• Onafhankelijk vergelijken
  • 212 datingsites & 21 apps
  • 467 dating artikelen

Review datingsite Stichting Date

Stichting Date is het oudste relatiebureau van Nederland. Sinds 1969 heeft dit relatiebureau al meer dan 100.000 singles met elkaar in contact gebracht. Het bureau is onder andere erkend met het Singles Keurmerk en is aangesloten bij de Branchevereniging Singles Keurmerk.

Algemene informatie Stichting Date

Met consulenten door heel Nederland biedt Stichting Date landelijke dekking. De werkwijze van dit relatiebureau is persoonlijk en succesvol. Nadat je contact hebt gezocht, word je benaderd door een consulent uit jouw regio. Deze persoon nodigt je uit voor een vrijblijvend informatief gesprek, neemt de tijd voor je, luistert naar jouw wensen en verwachtingen en zorgt voor optimalisatie van de slagingskansen. De consulente maakt een realistische en nauwkeurige persoonsbeschrijving, zodat je eerlijk en veilig de kennismakingen aan kunt gaan.

Stichting Date werkt met een partnerboek, zodat je zelf kunt kiezen met wie je in contact wilt komen en ook gekozen kunt worden:  traditionele relatiebemiddeling middels een papieren partnerboek voor cliënten die niet over internet beschikken én het digitale partnerboek. Nadat je ingeschreven bent helpt de consulente je met het leggen van het eerste contact met de partner van je eigen keuze of een persoonlijke voordracht. Middels  het partnerboek kun je zelf ook  kijken welke potentiële partners bij je passen. In het papieren partnerboek vind je geen foto’s om privacy redenen. In het digitale partnerboek wordt wel gebruik gemaakt van foto’s, maar dit gedeelte van de website is hoog beveiligd en uitsluitend toegankelijk voor cliënten van Stichting Date. De inschrijving is voor een jaar en in die tijd mag je onbeperkte kennismakingen doen.

Mogelijkheden

Bij interesse kun je via je persoonlijke consulent het e-mailadres of telefoonnummer opvragen van een potentiële match. Vervolgens kun je zelf contact opnemen om af te spreken voor een live ontmoeting. Als je het moeilijk vind om zelf contact te leggen dan helpt de consulente daarbij. Ook bestaat er de mogelijkheid om via de online omgeving van Stichting Dat berichten uit te wisselen.

Door het persoonlijk contact heb je altijd een vast aanspreekpunt. Je kunt altijd via de telefoon je voortgang bespreken met de consulente en zij helt altijd met goede tips en persoonlijke voorstellen. Over het algemeen vindt Stichting Date binnen 6 maanden een partner voor je. Als dit niet lukt, wordt er samen met jou gekeken wat er verbeterd kan worden.

Pluspunten

  • Persoonlijk
  • Zonder winstoogmerk

Minpunten


Heb je ervaring met Stichting Date?

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Ervaringen Stichting Date

Review geschreven door Anneke
13 november 2018

Fijn en persoonlijk

Eindelijk vertrouwen en kwaliteit! Bij Stichting Date heb ik op een veilige en betrouwbare manier een leuke man leren kennen waarbij de consulente mij met raad en daad heeft bijgestaan. Mijn leven is op positieve wijze veranderd en ze hebben mij geholpen om deze hele nieuwe stap te durven gaan zetten. Wat ben ik blij dat ik me een tijdje terug bij hen heb ingeschreven. Zonder mijn persoonlijke consulente was ik nu nog steeds eenzaam aan het pionieren op datingsites waar ik absoluut geen vertrouwen meer in had. De persoonlijke bemiddeling en steun vind ik echt een topper. Ik ben verliefd geworden en gelukkig met een fijne partner!


Stichting Date details

Website https://www.stichtingdate.nl/
Categorie Relatiebemiddeling
Ervaringen 100% aanbevolen, 1 reviews
Laat een review achter

Specificaties website

Gratis registratie nee
Chatmogelijkheid nee
Cammen nee
Dating keurmerk nee
Interesse test ja
Matching systeem nee
Uitgebreid zoeken nee
Mailbox nee
Datingapp nee

Kosten

Stichting Date werkt zonder winstoogmerk. De bijdrage voor de dienstverlening is bij Stichting Date naar draagkracht en gebaseerd op het inkomen. Dit kan nooit aan de telefoon besproken worden omdat er dan naar privé gegevens gevraagd moet worden en je maar nooit weet wie er mee luistert. Dat hoort thuis in het persoonlijk gesprek met de consulente. Variabele prijzen dus, afhankelijk van de draagkracht en met uitgebreide spreidingsmogelijkheden.

Gerelateerde sites

40PlusRelatie

Relatiebemiddeling
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement