• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 213 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Review datingsite Toekomst Relatiebemiddeling

Toekomst is een relatiebureau dat relatiebemiddeling aanbiedt voor singles van 40-75 jaar in de provincie Brabant, Zeeland, Utrecht, Zuid Holland, Noord Limburg en Zuid Gelderland. Middels een laagdrempelige werkwijze begeleiden ze singles in hun zoektocht naar de liefde. Op een transparante wijze krijg je verschillende partnervoorstellen en kun je zelf ook een selectie maken.

Algemene informatie Toekomst Relatiebemiddeling

Persoonlijke benadering is bij dit relatiebureau erg belangrijk. Dit merk je onder andere tijdens het persoonlijke intake gesprek en de mogelijkheid en het feit dat je jouw persoonlijke relatieconsulente altijd kunt bereiken. Toekomst geeft aan een hoog slagingspercentage te hebben en garandeert je verschillende partnervoorstellen.


“Een nieuwe partner of maatje vinden is vaak geen eenvoudige zaak. Via anoniem internet daten lopen ontmoetingen vaak teleurstellend. Toekomst Relatie gaat zeer persoonlijk te werk, hier geen oplichters en onbetrouwbare dates.”

“Toekomst Relatie heeft een grote database aan singles tussen 40-75 jaar. Weduwe en weduwnaars, alleenstaande ouders, gescheiden mensen met en drukke baan die het vruchteloze internet daten beu zijn , mensen die op een betrouwbare manier een nieuwe partner willen vinden.” aldus Paula Vogelzang van Toekomst Relatie.


 

Mogelijkheden

Deze persoonlijke benadering is goed terug te zien in de werkwijze van dit bureau. Allereerst is er de persoonlijke kennismaking en het intakegesprek. Hierna volgt de selectie, ontmoeting en evaluatie van je matches. In onderstaande video kun je meer zien over de werkwijze van Toekomst.

Pluspunten

  • Persoonlijke benadering
  • Professionele relatiebemiddeling

Minpunten


Heb je ervaring met Toekomst Relatiebemiddeling?

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Ervaringen Toekomst Relatiebemiddeling

Review geschreven door Anneke en Ben.
4 juni 2018

Tevreden!!

We hebben een hele goede ervaring met Toekomst Relatiebemiddeling.De begeleiding was reuze.Na de date hebben we een heerlijke tijd en genieten nog steeds.Nu nog is het contact leuk met de begeleidster.Zeker een aanrader.

Review geschreven door Roger
26 januari 2018

Professioneel

Ik heb lang getwijfeld en met de advertentie op zak gelopen. Uiteindelijk heeft Andra, van Toekomstrelatie een heel persoonlijke intake bij me afgenomen waarna ze op zoek is gegaan naar de geschikte date. de eerste keer was ik erg zenuwachtig en was ik niet mijzelf. De tweede keer trof ik Marieke als date en voelde ik meteen dat het goed zat. We zijn nu al maanden gelukkig met elkaar. Andra heeft ons op een zeer professionele en op een persoonlijke wijze met elkaar in contact gebracht. Dank voor de goede zorgen Andra

Review geschreven door Elleke en Joop
30 oktober 2017

erg blij

Hallo Michaela,

Via deze weg willen wij jou bedanken voor het contactleggen tussen ons beiden. Je hebt ons met raad en daad bijgestaan tijdens de diverse blokkades. Blokkades die je tegenkomt als je met een nieuwe relatie start. Geweldig.
We waarderen het ook dat we met zijn 3en een evaluatie hebben gehouden. Dat was waardevol.

Wij zijn op dit moment heel gelukkig met elkaar en hopen dit vele jaren te blijven. Dit alles door jou toedoen.
Lieve groetjes,
Elleke en Joop

Review geschreven door Gerhard
8 september 2017

Ingeschreven

Ik ben blij dat ik me na lang twijfelen toch heb ingeschreven bij Michaela want het is lastig om 'zomaar' een leuke vrouw tegen te komen. Ik heb via Toekomst nu 2 leuke vrouwen ontmoet waar ik een gezellige date mee heb gehad maar de ware heb ik nog niet gevonden. Ik verheug me op de volgende kennismaking!

Review geschreven door Hein en Greet
21 augustus 2017

Erg tevreden

Lieve Michaela,

Via jou hebben Hein en ik elkaar ontmoet. Onze eerste ontmoeting was voor beiden heel spannend. Ik had b.v. al 20 jaar geen relatie gehad en voor Hein was het de eerste date in jaren. Ik heb je wel een paar keer gebeld voor ondersteuning. Dan wist ik het allemaal even niet meer. Dankzij jouw ondersteunende woorden hebben wij nu een geweldig liefdevolle relatie en vertrouwen in de toekomst. Onze dank is groot.
Greet en Hein

Review geschreven door Carina en Jo
1 mei 2017

Voor ons schijnt de zon!

Wij zijn zeer tevreden over Toekomst Relatiebemiddeling.
De deskundigheid en inzicht van Paula heeft er voor gezorgd dat wij meteen de juiste Match waren voor elkaar.
Dit alles was binnen 2 maanden geregeld !!!
Nu schijnt voor ons weer de Zon en wij hopen er nog lang samen van te mogen Genieten.

Paula Bedankt !!!
Lieve Groet Carina en Jo

Review geschreven door Ad v Ostaijen
20 december 2016

lang getwijfeld

Ik ben heel blij dat ik jullie benaderd heb , ik heb heel lang getwijfeld om me in te schrijven . Maar de eerste date was gelijk de goede voor mij .

Review geschreven door Gijs Bijl .
19 december 2016

heel blij

Ik ben ook heel erg blij dat ik Adra benaderd heb om aan een vrouwtje te komen .Wat me gelukkig ook lukte maar naar later bleek niet de ware voor mij was .Heb toen Andra weer gevraagd voor een ander date en die kwam er toen ook al heel snel wat eigenlijk een klein wondertje mag zijn om dat Andra zo haar best voor mij heeft gedaan om dat deze vrouw bij een ander Toekomst relatiebemiddeling was ingeschreven ben haar daar nu nog dakkbaar voor want het gaat zo goed tussen ons kan het dus iedereen aanraden hoor ik ben er zelf zo blij mee geen woorden voor zeker met die dagen die er nu aankomen geeft het zo,n warm gevoel lieve groet Gijs

Review geschreven door Peter
19 december 2016

Persoonlijke benadering

Tijdens de uitgebreide intake heeft Andra ruimschoots de tijd voor me genomen en een zeer treffende persoonsbeschrijving opgemaakt. Inmiddels heb ik enkele dates achter de rug. Helaas heb ik de ware nog niet gevonden, maar ik voel me een stuk zelfverzekerder en ervaar het als een verrijking. Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke benadering van mijn consulente Andra Blom van toekomstrelatie.

Review geschreven door Meike
1 december 2016

Persoonlijk

Bij Toekomst Relatie voel je dat het om jóu gaat. Michaela heeft echt aandacht voor je verhaal en door de intake met haar kreeg ik voor mezelf helder wat ik eigenlijk zoek in een man. Inmiddels heb ik kennisgemaakt met Robert. Op straat zou ik hem zo voorbij gelopen zijn; nooit gedacht dat dit ‘mijn type’ was. Maar vanaf het eerste moment dat we elkaar ontmoetten raakten wij niet uitgepraat. We bleken veel gemeen te hebben en er was direct een klik. We zijn nu al verschillende keren samen op pad geweest en de band wordt alleen maar sterker. Ik zie de toekomst voor ons samen zonnig in!
Ik ben zo blij dat ik de stap genomen heb om mij in te schrijven!


Toekomst Relatiebemiddeling details

Website http://www.toekomstrelatie.nl
Categorie Relatiebemiddeling
Ervaringen 86% aanbevolen, 10 reviews
Laat een review achter

Specificaties website

Gratis registratie nee
Chatmogelijkheid nee
Cammen nee
Dating keurmerk nee
Interesse test ja
Matching systeem nee
Uitgebreid zoeken ja
Mailbox nee
Datingapp nee

Kosten

De inschrijfkosten bedragen €150,- daarna betaal je €56,- per maand aan bemiddelingskosten, inclusief coaching. Een bemiddelingsperiode is minimaal 12 maanden. Korting bij een keer betalen € 60.

Daarna kun je gratis in het bestand ingeschreven blijven staan. Zo maak jenog steeds kans op een succesvolle match.

Gerelateerde sites

40PlusRelatie

Relatiebemiddeling
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement