• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 203 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Dating advies

Heb je een date gepland staan en kun je wel wat advies gebruiken? In het dossier "Datingadvies" geven we je alle informatie die je nodig hebt voor een geslaagde date. Wat moet je bijvoorbeeld gaan doen op een eerste date of hoe merk je dat iemand je leuk vindt? We geven antwoord op al je vragen omtrent dating. Ook verzamelen we op deze pagina tips over waar je op moet letten bij het inschrijven op datingsites. Welke sites zijn bijvoorbeeld betrouwbaar, hoe gaat online daten in zijn werk of wat zijn de kosten die komen kijken bij een abonnement?

Hoe herken/voorkom je valse hoop en hoe ga je ermee om?

Dating advies 

Na een verbroken relatie blijf jij steevast zitten met een gebroken hart én de overtuiging dat jullie toch vroeg of laat weer bij elkaar zullen komen. Of je hebt één keer een gezellig gesprek in de kroeg en je hoort je eigen gedachten meteen alweer op hol slaan. Je kent jezelf: je hebt snel last […] Lees meer »

Na hoeveel keer daten kun je stellen dat je een relatie hebt?

Dating advies 

Veel mensen vinden het moeilijk om te beslissen wanneer daten overgaat in een serieuze relatie. Dit hangt af van veel dingen af. Er is natuurlijk geen magische grens na hoeveel dates je serieus samen verder kunt gaan. De een verlangt naar relatie en de ander moet er niet aan denken. Daarnaast kunnen zaken als bindingsangst, […] Lees meer »

Wat leer je tijdens een flirt training?

Dating advies 

De één staat met de mond vol tanden als er geflirt moet worden en de ander is een ware Don Juan of Valeria Messalina. Versieren en flirten zit voor sommige mensen in het bloed en kost de man of vrouw in kwestie 0,0 moeite. Juist voor de mensen die meer moeite hebben met versieren en flirten zijn […] Lees meer »

Wat vinden vrouwen leuk om te horen?

Dating advies 

Gemiddeld gezien spreken we zo’n 15.000 woorden per dag uit. Dit geldt voor zowel mannen, als voor vrouwen. Het stereotype dat vrouwen driemaal zoveel spreken als mannen is dus helemaal niet waar. De woorden die we uitspreken gaan over van alles. Van het gekeuvel bij de koffiemachine op kantoor tot de boodschappen die je afrekent […] Lees meer »

Hoe wordt een man verliefd?

Dating advies 

Elk mens wordt verliefd door een aantal verschillende factoren. Zo heeft elke man eigen voorkeuren op het gebied van hobby’s, seks, uiterlijk, humor en andere belangrijke ingrediënten voor een relatie. Een man kan pas verliefd worden als het totaalplaatje klopt en hij je met een gerust hart voor kan stellen aan zijn vrienden. Maar dat […] Lees meer »

Hoe vind je een relatie als je Asperger hebt?

Dating advies  Overig

Als je Asperger hebt kun je net als ieder ander de behoefte naar een relatie ervaren. Je wilt graag intimiteit met iemand ervaren, echter zijn intimiteit, gevoelens uiten en gevoelens van anderen begrijpen nu net hetgeen wat jij ontzettend lastig vindt. Dat wil niet zeggen dat het niet mogelijk is om een relatie te vinden […] Lees meer »

Hoe ontmoet je Colombiaanse vrouwen?

Dating advies 

Colombiaanse vrouwen worden door velen bestempeld als mooiste vrouwen ter wereld. Daarnaast zijn veel Colombiaanse dames het boegbeeld van vrouwelijkheid: lief, warm affectief en af en toe een beetje een prinsesje. Als dit jou als salsamuziek in de oren klinkt, dan wordt het hoog tijd om eens in contact te komen met een Colombiaanse vrouw. […] Lees meer »

Hoe ontmoet en benader je Japanse vrouwen?

Dating advies 

Japanse vrouwen zijn erg plichtsgetrouw, met een grote toewijding voor werk, studie en het gezin. Daarnaast vallen veel Nederlandse mannen voor hun verfijnde uiterlijk. Het is dan ook niet zo gek dat je graag in contact zou komen met Japanse vrouwen. Je stapt natuurlijk niet zomaar in een vliegtuig voor een date. Gelukkig lees je […] Lees meer »

Hoe belangrijk is zelfverzekerdheid bij het daten?

Dating advies 

Naast je op de grond liggen 5 broeken en drie paar schoenen die je allemaal al gepast hebt. Je kunt geen keuze maken wat je tijdens je date zult dragen. Je bent hartstikke nerveus en stuurt je vrienden of vriendinnen foto’s om raad. De tijd dringt, nog een kwartier, je begint nu nog zenuwachtiger te […] Lees meer »

Sugar Daddy dating; hoe ontmoet je sugar babies?

Dating advies  Overig

In het nieuws raken ze er niet over uitgepraat en zelfs in de Tweede Kamer worden er vragen over gesteld: de datingsite RichMeetBeautiful.com. Vooral bij de benedenburen heeft de datingsite met haar advertenties veel stof doen opwaaien. “Studentes worden aangezet tot prostitutie. Wat nou datingsite, escortbureau bedoel je!” – is een veelgehoord argument. Bij RMB […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Hoe herken/voorkom je valse hoop en hoe ga je ermee om?

SmartSingles

Hoger opgeleiden
Hoe herken/voorkom je valse hoop en hoe ga je ermee om?

HappyPancake

Gratis datingsite
Hoe herken/voorkom je valse hoop en hoe ga je ermee om?

50plusMatch

50plus & Senioren
Hoe herken/voorkom je valse hoop en hoe ga je ermee om?

be2

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy