• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 179 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Dating advies

Heb je een date gepland staan en kun je wel wat advies gebruiken? In het dossier "Datingadvies" geven we je alle informatie die je nodig hebt voor een geslaagde date. Wat moet je bijvoorbeeld gaan doen op een eerste date of hoe merk je dat iemand je leuk vindt? We geven antwoord op al je vragen omtrent dating. Ook verzamelen we op deze pagina tips over waar je op moet letten bij het inschrijven op datingsites. Welke sites zijn bijvoorbeeld betrouwbaar, hoe gaat online daten in zijn werk of wat zijn de kosten die komen kijken bij een abonnement?

Internetdaten, waar kan ik dat het beste doen?

Dating advies 

Vind je dat je lang genoeg alleen bent geweest en ben je toe aan het ontmoeten van een nieuwe vlam? Dan is daten via het internet de ideale manier om te beginnen. Omdat een goed begin het halve werk is, geven we in dit artikel een aantal uitstekende sites die je kunt gebruiken om jouw […] Lees meer »

Transgender dating; een date regelen als transgender

Dating advies 

Transgender dating. Het is een onderwerp waar we nog niet eerder over schreven. Stom eigenlijk, want er is een grote groep mensen in Nederland die niet alleen worstelt met het eigen geslacht en eventueel hun seksuele voorkeur, maar ook met het vinden van een leuke date. Voor alle transgenders en mensen die op zoek zijn […] Lees meer »

Speeddaten, wat is het en hoe gaat het in zijn werk?

Dating advies 

Speeddaten is een bijzonder effectieve methode om in een korte tijd met veel andere singles te praten. Een soort van stoelendans met vrijgezellen. Het brengt zowel voordelen als nadelen met zich mee. In dit artikel gaan we dieper in op het begrip en leggen we uit wat het precies is en hoe het in zijn […] Lees meer »

Spiritueel daten; waar vind je gelijkgestemden?

Dating advies  Overig

Als spiritueel individu leef je in een mooie tijd. Tegenwoordig kun je (bijna) alles verkondigen zonder op de brandstapel te belanden of met een steen om de enkels in een meertje te eindigen. Een verademing, als je het vergelijkt met nog niet zo heel lang geleden. Deze nieuwe tijd brengt echter ook moeilijkheden met zich mee […] Lees meer »

Hoe regel je een Tinder date?

Dating advies  Tinder app

Over Tinder zelf hoeven we weinig meer te zeggen. Alleen als je de afgelopen jaren diep in de Amazone hebt gewoond zonder enige vorm van communicatie met de buitenwereld, bestaat er de kans dat je nog niet van dit fenomeen gehoord hebt. In alle andere gevallen kan het je simpelweg niet zijn ontgaan dat er […] Lees meer »

Hoe ontmoet je de man van je leven?

Dating advies 

Je kent ze vast wel, die verhalen van stelletjes die elkaar in de ogen keken en meteen wisten; met jou wil ik trouwen. Wanneer je dit zelf niet hebt meegemaakt, denk je vast dat dit nogal overdreven is. Maar het gebeurt echt. Soms. Toch ervaren veel singles de zoektocht naar die ene man als een ware […] Lees meer »

Hoe weet je of hij of zij je leuk vindt via Whatsapp?

Dating advies 

Het is tegenwoordig moeilijk om een leven voor te stellen zonder WhatsApp. Bijna iedereen heeft het op zijn of haar telefoon geïnstalleerd en we gebruiken het de gehele dag door voor diverse communicatieve doeleinden. De app wordt naast de gebruikelijke communicatie ook veel ingezet voor meer amoureuze zaken, zoals digitaal flirten. Ben jij de zender, […] Lees meer »

30 en weer single; hoe ga je te werk?

Dating advies 

In onze jonge jaren hebben we vaak een ideaalbeeld voor ogen wanneer het gaat om liefde. We denken al gauw de juiste persoon gevonden te hebben wanneer we ons in een relatie bevinden en er lijkt niets te zijn wat ons van gedachten kan doen veranderen. “Ik zal altijd van je blijven houden” is een zin die […] Lees meer »

Wat is een versiercoach?

Dating advies 

Versieren, het is een kunst op zich. Iedereen kent wel de standaard versiertrucs en openingszinnen. Maar wat nou als de zinnen “kom je hier vaker?” of “zeg ken ik jou niet ergens van?” nog niet gezorgd hebben voor een leuke nacht of een fijne relatie? Kun je de drankjes die je hebt weggegeven al lang niet meer tellen en […] Lees meer »

10 beste vragen voor een eerste date

Dating advies 

Het begon allemaal zo goed..Je hebt je favoriete shirt uit te kast getrokken, je hebt je best gedaan om lekker te ruiken, er was geen ongemakkelijke begroeting én hij hield galant de deur voor je open bij binnenkomst van het restaurant. Tot nu toe lijkt alles over rozen te gaan bij jullie eerste date, maar […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Internetdaten, waar kan ik dat het beste doen?

SmartSingles

Hoger opgeleiden
Internetdaten, waar kan ik dat het beste doen?

50plusMatch

50plus & Senioren
Internetdaten, waar kan ik dat het beste doen?

be2

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy