• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 187 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Overig advies

Verliefdheid herkennen

Overig advies 

Verliefd zijn is misschien wel het allerbeste gevoel ter wereld! Je hebt al zo vaak gehoord dat verliefd zijn vlinders in je buik bezorgt en het lijkt alsof je op een roze wolk zit. Uiteraard heb je deze zogenaamde roze wolk of rondfladderende vlinders nog nooit gezien. Tijd dus om echt uit te zoeken wat […] Lees meer »

Hoe kun je verliefdheid stoppen?

Overig advies 

De titel van dit artikel is absoluut geen foutje. Hoewel verliefdheid in de meeste gevallen een welkom en prachtig gevoel is, zijn er ook situaties te bedenken waarbij je de verliefdheid liever kwijt dan rijk bent. Bijvoorbeeld in het geval van onmogelijke of onbereikbare liefde. Bevind je je in zo’n situatie, dan zou je willen […] Lees meer »

Hoe vergeet ik hem?

Overig advies 

“Je stem die in mijn hoofd blijft zitten. Mij geen moment met rust laat.” Marco Borsato beschreef het al in zijn hit ‘Waarom nou jij’: iemand loslaten kan zo ontzettend moeilijk zijn. Na een (jarenlange) relatie weer op eigen benen moeten staan is heftig. Zeker wanneer zijn stem maar in je hoofd blijft zitten en je […] Lees meer »

Hoe moet je flirten?

Overig advies 

Iedereen kent het wel… Je ziet een mooie dame in de kroeg staan, maar weet niet zo goed hoe je haar moet aanspreken. Óf je hebt al een tijdje een crush op je mannelijke collega, maar komt niet verder dan ‘hoi’ en ‘doei’. Hoe kun je nou aan de ander duidelijk maken dat je iemand […] Lees meer »

Hoe ontmoet je Aziatische vrouwen?

Overig advies 

Hou je wel van klein en fijn? Een zwak voor vrouwen van Aziatische komaf? Omdat ze vaak goed voor hun man zorgen? Maar geen idee waar je Aziatische vrouwen tegen het lijf kunt lopen? Dan is dit artikel helemaal op je lijf geschreven. We vertellen je namelijk waar je vrouwen uit Azië kunt vinden en […] Lees meer »

Waar ontmoet ik Zweedse vrouwen?

Overig advies 

Zweedse vrouwen behoren tot de allermooiste vrouwen ter wereld. Bekijk een willekeurige wedstrijd van het nationale voetbalelftal en je zult zien dat de cameraman maar weinig moeite hoeft te doen om het Zweedse vrouwelijk schoon voor het oog van de camera te krijgen. Prachtige blondines en betoverende brunettes. De Zweedse dames hebben het allemaal. Niet […] Lees meer »

Wat is monogaam? De betekenis van monogamie

Overig advies 

Monogamie. Een veel gebruikt woord als het op relaties aan komt. Monogaam zijn lijkt de norm. Maar wat houdt monogaam zijn nu precies in? Zit het wel in onze genen of kunnen we spreken van aangeleerd gedrag? Iedereen is anders en maakt hierin andere keuzes. In onderstaand artikel bespreken we wat er nu eigenlijk bedoeld […] Lees meer »

Happy single of toch liever samen?

Overig advies 

Liefde. Relaties. Samen zijn. Begrippen die onlosmakelijk verbonden zijn met de mens. Vanaf jongs af aan leren we dat één van de levensdoelen het vinden van een partner is. Een metgezel om van te houden, je leven mee te delen en kinderen mee op de aardbol te zetten. Het is ook een beetje de druk […] Lees meer »

Marokkaanse vrouwen ontmoeten

Overig advies  Overig

Benieuwd waar je het beste Marokkaanse vrouwen kunt ontmoeten? Dan is dit het artikel wat je moet lezen! In dit artikel gaan we namelijk dieper in op het ontmoeten van vrouwen uit Marokko en helpen we je een eindje in de goede richting door de beste plekken te benoemen waar je vrouwen uit dit Noord-Afrikaanse […] Lees meer »

Wat is verliefdheid?

Overig advies 

Vlinders in je buik, niet kunnen eten en klamme handen wanneer je hem of haar ziet. Dat alles overheersende heerlijke gevoel. Je voelt je geweldig en het lijkt alsof je de hele wereld aan kan. Het is verslavend. Volgens de romantici onder ons is het het beste wat je kan overkomen; verliefdheid! Het brengt niet alleen […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Verliefdheid herkennen

SmartSingles

Hoger opgeleiden
Verliefdheid herkennen

50plusMatch

50plus & Senioren
Verliefdheid herkennen

be2

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy