• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 211 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

De beste datingsites voor gescheiden mensen

Beste datingsites 

Wanneer je gescheiden bent dan heb je een zware tijd achter de rug. Een echtscheiding brengt veel emotie met zich mee en is een vervelende periode. Toch begint het na een tijdje bij de meeste mensen weer te kriebelen om te gaan daten. Online dating kan in dit geval een leuke manier zijn om nieuwe contacten te leggen. We behandelen in dit artikel de beste datingsites voor gescheiden mannen en vrouwen.

Alleenstaande ouders
Als gescheiden man of vrouw is het niet eenvoudig om opnieuw te gaan daten. Op de normale datingsites hebben veel  leden geen behoefte aan singles met kinderen. De datingsites Alleenstaande-Papas & Alleenstaande-Mamas spelen hier perfect op in.

Alleenstaande-Papas
Voor alleenstaande vaders is er de website Alleenstaande-Papas. Deze website is speciaal gericht op alleenstaande ouders. Op deze site kan je vrouwen ontmoeten die op zoek zijn naar vrijgezelle papas voor een nieuwe vriendschap of relatie. Dagelijks schrijven zich meer dan vijftig singles in op de website en de mogelijkheden zijn eindeloos. Een groot voordeel is dat de meeste leden op deze website hetzelfde hebben meegemaakt. Het inschrijven bij Alleenstaande-Papas is volledig gratis zodat je snel weet of de site bij je past.

Bezoek Alleenstaande-papas.nl »


Alleenstaande-Mamas
Voor gescheiden moeders is er de website Alleenstaande-Mamas. Dezelfde site als bovengenoemde alleen dan speciaal voor het vinden van een geschikte man die het geen probleem vindt dat je kinderen hebt. De sites zijn aan elkaar gekoppeld en we hebben veel positieve reacties ervaringen ontvangen over deze datingsites. Uitproberen is kosteloos en er zijn veel gelijkgestemden te vinden op de site.

Bezoek Alleenstaande-mamas.nl »


Datingsites voor 50plus en senioren
Is uw huwelijk op de klippen gelopen en bent u op leeftijd dan is een 50plus dating een aanrader. Er zijn diverse websites gericht op ouderen waarvan we de beste hebben uitgelicht:

Be2.nl
De website BE2.nl is een betrouwbare, succesvolle en eenvoudige website speciaal gericht op senioren. Met een geavanceerde persoonlijkheidstest vindt je direct gelijkgestemden en ook hier is inschrijven gratis. Bij alle profielen zie je direct wat jullie matching score is op basis van je ingevulde wensen en profiel gegevens. Deze datingsite is al meer dan 5jaar het populairste platform voor senioren.

Bezoek Be2.nl »


SeniorenGeluk
Een andere datingsite die zich richt op 50plus is SeniorenGeluk.nl. Op deze website is het registeren alleen mogelijk als u ouder bent dan 50 jaar om zo een nieuwe liefde te vinden. We vinden dat iedereen een tweede kans verdient op zoek naar geluk en deze datingsite helpt daar mee!

Bezoek SeniorenGeluk.nl »


Reguliere datingsite voor gescheiden mannen en vrouwen
Naast websites voor ouders met kinderen zijn er ook veel reguliere datingsites waar je als gescheiden man of vrouw goed terecht kan.

relatieplanetPepper
Een goed voorbeeld is Pepper. Deze website is de grootste datingsite van ons land en je kunt hier dan ook vele leuke vrijgezellen vinden. Het is niet specifiek een website voor gescheiden mensen maar door het grote aantal leden zijn er ook vele gescheiden mensen te vinden. Ook is het een website waar je in bijna iedere leeftijdscategorie wel een leuke vrijgezel kunt vinden. Bij je profiel kun je aangeven dat je gescheiden bent en zo kunnen geïnteresseerden hier meteen al rekening mee gaan houden.

Bezoek Pepper.nl »Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

De beste datingsites voor gescheiden mensen

Wetime.be

Vriendschap
De beste datingsites voor gescheiden mensen

Cupify

Algemeen
De beste datingsites voor gescheiden mensen

eMatch

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement