• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 213 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Review datingsite Dating Oost

Dating Oost is een datingsite en bemiddelingsbureau gericht op singles in het oosten van het land. Bij Dating Oost word je als single serieus genomen en door middel van een transparante werkwijze straalt het bedrijf veel vertrouwen uit.

Algemene informatie Dating Oost

Dit blijkt ook wel uit het feit dat de website aangesloten is bij de branchevereniging Singles Keurmerk. Waar op dezelfde transparante manier wordt beschreven hoe Dating Oost te werk gaat. Door de persoonlijke benadering van Getty Schepers, de eigenaar van het datingbureau, heb je het idee dat je echt goed geholpen wordt in je zoektocht naar een relatie.

Mogelijkheden

Op de website zie je direct waar Dating Oost zich mee bezig houdt. Persoonlijke bemiddeling, waarbij een professioneel bemiddelaar de juiste match zoekt tussen jou en je date. Naast de relatiebemiddeling is er de datingsite van Dating Oost waar je voor een vast bedrag contact kunt opnemen met andere leden van de website. Daarnaast zijn er single events die regelmatig georganiseerd worden.

De aanmeldprocedure is iets langer dan op andere websites, aangezien je ook je adresgegevens moet invullen. Dit zorgt er natuurlijk wel voor dat profielen op de website serieuzer genomen worden en er minder fake profielen op de website staan.

Pluspunten

  • Persoonlijke benadering
  • Serieuze leden
  • Privacy bescherming

Minpunten


Heb je ervaring met Dating Oost?

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Ervaringen Dating Oost

Review geschreven door Evelien
21 oktober 2016

Ik heb mijn partner ontmoet

Dating oost is een relatief kleine site. Twijfelde eerst een beetje, echter er stonden genoeg kandidaten voor mij op. Geen dwang om lid te worden toen ik me gratis aanmeldde. Zoals hier beschreven wordt. Die druk heb ik niet ervaren. En wat geschiedde ?.. ik heb mijn partner hier ontmoet. Inmiddels bijna een jaar. Moet gezegd worden vind ik.


Dating Oost details

Website http://www.datingoost.nl/
Categorie Relatiebemiddeling
Ervaringen 100% aanbevolen, 1 reviews
Laat een review achter

Specificaties website

Gratis registratie nee
Chatmogelijkheid ja
Cammen nee
Dating keurmerk ja
Interesse test ja
Matching systeem nee
Uitgebreid zoeken nee
Mailbox ja
Datingapp nee

Kosten

Met een gratis account kun je niet heel erg veel. Je kunt wel bladeren door profielen, maar op iedere pagina verschijnt er wel en popupbox die je stimuleert om een betaald account te nemen. Een betaald account bij Dating Oost kost €49,95 voor een jaar. Je hebt dan toegang tot alle functies op het datingplatform, en je zit niet met andere verborgen kosten opgescheept.

Gerelateerde sites

40PlusRelatie

Relatiebemiddeling
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement