• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 197 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Dating advies

Heb je een date gepland staan en kun je wel wat advies gebruiken? In het dossier "Datingadvies" geven we je alle informatie die je nodig hebt voor een geslaagde date. Wat moet je bijvoorbeeld gaan doen op een eerste date of hoe merk je dat iemand je leuk vindt? We geven antwoord op al je vragen omtrent dating. Ook verzamelen we op deze pagina tips over waar je op moet letten bij het inschrijven op datingsites. Welke sites zijn bijvoorbeeld betrouwbaar, hoe gaat online daten in zijn werk of wat zijn de kosten die komen kijken bij een abonnement?

Hoe ontmoet en benader je Japanse vrouwen?

Dating advies 

Japanse vrouwen zijn erg plichtsgetrouw, met een grote toewijding voor werk, studie en het gezin. Daarnaast vallen veel Nederlandse mannen voor hun verfijnde uiterlijk. Het is dan ook niet zo gek dat je graag in contact zou komen met Japanse vrouwen. Je stapt natuurlijk niet zomaar in een vliegtuig voor een date. Gelukkig lees je […] Lees meer »

Hoe belangrijk is zelfverzekerdheid bij het daten?

Dating advies 

Naast je op de grond liggen 5 broeken en drie paar schoenen die je allemaal al gepast hebt. Je kunt geen keuze maken wat je tijdens je date zult dragen. Je bent hartstikke nerveus en stuurt je vrienden of vriendinnen foto’s om raad. De tijd dringt, nog een kwartier, je begint nu nog zenuwachtiger te […] Lees meer »

Sugar Daddy dating; hoe ontmoet je sugar babies?

Dating advies  Overig

In het nieuws raken ze er niet over uitgepraat en zelfs in de Tweede Kamer worden er vragen over gesteld: de datingsite RichMeetBeautiful.com. Vooral bij de benedenburen heeft de datingsite met haar advertenties veel stof doen opwaaien. “Studentes worden aangezet tot prostitutie. Wat nou datingsite, escortbureau bedoel je!” – is een veelgehoord argument. Bij RMB […] Lees meer »

Ik zoek een vriend; 6 tips voor het vinden van een relatie

Dating advies 

Soms lijkt het wel alsof iedereen om je heen op een roze wolk zit. Je vriendinnen hebben allemaal een vriendje, terwijl jij alleen thuis op de bank onder een kleedje naar de tv ligt te staren. Daarnaast overkomt jou nooit het geluk om een leuke jongen te ontmoeten of wordt die knappe jongen voor je […] Lees meer »

Verliefde vrouw herkennen: hoe weet je dat ze je leuk vindt?

Dating advies 

De liefde zou een stuk eenvoudiger zijn als je precies wist hoe je verliefdheid kunt herkennen. Als mannen hebben we het namelijk soms best moeilijk als het gaat om het oppikken van de juiste signalen van het vrouwen front. Hoe weet je nou of een vrouw jou echt leuk vindt? Is een vrouw met je […] Lees meer »

Welke datingsite is betrouwbaar en veilig?

Dating advies  Algemeen

Ben je van plan om je in te schrijven op een datingsite? Alvorens je je gaat inschrijven heb je misschien vragen over de betrouwbaarheid. Betrouwbaarheid speelt vanzelfsprekend een grote rol. Je wilt wel geregistreerd staan op een bonafide site. Wij geven je tips waar je op kunt letten als je je wilt registreren op een […] Lees meer »

Hoe vind ik een open relatie via internet?

Dating advies  Vreemdgaan

Ben je op zoek naar iemand voor een open relatie en wil je dat online regelen? Dit kan. Steeds meer mensen maken gebruik van internet als zij op zoek zijn naar een partner. De een zoekt een vaste relatie, de ander zoekt meer vrijheid. Relaties zijn op allerlei manieren mogelijk. Online is een prima manier […] Lees meer »

Rijke mannen daten: vind een sugar daddy

Dating advies  Overig

Heb jij geen idee wat een sugardaddy is of ben je er juist naar op zoek? Dan is dit artikel op je lijf geschreven. We leggen je in onderstaand artikel concreet uit wat een ‘suikeroom’ precies is, wat je er van kunt verwachten en waar je jouw toekomstige sugar daddy het best kunt vinden. Wat […] Lees meer »

Hoe herken je foute mannen?

Dating advies 

Er zijn vrouwen (of mannen) die er als een blok voor vallen: foute mannen. Kerels die je aan het lijntje houden en er vaak meerdere “scharrels” op na houden. Misschien ken je iemand binnen je sociale kring die er ervaring mee heeft. Of ben je zelf in de val van de foute man gelopen. In […] Lees meer »

Hoe ontmoet je Russische vrouwen?

Dating advies 

Altijd al een zwak gehad voor vrouwen uit Rusland? Volledig verblind door al die Russische schoonheden? Niet zo gek, want dat de vrouwen uit Rusland er wezen mogen is allang geen geheim meer. Maar hoe kom je er dan mee in contact is misschien wel je volgende vraag? In dat geval is dit artikel je […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Hoe ontmoet en benader je Japanse vrouwen?

SmartSingles

Hoger opgeleiden
Hoe ontmoet en benader je Japanse vrouwen?

50plusMatch

50plus & Senioren
Hoe ontmoet en benader je Japanse vrouwen?

be2

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy