• Onafhankelijk vergelijken
  • 213 datingsites & 21 apps
  • 464 dating artikelen

Review datingsite HetGrandCafe

HetGrandCafe is een digitale ontmoetingsplaats voor mensen boven de 35 jaar die op zoek zijn naar een nieuwe liefde of een leuke vriendschap. In dit digitale café ontmoeten mensen elkaar dagelijks en zijn er al vele leuke nieuwe liefdes ontstaan. Misschien vind jij je nieuwe liefde ook wel in HetGrandCafe.

Algemene informatie HetGrandCafe

De naam zegt het al een beetje maar HetGrandCafe is een digitaal café waar je in gesprek kunt komen met leuke nieuwe mensen. Je kunt hier zoeken naar een leuke vriendschap maar ook als je op zoek bent naar een nieuwe liefde in je leven dan kun je hier terecht. De datingwebsite die richt zich wel op personen boven de 35 jaar. Misschien loopt jouw volgende vriend of vriendin ook wel rond in dit café en proost je binnenkort echt met hem of haar in plaats van op een digitale manier. De website is kleinschalig wat het makkelijk maakt om snel leuke personen te gaan vinden die bij je passen.

Mogelijkheden

Bij de website van HetGrandCafe heb je diverse mogelijkheden. Door middel van een zoekfunctie kun je personen vinden die het beste bij je passen. Bij je matches zie je een balk staan die aangeeft hoe goed de personen bij je passen. Bekijk je het profiel dan zie je dat je niet alleen de mogelijkheid hebt om de persoon een bericht te gaan sturen maar dat je ook een digitale proost met deze persoon uit kunt gaan brengen. Bij je persoonlijke pagina zie barometers die laten zien hoe goed je profiel is ingevuld en ook de leden die jarig zijn die worden getoond zodat je deze eventueel een felicitatie kunt gaan sturen.

Pluspunten

  • Barometers laten zien wat je voortgang is op de website

Minpunten

  • Bij inschrijving word je ook meteen lid
  • Je dient meteen al je gegevens op te geven waaronder je bankrekeningnummer

Heb je ervaring met HetGrandCafe?

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Ervaringen HetGrandCafe

Review geschreven door Sewtahalsing
10 oktober 2016

Afschrijving

Ik had nooit eerder van het bestaan van Hetgrandcafe gehoord totdat ze een aantal jaren geleden 2 keer geld van mijn rekening hebben afgehaald. Ik heb me nooit aangemeld bij deze club of hoe die ook mag heten. Ik heb ze laten blokkeren bij de bank en heb ze een bericht gestuurd waarvan ik nooit iets heb vernomen. Tot vandaag(07-10-2016) met een aanmaning. Dit soort sites vinden op de één of andere manier je gegevens en misbruiken die. Ik heb me dus nooit aangemeld bij deze club en vraag ik me dus af hoe ze aan mijn gegevens komen en zomaar een machtiging creëren om geld van mijn rekening af te kunnen halen. Ik heb ze vandaag een bericht gestuurd en 1 week de tijd gegeven om met bewijzen te komen anders ga ik zeker aangifte doen van oplichting, want dat is het zeker en niets anders.

Review geschreven door Ryanne
9 maart 2015

het grandcafe is echt leuk

Heb zelf verschillende mensen leren kennen in het grandcafe en sommige daarvan zijn ook echt vrienden. toen ik net verhuist was had ik weinig vrienden en voelde ik me vaak eenzaam. Dat was de reden dat ik me in ging schrijven en mensen bieden een luisterend oor in hetgrandcafe echt super een aanrader voor mensen die vaak alleen zijn.


HetGrandCafe details

Website http://www.hetgrandcafe.nl/
Categorie Vriendschap
Beoordeling
Ervaringen 60% aanbevolen, 2 reviews
Laat een review achter

Specificaties website

Gratis registratie nee
Chatmogelijkheid nee
Cammen nee
Dating keurmerk nee
Interesse test nee
Matching systeem ja
Uitgebreid zoeken ja
Mailbox ja
Datingapp nee

Kosten

Als je je inschrijft bij HetGrandCafe dan kies je er ook direct voor om lid te worden. De eerste twee maanden betaal je niets maar vervolgens wordt er maandelijks € 7,50 van je rekening afgeschreven. Mislukt de afschrijving dan komen er extra kosten bij waardoor er € 10,00 zal worden afgeschreven. Bij het inschrijven dien je dan ook meteen je rekeningnummer op te gaan geven.

Gerelateerde sites

MetJou

Vriendschap

Badoo

Vriendschap
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement