Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

DTNG. datingsite review

DTNG.
Bekijk alle relatiebemiddeling sites

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

DTNG. is het kwalitatieve matchmaking-bureau van Lotte Ditzel. Het bureau levert professionele en persoonlijke matchmaking door middel van een unieke werkwijze die werkt. De focus ligt hierbij op kwalitatieve matching met een hoge succesratio. In tegenstelling tot veel datingsites biedt DTNG. dus kwaliteit boven kwantiteit.

Waarom kies je voor DTNG.?
 • Persoonlijke, kwalitatieve matchmaking
 • Matching die werkt

Algemene informatie DTNG.

Deze aanpak werkt als volgt. Wanneer je je hebt aangemeld bij DTNG. wordt er als eerste een persoonlijk gesprek met je gepland. Middels een persoonlijkheidstest schetst je persoonlijke DTNG. matchmaker een beeld van jouw voorkeuren, interesses en de verwachtingen van jouw potentiële date. Aan de hand van deze informatie gaat de matchmaker aan de slag en komt binnen een aantal weken bij je terug met een date-suggestie. Je matchmaker helpt je vervolgens met het organiseren van een date, en geeft je persoonlijk ondersteuning. Na de date ga je evalueren met je matchmaker. Mocht je niet tevreden zijn, dan gaat de consulent van DTNG. gewoon op zoek naar een nieuwe date voor je.


Mogelijkheden

DTNG. richt zich op hoogopgeleide singles tussen de 30 en 85, en ze zijn landelijk georiënteerd. Via de website heb je de mogelijkheid om je in te schrijven bij dit datingbureau, of om eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te gaan.


Kosten

Een kennismakingsgesprek bij DTNG. is gratis. Daarnaast zijn ook je aanmelding, intakegesprek en persoonlijkheidstest kosteloos. Daarna kun je een abonnement afsluiten. Je betaalt dan €2950,- voor een lidmaatschap van een jaar.


Onze ervaringen met DTNG.

Pluspunten:
 • Persoonlijke, kwalitatieve matchmaking
 • Matching die werkt
Minpunten:
  Bekijk alle relatiebemiddeling sites
  foto auteur Robin de Boer
  Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

  Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

  © Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies