account te nemen. Een betaald account bij Dating Oost kost €49,95 voor een jaar. Je hebt dan toegang tot alle functies op het datingplatform, en je zit niet met andere verborgen kosten opgescheept.


Onze ervaringen met Dating Oost

Pluspunten:
 • Persoonlijke benadering
 • Serieuze leden
 • Privacy bescherming
Minpunten:
  Bekijk alle relatiebemiddeling sites
  foto auteur Robin de Boer
  Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

  Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

  © Datingsitekiezen.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies