• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 206 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Gratis datingsite

Datingsites bieden vaak een goede service and allerlei goede matchingformules. Het nadeel is echter dat deze geavanceerde websites vaak ook een geavanceerde prijs berekenen voor hun diensten. Bij veel datingsites kan de prijs zomaar oplopen tot zo’n €50 per maand. Voor velen is dit bedrag veel te hoog in hun zoektocht naar de liefde. Daarom hebben we hieronder een overzicht van alle datingsites die hun diensten gratis aanbieden.

Bekijk HappyPancake

HappyPancake

HappyPancake bestaat sinds februari 2018 in Nederland, maar is in Zweden en Finland razend populair. Daar bestaat de datingwebsite al sinds 2007. HappyPancake richt zich op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar gratis online dating. Bovendien staat veiligheid bij HappyPancake voorop. Lees meer »

Bezoek HappyPancake »
1
Bekijk Badoo

Badoo

Badoo is een grote, internationale datingsite waar de meeste mensen zich inschrijven om nieuwe vrienden te maken. Toch is het ook mogelijk om via deze website een nieuwe liefde te gaan vinden. Aangezien er erg veel leden zijn zul je makkelijk en snel in contact met mensen kunnen komen. Lees meer »

Bezoek Badoo »
2
Bekijk be2

be2

Be2 is een datingwebsite die makkelijk, betrouwbaar en succesvol is. De website geeft zelf aan dat het meer onder relatiebemiddeling dan onder een datingwebsite valt aangezien men personen aan elkaar voorstelt die echt bij elkaar passen. Door een persoonlijkheidstest kan men je matchen aan gelijkgestemde personen. Lees meer »

Bezoek be2 »
3
Bekijk Tindl

Tindl

Tindl, een bekende naam. Ergens is het duidelijk waar Tindl zijn inspiratie vandaan heeft. De welbekende datingapp Tinder introduceerde als eerste een systeem waarmee je door profielen heen kunt bladeren. Op Tindl kun je echter ook serieus daten en biedt als datingsite een zeer complete oplossing voor singles die op zoek zijn naar een relatie. Lees meer »

Bezoek Tindl »
4
Bekijk NLdate

NLdate

Gratis mensen ontmoeten uit heel Nederland doe je bij NLdate.nl! Registreren kan met een mailadres of je met je Facebook account. Zoals de website zelf meerdere malen aangeeft op de website zitten er geen kosten verbonden tijdens het daten of chatten op de website. Ook geen ellenlange inschrijf formulier maar een kort formuliertje waarbij je aangeeft wat je geaardheid is en waarna je op zoek bent. Lees meer »

Bezoek NLdate »
5
Bekijk SinglesPlace

SinglesPlace

De dating website SinglesPlace.nl is een site voor serieuze singles. De belangrijkste eigenschap van dit unieke dating platform wordt op de homepagina meteen duidelijk gemaakt. Zowel het aanmelden als het gebruik van alle functionaliteiten is namelijk 100% gratis. Lees meer »

Bezoek SinglesPlace »
6
Bekijk Nr1 Gratis Dating

Nr1 Gratis Dating

De website Nr1 Gratis Dating is een gratis website toegankelijk voor alle leeftijden en doelgroepen. Zoals de website zelf aangeeft is de website 'het beste van beide'. Omdat je gratis toegang krijgt tot het platform is het erg laagdrempelig contact te zoeken met andere vrijgezellen. Serieuze leden kunnen tegen een lage vergoeding gebruik maken van enkele extra functionaliteiten. Lees meer »

Bezoek Nr1 Gratis Dating »
7
Bekijk Datic

Datic

Datic.be is een gratis datingsite die zich voornamelijk richt op Vlaamse gebruikers. Nederlanders kunnen zich ook inschrijven, echter zijn er een stuk meer leden in België.  De website onderscheidt zich doordat alle functies geheel gratis te gebruiken zijn op de datingsite.  Datic was eerst Mingl. Sinds maart 2017 is Mingl verandert naar Datic Lees meer »

Bezoek Datic »
8
Bekijk MeTarzanYouJane

MeTarzanYouJane

De website MeTarzanYouJane biedt een website voor gratis contact voor een nieuwe liefde, een serieuze relatie of het maken van vrienden. Met duizenden geregistreerden, een onbeperkte gratis chat en de mogelijkheid voor het versturen van anonieme e-mails zeker een aanrader. Lees meer »

Bezoek MeTarzanYouJane »
9
Bekijk 100%GratisDating

100%GratisDating

Zoals de naam al doet vermoeden zijn alle functionaliteiten van deze dating website geheel gratis. 100procentgratisdating.nl is volledig transparant en biedt de mogelijkheid kosteloos berichten te versturen en te bekijken wie je profiel heeft bekeken. Ook claimt de website nep profielen te weren door speciale software. Lees meer »

Bezoek 100%GratisDating »
10

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

HappyPancake

ROOTS dating

Christelijk
HappyPancake

Ourtime

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement