Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Toekomst Relatiebemiddeling datingsite review

Toekomst Relatiebemiddeling
Bekijk alle relatiebemiddeling sites

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Toekomst is een relatiebureau dat relatiebemiddeling aanbiedt voor singles van 35-80 jaar in heel Nederland met een denk-/opleidingsniveau MBO/HBO/WO. Middels een laagdrempelige werkwijze begeleiden ze singles in hun zoektocht naar de liefde. Op een transparante wijze krijg je verschillende partnervoorstellen en kun je zelf ook een selectie maken.

Waarom kies je voor Toekomst Relatiebemiddeling?
 • Persoonlijke benadering
 • Professionele relatiebemiddeling

Algemene informatie Toekomst Relatiebemiddeling

Persoonlijke benadering is bij dit relatiebureau erg belangrijk. Dit merk je onder andere tijdens het persoonlijke intake gesprek en de mogelijkheid en het feit dat je jouw persoonlijke relatieconsulente altijd kunt bereiken. Toekomst geeft aan een hoog slagingspercentage te hebben en garandeert je verschillende partnervoorstellen.

blank

“Een nieuwe partner of maatje vinden is vaak geen eenvoudige zaak. Via anoniem internet daten lopen ontmoetingen vaak teleurstellend. Toekomst Relatie gaat zeer persoonlijk te werk, hier geen oplichters en onbetrouwbare dates.”

“Toekomst Relatie heeft een grote database aan singles tussen 35-80 jaar. Weduwe en weduwnaars, alleenstaande ouders, gescheiden mensen met en drukke baan die het vruchteloze internet daten beu zijn , mensen die op een betrouwbare manier een nieuwe partner willen vinden.” aldus Paula Vogelzang van Toekomst Relatie.


Mogelijkheden

Deze persoonlijke benadering is goed terug te zien in de werkwijze van dit bureau. Allereerst is er de persoonlijke kennismaking en het intakegesprek. Hierna volgt de selectie, ontmoeting en evaluatie van je matches. In onderstaande video kun je meer zien over de werkwijze van Toekomst.


Kosten

 • Relatiebemiddeling 12 maanden – vanaf €1500,-
 • Maatwerk Partner Search – 12 maanden €4000,-
 • Maatwerk Partner Search – 6 maanden €3000,-

De kosten zijn afhankelijk van de gekozen werkwijze (relatiebemiddeling of persoonlijke partner search). Kijk voor de actuele tarieven op de website.

blank


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Persoonlijke benadering
 • Professionele relatiebemiddeling
Minpunten:
  Bekijk alle relatiebemiddeling sites
  foto auteur Robin de Boer
  Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

  Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

  Review inzenden over Toekomst Relatiebemiddeling

  • Minimaal 110 karakters
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Ervaringen Toekomst Relatiebemiddeling

  Ervaring geschreven door Diederik
  22 april 2022
  Gelukt!

  Een nieuwe relatie - enkele jaren na het overlijden van mijn vrouw - om mijn leven weer mee te delen... Maar hoe? Een bemiddelingsbureau? Dat is toch raar? Maar met enige begeleiding leek toch beter dan puur internet daten. Toch flinke twijfel, allerlei sites bekeken, en die van Toekomstrelatie.nl sloot het meeste aan bij mijn eigen beleving. Een mailtje typen - dat voelde nog steeds o.k. - Dan toch maar verzenden en maar zien. Michaela van Toekomstrelatie belde al snel op, en ook mijn twijfels over daten in corona tijd kon ze laten verdwijnen. Na nog een telefoongesprek, zei ik o.k., ik ga ervoor! Bij de uitgebreide intake (een heel prettig gesprek van een paar uur) zei ze ook: je hebt er maar één nodig... En een paar dagen later belde ze op - met een mogelijke date...Ik was natuurlijk best nerveus voor mijn allereerste date... Maar het klikte! Na de eerste afspraken belde ik met Michaela, gebruikte haar als coach eigenlijk, als klankbord voor mijn onzekerheden. En, verbijsterend genoeg, die eerste date is mijn allerliefste geworden, de geweldige vrouw waarmee ik vol overtuiging de toekomst in ga!

  Ervaring geschreven door Paul
  12 maart 2020
  Persoonlijk

  Super, de persoonlijke begeleiding en zoektocht naar een partner door Toekomst Relatiebemiddeling werkt echt. Eerst geprobeerd bij een groot(bekend)bureau!!!! maar daar is geen aandacht voor de kleiner dan gemiddelde Nederlandse man. Michaela stelde mij daarin tegen helemaal gerust en ze had gelijk,dat is de kracht van persoonlijke begeleiding. Bedankt Michaela

  Ervaring geschreven door Vrouw
  18 februari 2020

  Vrouwen kunnen zich veel geld, moeite en teleurstellingen besparen door niet in te schrijven bij Toekomstrelatie.. Ze hebben erg weinig mannen in hun bestand en je krijgt dus weinig of geen dates. Voor tegen de 900 € in een heel jaar twee dates gehad. De eerste was totaal geen match van beide zijden en maanden later nog iemand die eigenlijk helemaal niet serieus op zoek naar een relatie was. Dus reken maar uit, dat waren hele dure lunches.

  Ervaring geschreven door Anneke en Ben.
  4 juni 2018
  Tevreden!!

  We hebben een hele goede ervaring met Toekomst Relatiebemiddeling.De begeleiding was reuze.Na de date hebben we een heerlijke tijd en genieten nog steeds.Nu nog is het contact leuk met de begeleidster.Zeker een aanrader.

  Ervaring geschreven door Roger
  26 januari 2018
  Professioneel

  Ik heb lang getwijfeld en met de advertentie op zak gelopen. Uiteindelijk heeft Andra, van Toekomstrelatie een heel persoonlijke intake bij me afgenomen waarna ze op zoek is gegaan naar de geschikte date. de eerste keer was ik erg zenuwachtig en was ik niet mijzelf. De tweede keer trof ik Marieke als date en voelde ik meteen dat het goed zat. We zijn nu al maanden gelukkig met elkaar. Andra heeft ons op een zeer professionele en op een persoonlijke wijze met elkaar in contact gebracht. Dank voor de goede zorgen Andra

  Ervaring geschreven door Elleke en Joop
  30 oktober 2017
  erg blij

  Hallo Michaela,

  Via deze weg willen wij jou bedanken voor het contactleggen tussen ons beiden. Je hebt ons met raad en daad bijgestaan tijdens de diverse blokkades. Blokkades die je tegenkomt als je met een nieuwe relatie start. Geweldig.
  We waarderen het ook dat we met zijn 3en een evaluatie hebben gehouden. Dat was waardevol.

  Wij zijn op dit moment heel gelukkig met elkaar en hopen dit vele jaren te blijven. Dit alles door jou toedoen.
  Lieve groetjes,
  Elleke en Joop

  Ervaring geschreven door Gerhard
  8 september 2017
  Ingeschreven

  Ik ben blij dat ik me na lang twijfelen toch heb ingeschreven bij Michaela want het is lastig om 'zomaar' een leuke vrouw tegen te komen. Ik heb via Toekomst nu 2 leuke vrouwen ontmoet waar ik een gezellige date mee heb gehad maar de ware heb ik nog niet gevonden. Ik verheug me op de volgende kennismaking!

  Ervaring geschreven door Hein en Greet
  21 augustus 2017
  Erg tevreden

  Lieve Michaela,

  Via jou hebben Hein en ik elkaar ontmoet. Onze eerste ontmoeting was voor beiden heel spannend. Ik had b.v. al 20 jaar geen relatie gehad en voor Hein was het de eerste date in jaren. Ik heb je wel een paar keer gebeld voor ondersteuning. Dan wist ik het allemaal even niet meer. Dankzij jouw ondersteunende woorden hebben wij nu een geweldig liefdevolle relatie en vertrouwen in de toekomst. Onze dank is groot.
  Greet en Hein

  Ervaring geschreven door Carina en Jo
  1 mei 2017
  Voor ons schijnt de zon!

  Wij zijn zeer tevreden over Toekomst Relatiebemiddeling.
  De deskundigheid en inzicht van Paula heeft er voor gezorgd dat wij meteen de juiste Match waren voor elkaar.
  Dit alles was binnen 2 maanden geregeld !!!
  Nu schijnt voor ons weer de Zon en wij hopen er nog lang samen van te mogen Genieten.

  Paula Bedankt !!!
  Lieve Groet Carina en Jo

  Ervaring geschreven door Ad v Ostaijen
  20 december 2016
  lang getwijfeld

  Ik ben heel blij dat ik jullie benaderd heb , ik heb heel lang getwijfeld om me in te schrijven . Maar de eerste date was gelijk de goede voor mij .

  Ervaring geschreven door Gijs Bijl .
  19 december 2016
  heel blij

  Ik ben ook heel erg blij dat ik Adra benaderd heb om aan een vrouwtje te komen .Wat me gelukkig ook lukte maar naar later bleek niet de ware voor mij was .Heb toen Andra weer gevraagd voor een ander date en die kwam er toen ook al heel snel wat eigenlijk een klein wondertje mag zijn om dat Andra zo haar best voor mij heeft gedaan om dat deze vrouw bij een ander Toekomst relatiebemiddeling was ingeschreven ben haar daar nu nog dakkbaar voor want het gaat zo goed tussen ons kan het dus iedereen aanraden hoor ik ben er zelf zo blij mee geen woorden voor zeker met die dagen die er nu aankomen geeft het zo,n warm gevoel lieve groet Gijs

  Ervaring geschreven door Peter
  19 december 2016
  Persoonlijke benadering

  Tijdens de uitgebreide intake heeft Andra ruimschoots de tijd voor me genomen en een zeer treffende persoonsbeschrijving opgemaakt. Inmiddels heb ik enkele dates achter de rug. Helaas heb ik de ware nog niet gevonden, maar ik voel me een stuk zelfverzekerder en ervaar het als een verrijking. Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke benadering van mijn consulente Andra Blom van toekomstrelatie.

  Ervaring geschreven door Meike
  1 december 2016
  Persoonlijk

  Bij Toekomst Relatie voel je dat het om jóu gaat. Michaela heeft echt aandacht voor je verhaal en door de intake met haar kreeg ik voor mezelf helder wat ik eigenlijk zoek in een man. Inmiddels heb ik kennisgemaakt met Robert. Op straat zou ik hem zo voorbij gelopen zijn; nooit gedacht dat dit ‘mijn type’ was. Maar vanaf het eerste moment dat we elkaar ontmoetten raakten wij niet uitgepraat. We bleken veel gemeen te hebben en er was direct een klik. We zijn nu al verschillende keren samen op pad geweest en de band wordt alleen maar sterker. Ik zie de toekomst voor ons samen zonnig in!
  Ik ben zo blij dat ik de stap genomen heb om mij in te schrijven!

  © Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement