Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Opzoeknaarjou datingsite review

Opzoeknaarjou
Probeer Opzoeknaarjou gratis

Laatst bijgewerkt: 10 juni 2020

Opzoeknaarjou is een christelijke datingwebsite die in 2004 is begonnen en inmiddels uitgegroeid is tot een erg leuke website waar honderden vriendschappen en leuke contacten zijn ontstaan. Misschien vind jij hier ook wel een leuke vriend of vriendin waar je leuke dingen mee kunt gaan ondernemen.

Waarom kies je voor Opzoeknaarjou?
 • Zeer gebruiksvriendelijke website
 • Bij leden wordt ook christelijke informatie weergegeven
Schrijf je gratis in bij Opzoeknaarjou

Algemene informatie Opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou heeft ruim 2300 leden en deze zijn allemaal christelijk. Als je ook op zoek bent naar een vriend of vriendin met een christelijke achtergrond je zult hem of haar waarschijnlijk wel gaan vinden.

De website die is geoptimaliseerd voor computers, smartphones en tablets en je kunt dus overal en altijd gaan bekijken of er nog leuke nieuwe leden zijn of dat je nog berichten hebt. Deze website is echt voor mensen met een christelijke achtergrond en het maakt dan niet uit of je wekelijks de kerk bezoekt of dat je dit helemaal niet doet. Je kunt op deze website dan vrienden maken maar ook iemand vinden voor een relatie dat is mogelijk.


Mogelijkheden

Wanneer je bent ingelogd bij Opzoeknaarjou dan zie je meteen je profiel en tot hoeverre dit is ingevuld. Je ziet daar ook meteen je matches staan. Als je deze aanklikt dan krijf je alle informatie over dit lid te zien. Er is bijvoorbeeld ook te lezen hoe vaak de kerk wordt bezocht en dan kun je meteen kijken of dit overeenkomt met jou.

De website biedt verder een poll en leden die je leuk vindt die kun je aan je favorieten toevoegen. Mocht het nodig zijn dan kun je een lid ook gaan blokkeren. Vind ook een leuke nieuwe vriend of vriendin op Opzoeknaarjou.


Kosten

Als je van alle mogelijkheden van Opzoeknaarjou gebruik wilt maken dan dien je een abonnement te nemen. De kosten die dit met zich meebrengt zijn:

1 maand € 9,95
3 maanden € 6,65 per maand
12 maanden € 2,49 per maand

Het betalen van het abonnement kun je veilig en gemakkelijk doen via iDeal.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Zeer gebruiksvriendelijke website
 • Bij leden wordt ook christelijke informatie weergegeven
Minpunten:
  Probeer Opzoeknaarjou gratis
  foto auteur Robin de Boer
  Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

  Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

  Review inzenden over Opzoeknaarjou

  • Minimaal 110 karakters
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Ervaringen Opzoeknaarjou

  Review geschreven door Jona
  4 november 2016
  christelijk

  Leuke Christelijke gemeenschap die het makkelijk maakt om liefde te vinden via het geloof. De website is professioneel en gemakkelijk.

  Probeer Opzoeknaarjou gratis
  © Datingsitekiezen.nl 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement