• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 175 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Dating advies

Heb je een date gepland staan en kun je wel wat advies gebruiken? In het dossier "Datingadvies" geven we je alle informatie die je nodig hebt voor een geslaagde date. Wat moet je bijvoorbeeld gaan doen op een eerste date of hoe merk je dat iemand je leuk vindt? We geven antwoord op al je vragen omtrent dating. Ook verzamelen we op deze pagina tips over waar je op moet letten bij het inschrijven op datingsites. Welke sites zijn bijvoorbeeld betrouwbaar, hoe gaat online daten in zijn werk of wat zijn de kosten die komen kijken bij een abonnement?

30 en weer single; hoe ga je te werk?

Dating advies 

In onze jonge jaren hebben we vaak een ideaalbeeld voor ogen wanneer het gaat om liefde. We denken al gauw de juiste persoon gevonden te hebben wanneer we ons in een relatie bevinden en er lijkt niets te zijn wat ons van gedachten kan doen veranderen. “Ik zal altijd van je blijven houden” is een zin die […] Lees meer »

Wat is een versiercoach?

Dating advies 

Versieren, het is een kunst op zich. Iedereen kent wel de standaard versiertrucs en openingszinnen. Maar wat nou als de zinnen “kom je hier vaker?” of “zeg ken ik jou niet ergens van?” nog niet gezorgd hebben voor een leuke nacht of een fijne relatie? Kun je de drankjes die je hebt weggegeven al lang niet meer tellen en […] Lees meer »

10 beste vragen voor een eerste date

Dating advies 

Het begon allemaal zo goed..Je hebt je favoriete shirt uit te kast getrokken, je hebt je best gedaan om lekker te ruiken, er was geen ongemakkelijke begroeting én hij hield galant de deur voor je open bij binnenkomst van het restaurant. Tot nu toe lijkt alles over rozen te gaan bij jullie eerste date, maar […] Lees meer »

De beste vragen om elkaar beter te leren kennen

Dating advies 

Na je ogen goed de kost te hebben gegeven, bijvoorbeeld op een online datingsite, is er iemand die jouw aandacht getrokken heeft. Je hebt kort kennis gemaakt en wilt deze potentiële prins of prinses beter leren kennen. Dat ga je natuurlijk doen door verder te babbelen én vragen te stellen. Maar welke vragen kun je […] Lees meer »

Ben jij de eeuwige vrijgezel? Doe er iets aan!

Dating advies 

Het lijkt misschien alsof iedereen om je heen op een roze wolk zit. Een gelukkig koppeltje die hand in hand door de winkelstraat loopt of twee zoenende tortelduifjes recht voor je neus in de bioscoop. Dan vraag je je af waar het is misgegaan. Je hebt misschien wel wat scharrels gehad, maar dat is ook […] Lees meer »

15 leuke dingen om te doen met je vriend

Dating advies 

Het is weer eens zover, je hebt afgesproken met je vriend maar je hebt eigenlijk geen idee wat je kan doen. Je wilt niet zoals de vorige keer op de bank eindigen met een zak popcorn en Netflix. Tijd om dus eens iets anders te verzinnen voor je vriend. Of je nu een kersverse vriend […] Lees meer »

Inschrijven op een datingsite? Vind hier de juiste site!

Dating advies  Overig

Zit jij met vragen rondom het inschrijven op een datingsite? Benieuwd naar bijvoorbeeld de kosten, mogelijkheden of specificaties van het platform voordat je al je gegevens en interesses invult? In dit artikel leggen we je uit hoe de verschillende datingsites qua inschrijfproces van elkaar verschillen en helpen je bij het vinden van de site die het beste […] Lees meer »

Daten zonder kosten; hoe doe je dat?

Dating advies  Gratis datingsite

Daten is niet alleen maar leuk. Het kan soms best een kostbare aangelegenheid zijn. Een etentje hier, bioscoopje daar. Het kost allemaal geld. Ook vragen vele datingsites inschrijfgeld of zelfs een maandelijkse bijdrage om lid te worden van de site.  Maar wat als je niet teveel geld wilt besteden aan je dating life? Lees dan […] Lees meer »

Kan een dating coach jou helpen?

Dating advies 

Al een tijdje ben je op zoek naar die ene grote liefde. Je struint door een oerwoud van datingsites. Zoveel verschillende sites, waar meld je je aan? En dan komt het; wat zet je in je profiel en welke foto’s ga je kiezen? Of ga je misschien toch liever voor het ‘ouderwetse’ offline daten? Als […] Lees meer »

Hoe regel je een homodate?

Dating advies  Gay

Op zoek naar leuke mannen (of vrouwen) voor een geslaagde homodate? Lees dan vooral verder, want in dit artikel bespreken we de beste manieren om een gaydate te regelen en wat je vervolgens zou kunnen gaan doen tijdens de date. Alhoewel homodate ‘klinkt’ alsof dit artikel alleen voor mannen is, kunnen lesbiennes en bi-vrouwen ook […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

30 en weer single; hoe ga je te werk?

SmartSingles

Hoger opgeleiden
30 en weer single; hoe ga je te werk?

50plusMatch

50plus & Senioren
30 en weer single; hoe ga je te werk?

be2

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy