• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 213 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Review datingsite DTNG.

DTNG. is het kwalitatieve matchmaking-bureau van Lotte Ditzel. Het bureau levert professionele en persoonlijke matchmaking door middel van een unieke werkwijze die werkt. De focus ligt hierbij op kwalitatieve matching met een hoge succesratio. In tegenstelling tot veel datingsites biedt DTNG. dus kwaliteit boven kwantiteit.

Algemene informatie DTNG.

Deze aanpak werkt als volgt. Wanneer je je hebt aangemeld bij DTNG. wordt er als eerste een persoonlijk gesprek met je gepland. Middels een persoonlijkheidstest schetst je persoonlijke DTNG. matchmaker een beeld van jouw voorkeuren, interesses en de verwachtingen van jouw potentiële date. Aan de hand van deze informatie gaat de matchmaker aan de slag en komt binnen een aantal weken bij je terug met een date-suggestie. Je matchmaker helpt je vervolgens met het organiseren van een date, en geeft je persoonlijk ondersteuning. Na de date ga je evalueren met je matchmaker. Mocht je niet tevreden zijn, dan gaat de consulent van DTNG. gewoon op zoek naar een nieuwe date voor je.

Mogelijkheden

DTNG. richt zich voornamelijk op de hoger opgeleide 30+er uit Amsterdam. De meeste singles die aangesloten zijn bij dit datingbureau zijn onder de 50. Via de website heb je de mogelijkheid om je in te schrijven bij dit datingbureau, of om eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te gaan.

Pluspunten

  • Persoonlijke, kwalitatieve matchmaking
  • Matching die werkt

Minpunten


Heb je ervaring met DTNG.?

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Ervaringen DTNG.


DTNG. details

Website http://www.dtng.nl
Categorie Relatiebemiddeling
Ervaringen 0% aanbevolen, 0 reviews
Laat een review achter

Specificaties website

Gratis registratie nee
Chatmogelijkheid nee
Cammen nee
Dating keurmerk nee
Interesse test ja
Matching systeem nee
Uitgebreid zoeken nee
Mailbox nee
Datingapp nee

Kosten

Een kennismakingsgesprek bij DTNG. is gratis. Daarnaast zijn ook je aanmelding, intakegesprek en persoonlijkheidstest kosteloos. Wanneer DTNG. een date voor je regelt betaal je €165 inschrijfgeld en €45 per maand voor de dienstverlening van DTNG. Je inschrijving is iedere maand op te zeggen.

Gerelateerde sites

40PlusRelatie

Relatiebemiddeling
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement