Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Stichting Date datingsite review

Stichting Date
Bekijk alle relatiebemiddeling sites

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Stichting Date is het oudste relatiebureau van Nederland. Sinds 1969 heeft dit relatiebureau al meer dan 100.000 singles met elkaar in contact gebracht. Het bureau is onder andere erkend met het Singles Keurmerk en is aangesloten bij de Branchevereniging Singles Keurmerk.

Waarom kies je voor Stichting Date?
 • Persoonlijk
 • Zonder winstoogmerk

Algemene informatie Stichting Date

Met consulenten door heel Nederland biedt Stichting Date landelijke dekking. De werkwijze van dit relatiebureau is persoonlijk en succesvol. Nadat je contact hebt gezocht, word je benaderd door een consulent uit jouw regio. Deze persoon nodigt je uit voor een vrijblijvend informatief gesprek, neemt de tijd voor je, luistert naar jouw wensen en verwachtingen en zorgt voor optimalisatie van de slagingskansen. De consulente maakt een realistische en nauwkeurige persoonsbeschrijving, zodat je eerlijk en veilig de kennismakingen aan kunt gaan.

Stichting Date werkt met een partnerboek, zodat je zelf kunt kiezen met wie je in contact wilt komen en ook gekozen kunt worden:  traditionele relatiebemiddeling middels een papieren partnerboek voor cliënten die niet over internet beschikken én het digitale partnerboek. Nadat je ingeschreven bent helpt de consulente je met het leggen van het eerste contact met de partner van je eigen keuze of een persoonlijke voordracht.

Middels  het partnerboek kun je zelf ook  kijken welke potentiële partners bij je passen. In het papieren partnerboek vind je geen foto’s om privacy redenen. In het digitale partnerboek wordt wel gebruik gemaakt van foto’s, maar dit gedeelte van de website is hoog beveiligd en uitsluitend toegankelijk voor cliënten van Stichting Date. De inschrijving is voor een jaar en in die tijd mag je onbeperkte kennismakingen doen.

blank


Mogelijkheden

Bij interesse kun je via je persoonlijke consulent het e-mailadres of telefoonnummer opvragen van een potentiële match. Vervolgens kun je zelf contact opnemen om af te spreken voor een live ontmoeting. Als je het moeilijk vind om zelf contact te leggen dan helpt de consulente daarbij. Ook bestaat er de mogelijkheid om via de online omgeving van Stichting Dat berichten uit te wisselen.

Door het persoonlijk contact heb je altijd een vast aanspreekpunt. Je kunt altijd via de telefoon je voortgang bespreken met de consulente en zij helt altijd met goede tips en persoonlijke voorstellen. Over het algemeen vindt Stichting Date binnen 6 maanden een partner voor je. Als dit niet lukt, wordt er samen met jou gekeken wat er verbeterd kan worden.

blank


Kosten

Stichting Date werkt zonder winstoogmerk. De bijdrage voor de dienstverlening is bij Stichting Date naar draagkracht en gebaseerd op het inkomen. Dit kan nooit aan de telefoon besproken worden omdat er dan naar privé gegevens gevraagd moet worden en je maar nooit weet wie er mee luistert. Dat hoort thuis in het persoonlijk gesprek met de consulente. Variabele prijzen dus, afhankelijk van de draagkracht en met uitgebreide spreidingsmogelijkheden.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Persoonlijk
 • Zonder winstoogmerk
Minpunten:
  Bekijk alle relatiebemiddeling sites
  foto auteur Robin de Boer
  Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

  Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

  Review inzenden over Stichting Date

  • Minimaal 110 karakters
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Ervaringen Stichting Date

  Ervaring geschreven door Anneke
  13 november 2018
  Fijn en persoonlijk

  Eindelijk vertrouwen en kwaliteit! Bij Stichting Date heb ik op een veilige en betrouwbare manier een leuke man leren kennen waarbij de consulente mij met raad en daad heeft bijgestaan. Mijn leven is op positieve wijze veranderd en ze hebben mij geholpen om deze hele nieuwe stap te durven gaan zetten. Wat ben ik blij dat ik me een tijdje terug bij hen heb ingeschreven. Zonder mijn persoonlijke consulente was ik nu nog steeds eenzaam aan het pionieren op datingsites waar ik absoluut geen vertrouwen meer in had. De persoonlijke bemiddeling en steun vind ik echt een topper. Ik ben verliefd geworden en gelukkig met een fijne partner!

  © Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement