• Onafhankelijk vergelijken
  • 213 datingsites & 21 apps
  • 464 dating artikelen

Dossier: Dating advies

Heb je een date gepland staan en kun je wel wat advies gebruiken? In het dossier "Datingadvies" geven we je alle informatie die je nodig hebt voor een geslaagde date. Wat moet je bijvoorbeeld gaan doen op een eerste date of hoe merk je dat iemand je leuk vindt? We geven antwoord op al je vragen omtrent dating. Ook verzamelen we op deze pagina tips over waar je op moet letten bij het inschrijven op datingsites. Welke sites zijn bijvoorbeeld betrouwbaar, hoe gaat online daten in zijn werk of wat zijn de kosten die komen kijken bij een abonnement?

9 Tips om te daten als 65+ bent

Dating advies 

Voor 65-plussers die op zoek zijn naar een nieuwe levenspartner kan de zoektocht tegenwoordig ook uitstekend via internet verlopen. Het is een makkelijke en ontspannen manier om nieuwe contacten te leggen en dus ook om een date of een relatie op te doen. Het kan echter best wel wennen zijn om ineens online te gaan […] Lees meer »

10 date adviezen als je verlegen bent

Dating advies 

Daten via internet is op het eerste gezicht ideaal voor singles die verlegen zijn aangelegd. Je kunt online je verlegenheid nu eenmaal beter maskeren dan wanneer je een leuke man of vrouw in levende lijve ontmoet. Toch zal bij alle verlegen singles op een bepaald moment de verlegenheid keihard toeslaan. Vaak is dat op een […] Lees meer »

7 Voorbeelden van een profieltekst voor een man

Dating advies 

Na je profielfoto is de profieltekst die je hebt geschreven de belangrijkste factor waar andere singles op een datingsite je op beoordelen. Een goede profieltekst kan daarom al snel de doorslag geven of een leuke vrouw contact met je op zal nemen. Maar het schrijven van een leuke, aantrekkelijke, effectieve en vooral ook persoonlijke profieltekst […] Lees meer »

Hoe geef je oprechte complimenten?

Dating advies 

Een compliment geven is niet alleen voor de ontvanger van dat compliment prettig, maar het heeft ook positieve gevolgen voor jouzelf. Zo is het geven van een oprecht compliment eigenlijk een cadeautje voor jullie allebei. Het maakt de dag van de één en zorgt voor een goed gevoel bij jullie allebei. Hoewel het geven van […] Lees meer »

Hoe vraag je iemand mee uit? 15 Tips

Dating advies 

Iemand mee uit vragen is heel spannend. Een onbekend persoon in een opwelling mee op een date vragen is iets wat veel mensen nog wel durven, omdat de afwijzing sneller vergeten kan worden als de ander nee zegt. Voor veel singles wordt het lastiger wanneer ze de andere man of vrouw al langer kennen en […] Lees meer »

10 Tips om oogcontact te maken

Dating advies 

Wanneer je een crush hebt op een dame of jongen dat je niet kent is de eerste stap oogcontact te maken. Flirten op deze manier is een spannende en voor velen zelfs enge bezigheid. Toch is het zaak zelfverzekerd over te komen tijdens het flirten middels oogcontact. In dit artikel geven wij jou de beste […] Lees meer »

50 Tinder vragen om het ijs te breken

Dating advies 

Lukt het je maar niet om een leuk of interessant gesprek op gang te krijgen met je matches op Tinder? Wil je graag andere dingen vragen als ‘wat doe je voor werk?’ of ‘wat ga je dit weekend doen?’, dan is de kans groot dat je hier terecht bent gekomen omdat je op zoek bent […] Lees meer »

Rijke mannen daten: vind een sugar daddy (suikeroom)

Dating advies  Overig

Heb jij geen idee wat een sugardaddy is of ben je er juist naar op zoek? Dan is dit artikel op je lijf geschreven. We leggen je in onderstaand artikel concreet uit wat een ‘suikeroom’ precies is, wat je er van kunt verwachten en waar je jouw toekomstige sugar daddy het best kunt vinden. Wat […] Lees meer »

Op deze datingsites vind je een toyboy

Dating advies 

Daten met een jongere man. Ook wel een toyboy genoemd. Tegenwoordig zien we steeds vaker dat aantrekkelijke oudere vrouwen een jongere man aan de haak slaan. Misschien heb je er ooit wel eens aan gedacht om je net als Madonna of Demi Moore te wagen aan een jongere man en wil je weten waar je […] Lees meer »

Transgender dating; een date regelen als transgender

Dating advies 

Transgender dating. Het is een onderwerp waar we nog niet eerder over schreven. Stom eigenlijk, want er is een grote groep mensen in Nederland die niet alleen worstelt met het eigen geslacht en eventueel hun seksuele voorkeur, maar ook met het vinden van een leuke date. Voor alle transgenders en mensen die op zoek zijn […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

9 Tips om te daten als 65+ bent

Seksbuddy

Sexdating
9 Tips om te daten als 65+ bent

VijftigPlusDating

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement