• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 187 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Dating advies

Heb je een date gepland staan en kun je wel wat advies gebruiken? In het dossier "Datingadvies" geven we je alle informatie die je nodig hebt voor een geslaagde date. Wat moet je bijvoorbeeld gaan doen op een eerste date of hoe merk je dat iemand je leuk vindt? We geven antwoord op al je vragen omtrent dating. Ook verzamelen we op deze pagina tips over waar je op moet letten bij het inschrijven op datingsites. Welke sites zijn bijvoorbeeld betrouwbaar, hoe gaat online daten in zijn werk of wat zijn de kosten die komen kijken bij een abonnement?

Wat is een wingman?

Dating advies 

De wingman. Het is een waar fenomeen. Maar wie denkt dat we het over het ingenieuze condoom hebben wat ontwikkeld is door Nederlandse ingenieurs heeft het mis. We hebben het hier namelijk over de wingman als hulpje bij het daten. Wat een wingman dan precies is en hoe het werkt lees je in onderstaand artikel! Definitie […] Lees meer »

Waar vind ik Gay Sugar Daddy datingsites?

Dating advies  Gay

Ben je een man, val je op hetzelfde geslacht en word je graag in de watten gelegd met luxe geschenken en exotische tripjes? Of wil je gewoon een rijke vent aan de haak slaan die een oplossing biedt voor jouw financiële problemen in ruil voor aandacht en gezelschap? Dan is dit artikel voor jou! In […] Lees meer »

Hoe ontmoet ik Spaanse vrouwen?

Dating advies 

Een prachtige señorita aan je zijde. Welke man wilt dit nu niet? Het Spaanse temperament, de ‘hard-to-get’ houding en de vaak oogverblindende verschijning zijn redenen genoeg om je zinnen te zetten op een Spaanse schone. Maar waar vind je ze dan? Deze Spaanse vrouwen. In dit artikel hebben we de beste manieren voor je op […] Lees meer »

Hou van mij! Hoe zorg je ervoor dat iemand van je houdt?

Dating advies 

Als er één vraag is waar we allemaal een antwoord op willen, dan is het wel de vraag “hoe zorg je er voor dat iemand van je houdt?” Zeker wanneer je oog op iemand is gevallen en jouw liefde, die je richting deze persoon hebt gestuurd, beantwoord wilt hebben. In de Harry Potter films brouwen ze een […] Lees meer »

Hoe kom je in contact met vrijgezellen?

Dating advies 

Voor je gevoel zit alles je tegen op liefdesgebied. Als je een leuke dame of man in de kroeg ziet staan, dan heb je het idee dat er geen wederzijdse interesse is. Daarnaast ken je misschien geen leuke vrijgezellen in je eigen vriendenkring én als je dan eindelijk iemand ontmoet waarvan je hart sneller gaat […] Lees meer »

Wat is downdaten?

Dating advies  Hoger opgeleiden

Downdaten. Leg de term eens aan je ouders voor en ze zullen geen flauw benul hebben waar je het over hebt. Logisch, want in hun tijd was hier namelijk geen sprake van. Althans, het was er vaak wel. Maar men maakte zich er niet druk over. Vandaag de dag ligt de situatie anders en zal […] Lees meer »

Het leukste en origineelste valentijnskado

Dating advies 

Een lichte paniek die even naar boven komt drijven…je opent je agenda en ziet dat het over een weekje al Valentijnsdag is. Je kunt echt niet aankomen met een afgezaagde chocolade telegram of een bosje bloemen die je nog even snel bij de supermarkt hebt gekocht. Je begint jezelf nu toch echt achter de oren […] Lees meer »

Hoe omschrijf je jezelf op een datingsite?

Dating advies 

Je hebt de knoop doorgehakt en besloten jezelf aan te melden op een datingsite. En nu komt het; je moet een profiel aan gaan maken. Wil je geen profiel van 13 in een dozijn maar een profiel dat echt duidelijk weergeeft wie je bent? Dan zal je jezelf goed moeten omschrijven. Hoe makkelijk dit ook […] Lees meer »

Internetdaten, waar kan ik dat het beste doen?

Dating advies 

Vind je dat je lang genoeg alleen bent geweest en ben je toe aan het ontmoeten van een nieuwe vlam? Dan is daten via het internet de ideale manier om te beginnen. Omdat een goed begin het halve werk is, geven we in dit artikel een aantal uitstekende sites die je kunt gebruiken om jouw […] Lees meer »

Transgender dating; een date regelen als transgender

Dating advies 

Transgender dating. Het is een onderwerp waar we nog niet eerder over schreven. Stom eigenlijk, want er is een grote groep mensen in Nederland die niet alleen worstelt met het eigen geslacht en eventueel hun seksuele voorkeur, maar ook met het vinden van een leuke date. Voor alle transgenders en mensen die op zoek zijn […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Wat is een wingman?

SmartSingles

Hoger opgeleiden
Wat is een wingman?

50plusMatch

50plus & Senioren
Wat is een wingman?

be2

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy