• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 179 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Overig advies

Wat is verliefdheid?

Overig advies 

Vlinders in je buik, niet kunnen eten en klamme handen wanneer je hem of haar ziet. Dat alles overheersende heerlijke gevoel. Je voelt je geweldig en het lijkt alsof je de hele wereld aan kan. Het is verslavend. Volgens de romantici onder ons is het het beste wat je kan overkomen; verliefdheid! Het brengt niet alleen […] Lees meer »

Je relatie is uit. Wat nu?

Overig advies 

Niets is oneindig. Ook een relatie niet. Wanneer het moment aanbreekt dat een relatie zijn einde vindt – om wat voor reden dan ook – kan dat heel pijnlijk zijn. Alsof de zon nooit meer zal schijnen, de vogels nooit meer zullen fluiten en dat ellendige, lege gevoel nooit meer weg zal gaan. De realiteit […] Lees meer »

Swingers forum: gemakkelijk andere swingers leren kennen

Overig advies  Swingers

Als doorgewinterde swingers kunnen jullie dit artikel misschien wel overslaan. Jullie weten waarschijnlijk precies waar je gemakkelijk ander swingers kunt leren kennen. Voor iedereen die nieuw is in de swingerswereld en benieuwd is hoe en waar je het beste gelijkgestemden kunt ontmoeten is dit artikel op het lijf geschreven. We behandelen namelijk de beste forums en […] Lees meer »

Hoe ontmoet je jouw prins op het witte paard?

Overig advies 

De prins op het witte paard. Je kunt erover lezen in boeken, hij komt voorbij in films en hij wordt bezongen in liefdesliedjes. Het beeld dat we van de prins gepresenteerd krijgen lijkt vaak te mooi om waar te zijn. De realiteit is echter dat geen boek, film of liefdesliedje voor jou kan bepalen hoe […] Lees meer »

Mijn ex negeert me

Overig advies 

De eerste periode van je break-up met je vriend(in) kan best heftig zijn. Je wil even goed uithuilen bij je vrienden, chocolade wordt massaal ingeslagen en de tissues liggen binnen handbereik. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, merk je ook nog dat je ex geen contact meer met je opneemt en je negeert. In […] Lees meer »

Waar ontmoet je stapmaatjes?

Overig advies  Vriendschap

Een avondje quality time met jezelf kan heerlijk zijn om af en toe in te plannen. Even lekker in je eentje erop uit en even niks aan je hoofd. Maar als het gaat om de gezellige momenten in het leven, dan is het heel leuk als je deze kunt delen met iemand anders. Een gezellig […] Lees meer »

Een blauwtje lopen

Overig advies 

We krijgen er vroeg of laat allemaal wel eens mee te maken. Een afwijzing. “And if at first you don’t succeed, then dust yourself off and try again.” Een stukje tekst uit een plaat van R&B zangeres Aaliyah, dat zomaar van toepassing kan zijn op het begrip dat een blauwtje lopen heet. Maar wat is een […] Lees meer »

Zielsliefde herkennen: hoe vind je tweelingzielen

Overig advies  Overig

Uiteraard kun je in een ‘normale’ liefdesrelatie heel gelukkig zijn met z’n tweeën. Jullie houden van elkaar en voelen jullie verbonden. Ook als je geen relatie hebt dan heb je misschien bepaalde verwachtingen van het liefdesleven. Maar weet je ook dat dit zomaar eens zou kunnen veranderen en dat je ook grote spirituele verbondenheid kunt […] Lees meer »

Hoe ontmoet je je nieuwe wandelmaatje?

Overig advies  Vriendschap

Ben jij het type wat liever de natuur induikt dan een grote stad bezoekt? Kan een bos- of strandwandeling jou niet lang genoeg duren? En zou je die eindeloze wandelingen graag samen met iemand maken? Let dan goed op, want in dit artikel bespreken we de beste manieren om een nieuw wandelmaatje te ontmoeten. We […] Lees meer »

10 dingen die mannen mooi vinden aan vrouwen

Overig advies 

Ben jij een vrouw en ben je reuze benieuwd wat mannen nou mooi vinden aan een vrouw? Of ben je juist een man en ben je nieuwsgierig of jouw maatstaven omtrent ‘mooi’ wel helemaal ‘normaal’ zijn? Lees dan vooral verder! In dit artikel gaan we namelijk dieper in op wat mannen mooi vinden aan vrouwen […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Wat is verliefdheid?

SmartSingles

Hoger opgeleiden
Wat is verliefdheid?

50plusMatch

50plus & Senioren
Wat is verliefdheid?

be2

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy