• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 213 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Hoe versier je een vrouw op een datingsite?

Dating advies  Algemeen

Het is vaak nog altijd zo dat de man de eerste stap moet zetten als het gaat om daten. Niet alleen in het echte leven verwachten veel vrouwen dat juist zij aangesproken moeten worden, ook op het gebied van online daten is die verwachting er. Veel mannen vinden het moeilijk om te beginnen met praten of chatten, omdat een blauwtje lopen voor niemand leuk is. Veel vrouwen vinden dat mannen slechte openingszinnen hebben of veel te snel to the point zijn. Hoe kun je als man een goede indruk maken op een vrouw als het gaat om online daten? Hieronder volgen een aantal tips die het voor mannen gemakkelijker moeten maken die leuke vrouw voor zich te winnen.

Het gesprek starten
Begin over iets wat jullie gemeenschappelijk hebben. Dan heb ik het niet over de mooie kont die jullie beide hebben, maar bijvoorbeeld op het gebied van interesses. Zie je dat ze op vakantie is geweest naar Thailand en ben jij daar toevallig een aantal jaar geleden ook geweest? Begin daar dan over. De kans dat je dan een leuk berichtje terug kunt verwachten is erg groot.

Weet wanneer je toe bent aan een fysieke date
Probeer haar hart niet al via het internet te veroveren. Je moet een afspraakje zien te regelen als je haar leuk vindt. Ga niet alles al bespreken over jezelf en over haar via een datingsite. Het is veel leuker en persoonlijker om dat in het echt te doen tijdens een etentje of een date die goed bij jullie past. Je voorkomt hiermee ook eventuele teleurstellingen van beide kanten. Misschien is ze wel helemaal niet zo knap als op haar profielfoto, of kom je erachter dat ze karaktereigenschappen heeft waar jij je niet in kunt vinden. Dan is het fijn als je hier al snel (in het echt) achterkomt, zodat je geen valse verwachtingen van elkaar krijgt.
Natuurlijk is het best eng om elkaar al zo snel in het echt te ontmoeten, maar juist die spanning zorgt ervoor dat je elkaar op een goede manier kunt leren kennen.

Let op je grammatica en spelling
Schrijf correct Nederlands. Veel vrouwen vinden dat mannen dom overkomen als zij veel spelfouten maken. Probeer je profieltekst niet af te raffelen om fouten of afgezaagde zinnen te voorkomen. Dames vinden domme mannen minder aantrekkelijk, dus het advies is om goed nadenken hoe je je profieltekst formuleert en hoe je je berichten stuurt. Ook het gebruik van te veel smileys kan afschrikken. Probeer dit eerst een beetje af te tasten voordat je helemaal los gaat met het gebruik van alle emoji’s. Natuurlijk hoef je hier niet in door te slaan. Uiteindelijk is het ook belangrijk dat je jezelf kunt zijn en dat de ander je accepteert zoals je bent.

Schep geen hoge verwachtingen
Het is belangrijk dat je met beide benen op de grond blijft staan. Als je iemand op een voetstuk zet, zal je je heel anders opstellen dan wanneer je iemand als gelijke ziet. Een vrouw voelt zich sneller op haar gemak wanneer jij dat ook bent. Daarnaast komen je leugentjes om bestwil uiteindelijk toch wel aan het licht als jullie serieus gaan daten. Door gebruik te maken van een profielfoto waar je te knap op staat, of je te liegen over je gewicht, maak je het op een datingsite voor zowel jij als je datingpartner een stuk moeilijker

Wees gewoon jezelf
Probeer je niet anders voor te doen dan hoe je bent. Uiteindelijk moet je toch iemand vinden die valt op je persoonlijkheid en het totale plaatje. Het heeft daarom niet heel veel zin om je eindeloos te gaan voorbereiden of na te denken over alles wat je typt. Probeer met de bovenstaande puntjes rekening te houden om foutjes en ongemakkelijkheden te voorkomen, maar wees uiteindelijk gewoon jezelf.

Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden, en wil je online daten zelf eens een keer ervaren? Dan hebben we hieronder enkele aanraders op een rijtje gezet. Deze datingsites zijn door ons beoordeeld en goed bevonden. Deze websites bieden ook allemaal een gratis account zodat je zelf kunt ervaren of internetdaten iets voor jou is.

Parship
Deze betrouwbare website is in Europa een van de grootste datingsites. Parship verwelkomt iedere dag nieuwe singles die via internet op zoek zijn naar een partner. Bezoek Parship.nl »


lexa homepagina Lexa
Lexa is een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een serieuze relatie. De datingsite werkt erg prettig en de gebruikersbeoordelingen van deze website zijn erg goed. Bezoek Lexa.nl »Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Hoe versier je een vrouw op een datingsite?

Wetime.be

Vriendschap
Hoe versier je een vrouw op een datingsite?

Cupify

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement