• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 190 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Overig advies

Wat is een platonische relatie?

Overig advies 

Een platonische relatie. Die zal je wellicht nog niet vaak gehoord hebben. Toch kent iedereen het fenomeen wel, hetzij dan niet in de dure bewoording die er voor wordt gebruikt. Benieuwd wat dat dan precies is, zo’n platonische relatie? Lees snel verder en ontdek het in onderstaand artikel! De oorsprong van platonische liefde Misschien doet […] Lees meer »

Kus op het voorhoofd: wat betekent het?

Overig advies 

It started with a kiss. Niet alleen de titel van een bekende plaat uit de jaren tachtig, maar ook een veelvoorkomende situatie. Want de kus is vaak het beginpunt van iets moois, iets liefdevols, iets waar de vonken vanaf spatten. Een kus op de mond is vaak een overduidelijk teken van liefde, maar wanneer je […] Lees meer »

De beste manieren om mensen te ontmoeten

Overig advies  Vriendschap

Er zijn inmiddels 7 miljard mensen op deze aardbol te vinden. Tenzij jij je momenteel bevindt op een onbewoond eiland onder het gezelschap van een volleybal met de naam Wilson, is het aannemelijk dat je binnen een paar stappen een ander mens tegenkomt. Het ontmoeten van mensen moet dus geen probleem zijn. Of misschien juist […] Lees meer »

Hoe kom je in contact met Nederlandse swingers?

Overig advies  Swingers

In contact komen met Nederlandse swingers. Echt heel moeilijk is het niet. De community is namelijk best wel groot in Nederland en wie weet op welke plekken er gezocht moet worden vindt een overdaad aan swingende koppels. Maar wat als je nieuw bent met het swingen en je nog niet zo goed weet waar je […] Lees meer »

Wat is ‘houden van’?

Overig advies 

Elk mens heeft lief op zijn eigen manier. De één drukt zijn liefde uit door veel cadeautjes te geven, de ander door goed voor zijn of haar partner te zorgen. Op de vraag “wat is houden van” is dan ook niet bepaald één vast antwoord te geven, omdat elk mens er iets anders op te zeggen heeft. […] Lees meer »

Wat is polygamie en polygamie dating?

Overig advies  Swingers

Polygamie. Een woord waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Zodra je de betekenis hieronder leest zul je echter denken “ohja, tuurlijk ken ik dat!” al komt de officiële betekenis van het woord praktisch niet (meer) voor in de westerse wereld. Benieuwd geworden wat polygamie dan precies is? Lees dan vooral verder en ontdek waar je […] Lees meer »

Stille liefde

Overig advies 

Je gedachten dwalen meerdere keren per dag af, je hart maakt een sprongetje als je je mooie collega ziet en je hebt alleen nog maar oog voor één iemand in de kroeg. Verliefdheid kan het allerbeste gevoel ter wereld zijn, maar het kan aan de andere kant ook zenuwslopend zijn. Wat nou als je sterke […] Lees meer »

Je ex missen: ik mis mijn ex

Overig advies 

Vaak beseffen we ons pas wat we hebben gehad, als we het niet meer hebben. Dat geldt ook voor relaties. Is je relatie stukgelopen om welke reden dan ook, dan zal er vroeg of laat een moment komen waarop je terug denkt aan de tijd die achter je ligt. Nooit verkeerd om even te reflecteren, […] Lees meer »

De leukste liefdes quotes

Overig advies 

De liefde is zo mooi! Niet voor niets gaan 99% van de liedjes over de liefde, kunnen we wegzwijmelen bij een mooie liefdesscène uit de film óf smachten we om die romantische afloop in een boek. Natuurlijk willen we zelf ook wel eens laten weten dat we helemaal gek op iemand zijn. Misschien wil je […] Lees meer »

Verliefdheid herkennen

Overig advies 

Verliefd zijn is misschien wel het allerbeste gevoel ter wereld! Je hebt al zo vaak gehoord dat verliefd zijn vlinders in je buik bezorgt en het lijkt alsof je op een roze wolk zit. Uiteraard heb je deze zogenaamde roze wolk of rondfladderende vlinders nog nooit gezien. Tijd dus om echt uit te zoeken wat […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Wat is een platonische relatie?

SmartSingles

Hoger opgeleiden
Wat is een platonische relatie?

50plusMatch

50plus & Senioren
Wat is een platonische relatie?

be2

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy