• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 175 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Overig advies

Hoe ontmoet je je nieuwe wandelmaatje?

Overig advies  Vriendschap

Ben jij het type wat liever de natuur induikt dan een grote stad bezoekt? Kan een bos- of strandwandeling jou niet lang genoeg duren? En zou je die eindeloze wandelingen graag samen met iemand maken? Let dan goed op, want in dit artikel bespreken we de beste manieren om een nieuw wandelmaatje te ontmoeten. We […] Lees meer »

10 dingen die mannen mooi vinden aan vrouwen

Overig advies 

Ben jij een vrouw en ben je reuze benieuwd wat mannen nou mooi vinden aan een vrouw? Of ben je juist een man en ben je nieuwsgierig of jouw maatstaven omtrent ‘mooi’ wel helemaal ‘normaal’ zijn? Lees dan vooral verder! In dit artikel gaan we namelijk dieper in op wat mannen mooi vinden aan vrouwen […] Lees meer »

Hoe ontstaat een affaire op internet?

Overig advies  Vreemdgaan

Een affaire kan op talloze manieren ontstaan, maar de laatste jaren is er een grote toename van online affaires te zien. Niet zo vreemd met de ‘vreemdgaan-sites’ die als paddenstoelen uit de grond zijn geschoten de afgelopen jaren. Hoe ontstaat zo’n affaire op het internet precies en wat kun je beschouwen onder een affaire? Op […] Lees meer »

Hoe kom je in contact met Braziliaanse vrouwen?

Overig advies 

We kunnen er niet omheen: Braziliaanse vrouwen behoren over het algemeen tot de mooiste vrouwen ter wereld. Niet zo gek ook, want bijna nergens in de wereld vind je zo’n mengelmoes van culturen en afkomst. Van roomblanke blondines tot pikdonkere dames met kroeshaar. Je ziet het vrijwel alleen in Brazilië. Als Nederlandse man is een […] Lees meer »

De beste Valentijnsdag acties op datingsites 2017

Overig advies 

Valentijnsdag 2017 zit er alweer bijna aan te komen en zoals ieder jaar is dat het moment waarop de meeste datingsites de hoogste kortingen geven! In dit artikel zetten we de beste aanbiedingen voor je op een rijtje. Lees meer »

Onmogelijke liefde: hoe leer je los te laten?

Overig advies 

We kennen allemaal het verhaal van Romeo en Julia. Het schoolvoorbeeld van onmogelijke liefde houdt ons al eeuwenlang in de greep. Ondanks dat er sinds de allereerste opvoering in 1596 tot nu veel veranderd is in de wereld, kun je vandaag de dag nog steeds te maken krijgen met een onmogelijke liefde. In dit artikel […] Lees meer »

Chatten met vreemden

Overig advies 

Wist je dat je soms de meest geweldige gesprekken kunt hebben wanneer je gaat chatten met vreemden op een datingsite? Je kent elkaar immers niet en weet dus van tevoren nooit welke richting het gesprek opgaat. In dit artikel behandelen we dan ook de beste datingsites waarop je met vreemden kunt chatten en wie weet […] Lees meer »

Vrouwen die vreemdgaan; hoe ga je daar mee om?

Overig advies 

De tijd dat mannen vaker vreemd gingen dan de vrouwen is inmiddels wel een beetje voorbij. Uit onderzoek van de Amerikaanse online datingsite Ashleymadison.com blijkt dat 65% van de getrouwde vrouwen eerder een affaire overweegt dan een scheiding. Geen goed nieuws voor de mannelijke helft van de bevolking natuurlijk! In dit artikel gaan we dieper […] Lees meer »

Friends with benefits

Overig advies  Sexdating

In 2011 schitterden Mila Kunis en Justin Timberlake in de romantische komedie “Friends with Benefits”. Helemaal klaar met relaties en het zoeken naar de ware liefde besloten de vrienden hun vriendschap naar een hoger niveau te tillen en te genieten van elkaar, zonder de daarbij gepaarde lasten. Enkel maar de lusten. Hoe dat afloopt kun je […] Lees meer »

Stiekem vreemdgaan. Hoe houd je het geheim?

Overig advies  Vreemdgaan

Eet jij van twee walletjes of heb je hier wel eens over nagedacht? Dan zul je er vast ook wel eens over nagedacht hebben hoe je je (toekomstige) affaire het beste geheim kunt houden. Als dit soort gedachten door je hoofd rond spoken nodigen we je uit om verder te lezen. In dit artikel gaan […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Hoe ontmoet je je nieuwe wandelmaatje?

SmartSingles

Hoger opgeleiden
Hoe ontmoet je je nieuwe wandelmaatje?

50plusMatch

50plus & Senioren
Hoe ontmoet je je nieuwe wandelmaatje?

be2

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy