• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 190 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Dating advies

Heb je een date gepland staan en kun je wel wat advies gebruiken? In het dossier "Datingadvies" geven we je alle informatie die je nodig hebt voor een geslaagde date. Wat moet je bijvoorbeeld gaan doen op een eerste date of hoe merk je dat iemand je leuk vindt? We geven antwoord op al je vragen omtrent dating. Ook verzamelen we op deze pagina tips over waar je op moet letten bij het inschrijven op datingsites. Welke sites zijn bijvoorbeeld betrouwbaar, hoe gaat online daten in zijn werk of wat zijn de kosten die komen kijken bij een abonnement?

De beste locatie voor een eerste date

Dating advies 

Eindelijk heb je (online) een leuk persoon ontmoet en hij of zij heeft ingestemd met een eerste date. Te gek! Je bent een stapje dichterbij een relatie. Om je date tot een succes te maken moet je over een aantal dingen goed nadenken. Bijvoorbeeld over een leuke locatie waar je op date wilt gaan. In […] Lees meer »

(Online) daten als je zwanger bent; hoe pak je dat aan?

Dating advies 

Daten an sich is nog niet zo eenvoudig. Laat staan wanneer je zwanger bent. Niet iedere man zit er immers op te wachten om een zwangere vrouw te daten en in de toekomst wellicht het kind van een ander op te voeden. Hoe pak je het dan aan, als je in verwachting bent maar niet […] Lees meer »

Hoe ontmoet je Roemeense vrouwen?

Dating advies 

Roemeense vrouwen zijn vaak erg sexy, mooi en een tikkeltje mysterieus. Niet gek dan ook dat veel mannen hun hart verliezen aan een Roemeense schone wanneer deze hun pad kruist. Maar dat kruisen van elkaars wegen; hoe gebeurt dat? Hoe ontmoet je Roemeense vrouwen (in Nederland)? Lees snel verder, want op deze (en meer) vragen geven […] Lees meer »

10 voorbeelden van slechte openingszinnen

Dating advies 

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je wordt in de kroeg aangesproken met “kom je hier vaker?” of “zeg, ken ik jou niet ergens van?”. Uit alle openingszinnen zullen dit ongetwijfeld de meest gehoorde – en misschien ook wel de meest afgezaagde – openingszinnen zijn. Maar afgezaagd is misschien nog wel beter dan een slechte of geen openingszin. […] Lees meer »

Je date afwijzen: hoe doe je het op een respectvolle manier?

Dating advies 

Slecht nieuws brengen is nooit leuk, zeker niet op het gebied van de liefde. Een afwijzing doet vaak veel pijn en kan het zelfvertrouwen van de ander beschadigen. Hoe je die afwijzing brengt maakt echter vaak het verschil tussen een barstje of een breuk. In dit artikel daarom een plan van aanpak om een date […] Lees meer »

10 goede openingszinnen voor tijdens het chatten

Dating advies 

“Weledele dame. Mag ik van deze gelegenheid gebruik maken om u ten dans te vragen?” – De tijd dat dit de standaard-openingszin was van vrijwel iedere man ligt al wel weer een tijdje achter ons. Heel misschien dat je opa of vader ‘m heeft gebruikt om je moeder of oma te versieren, maar vandaag de dag […] Lees meer »

De kunst van het verleiden

Dating advies 

De kunst van het verleiden. Dat wilt iedereen wel onder de knie krijgen toch? Elke man droomt er wel eens van een ware Don Juan te zijn en iedere vrouw zou mannen willen kunnen verleiden zoals Cleopatra dat kon. Als jij je hierin herkent is er goed nieuws: het is namelijk helemaal niet zo moeilijk […] Lees meer »

Tips om Surinaamse vrouwen ontmoeten

Dating advies 

Zie jij wel wat in vrouwen uit Suriname? Omdat ze doorgaans zo lekker kunnen koken? Zorgzaam, maar tegelijkertijd niet op hun mondje gevallen zijn? En veelal ook nog eens bloedmooi zijn? Dan is dit artikel je op je lijf geschreven. We geven je namelijk de beste tips om Surinaamse vrouwen te ontmoeten! Surinaamse vrouwen in […] Lees meer »

De beste openingszin voor je date

Dating advies 

Dus jullie gaan op date. Na elkaar ontmoet te hebben in de kroeg, op het werk, in de sportschool, via een online datingsite of elke andere alternatieve wijze is het eindelijk zo ver. De locatie is besproken, de activiteit is ingepland. Je hebt een lekker geurtje op gedaan en stapt vol goede moed de deur […] Lees meer »

Turkse vrouwen leren kennen via internet

Dating advies 

Ben je op zoek naar je eigen aşkım? Een liefde van Turkse makelij? Omdat de vrouwen uit Turkije er om bekend staan dat ze zo zorgzaam zijn? Goed kunnen koken? En vaak ook nog eens oogverblindend mooi zijn? Groot gelijk! Om je een eindje op weg te helpen hebben we in dit artikel de beste manieren voor […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

De beste locatie voor een eerste date

SmartSingles

Hoger opgeleiden
De beste locatie voor een eerste date

50plusMatch

50plus & Senioren
De beste locatie voor een eerste date

be2

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy