• Onafhankelijk vergelijken
  • 221 datingsites & 27 apps
  • 465 tips & artikelen

Dossier: Dating advies

Heb je een date gepland staan en kun je wel wat advies gebruiken? In het dossier "Datingadvies" geven we je alle informatie die je nodig hebt voor een geslaagde date. Wat moet je bijvoorbeeld gaan doen op een eerste date of hoe merk je dat iemand je leuk vindt? We geven antwoord op al je vragen omtrent dating. Ook verzamelen we op deze pagina tips over waar je op moet letten bij het inschrijven op datingsites. Welke sites zijn bijvoorbeeld betrouwbaar, hoe gaat online daten in zijn werk of wat zijn de kosten die komen kijken bij een abonnement?

Op deze datingsites vind je een toyboy

Dating advies 

Daten met een jongere man. Ook wel een toyboy genoemd. Tegenwoordig zien we steeds vaker dat aantrekkelijke oudere vrouwen een jongere man aan de haak slaan. Misschien heb je er ooit wel eens aan gedacht om je net als Madonna of Demi Moore te wagen aan een jongere man en wil je weten waar je […] Lees meer »

Welke datingsites zijn betrouwbaar?

Dating advies  Algemeen

Ben je van plan om je in te schrijven op een datingsite? Alvorens je je gaat inschrijven heb je misschien vragen over de betrouwbaarheid. Betrouwbaarheid speelt vanzelfsprekend een grote rol. Je wilt wel geregistreerd staan op een bonafide site. Wij geven je tips waar je op kunt letten als je je wilt registreren op een […] Lees meer »

Rijke mannen daten: vind een sugar daddy (suikeroom)

Dating advies  Overig

Heb jij geen idee wat een sugardaddy is of ben je er juist naar op zoek? Dan is dit artikel op je lijf geschreven. We leggen je in onderstaand artikel concreet uit wat een ‘suikeroom’ precies is, wat je er van kunt verwachten en waar je jouw toekomstige sugar daddy het best kunt vinden. Wat […] Lees meer »

Transgender dating; een date regelen als transgender

Dating advies 

Transgender dating. Het is een onderwerp waar we nog niet eerder over schreven. Stom eigenlijk, want er is een grote groep mensen in Nederland die niet alleen worstelt met het eigen geslacht en eventueel hun seksuele voorkeur, maar ook met het vinden van een leuke date. Voor alle transgenders en mensen die op zoek zijn […] Lees meer »

De leukste datingsite voor alleenstaande ouders + 9 tips

Dating advies  50plus & Senioren

Je bent een alleenstaande ouder en je bent op zoek naar wat spanning in je leven. Daarom wil je weer gaan daten. Misschien vraag je je af hoe je als alleenstaande ouder online een date kunt vinden. In dat geval hebben we goed nieuws: een online date vinden is helemaal niet zo moeilijk! Internet biedt […] Lees meer »

Waar vind ik Gay Sugar Daddy datingsites?

Dating advies  Gay

Ben je een man, val je op hetzelfde geslacht en word je graag in de watten gelegd met luxe geschenken en exotische tripjes? Of wil je gewoon een rijke vent aan de haak slaan die een oplossing biedt voor jouw financiële problemen in ruil voor aandacht en gezelschap? Dan is dit artikel voor jou! In […] Lees meer »

9 Tips om te daten als 65+ bent

Dating advies 

Voor 65-plussers die op zoek zijn naar een nieuwe levenspartner kan de zoektocht tegenwoordig ook uitstekend via internet verlopen. Het is een makkelijke en ontspannen manier om nieuwe contacten te leggen en dus ook om een date of een relatie op te doen. Het kan echter best wel wennen zijn om ineens online te gaan […] Lees meer »

10 date adviezen als je verlegen bent

Dating advies 

Daten via internet is op het eerste gezicht ideaal voor singles die verlegen zijn aangelegd. Je kunt online je verlegenheid nu eenmaal beter maskeren dan wanneer je een leuke man of vrouw in levende lijve ontmoet. Toch zal bij alle verlegen singles op een bepaald moment de verlegenheid keihard toeslaan. Vaak is dat op een […] Lees meer »

Hoe weet ik welke datingsite ik moet kiezen?

Dating advies 

Tegenwoordig vinden steeds meer mensen een partner via een datingsite. In het verleden rustte hier een taboe op, maar dat is vandaag de dag niet meer het geval. Als je via het internet een potentiële partner wilt vinden zul je op zoek moeten gaan naar een datingsite. De vraag is alleen: hoe weet ik waar […] Lees meer »

7 Voorbeelden van een profieltekst voor een man

Dating advies 

Na je profielfoto is de profieltekst die je hebt geschreven de belangrijkste factor waar andere singles op een datingsite je op beoordelen. Een goede profieltekst kan daarom al snel de doorslag geven of een leuke vrouw contact met je op zal nemen. Maar het schrijven van een leuke, aantrekkelijke, effectieve en vooral ook persoonlijke profieltekst […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website
© Datingsite Kiezen 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement