• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 175 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Beste datingsites

Met meer dan 150 verschillende online dating websites is het niet eenvoudig om te kiezen welke site geschikt is voor jou. In het dossier "Beste datingsites" vindt je tips over de beste keuzes voor iedere doelgroep. Zo geven we advies over onder andere de beste sites voor jongeren, vijftigplussers, alleenstaande ouders, cougars & homo's. De selectie die we hebben gemaakt is op basis van de mogelijkheden, kosten, eigen ervaring en reviews van gebruikers.

Marktplaats dating: werkt het?

Beste datingsites 

Marktplaats.nl. Het is één van de oudste sites van Nederland en misschien wel de meest bezochte website onder internettend Nederland. Je kunt er tal van uiteenlopende zaken kopen of verkopen, maar wist je dat het ook mogelijk is om een date te scoren via de koop-verkoopsite? Als dit fenomeen helemaal nieuw voor je is of […] Lees meer »

De leukste datingsites van Nederland

Beste datingsites 

Daten is leuk en de vele datingsites in Nederland doen hun uiterste best om de zoektocht naar een date zo leuk mogelijk te maken. Doordat er inmiddels zoveel datingsites zijn is het voor elke site van groot belang zich te onderscheiden van de andere websites. Maar welke site is nu het leukst? In dit artikel […] Lees meer »

Serieuze datingsites

Beste datingsites 

Je bent op zoek naar een serieuze relatie. Geen tussendoortje, niet we zien wel, maar het echte werk. Je kunt kiezen uit tal van datingsites; het aanbod is tegenwoordig enorm. Hoe haal je hier nu de site uit waar het echt gaat om het vinden van liefde en een langdurige relatie? Waar moet je op […] Lees meer »

Afrikaanse vrouwen ontmoeten via datingsites

Beste datingsites 

Altijd al een zwak gehad voor donkere vrouwen? Dan is dit artikel je op je lijf geschreven. We behandelen namelijk de beste manieren om vrouwen te ontmoeten met een Afrikaanse achtergrond. Zowel op online datingsites als in real life zijn er talloze Afrikaanse vrouwen die wachten op leuke contacten en misschien pas jij wel helemaal […] Lees meer »

De beste datingsites voor dikke mannen

Beste datingsites  Dikke vrouwen & mannen

Ben je het zat om als man met een maatje meer op alle datingsites de ene afwijzing na de andere te krijgen? Of ben je juist van plan om te beginnen met online daten, maar weet je niet goed op welke datingsite je terecht kunt? Lees dan zeker verder, want in dit artikel behandelen we […] Lees meer »

De beste datingsites voor jongvolwassenen

Beste datingsites 

Ben jij in de bloei van je leven, maar ontbreekt die prins op het witte paard of die geweldig leuke dame nog in je leven? Lees dan vooral verder, want in dit artikel bespreken we de allerbeste datingsites voor jongvolwassenen! Je bent jong en je wilt wat Wat is het toch een heerlijke tijd om […] Lees meer »

Wat zijn de grootste datingsites van Nederland?

Beste datingsites 

Het bepalen van de grootste datingsites van Nederland is nog niet eenvoudig, want hoe bepaal je precies de grootste datingsite van Nederland? Er zijn veel verschillende lijstjes bekend van de grootste Nederlandse datingsites en geen enkel lijstje is hetzelfde. Dit heeft te maken met de factor of factoren waarnaar gekeken is bij het opstellen van het […] Lees meer »

Gratis flirten op het internet? Gebruik deze datingsites!

Beste datingsites  Gratis datingsite

Flirten is leuk. Flirten is fun. Maar de lol gaat er al snel af als je er voor moet gaan betalen. Als jij hier ook zo over denkt is dit artikel iets voor jou. Je ontdekt namelijk de beste online datingsites waarop sjansen, lonken en flirten he-le-maal gratis is! Flirten op het internet Wie wel eens […] Lees meer »

Dating via chat: deze datingsites hebben een chatfunctie

Beste datingsites 

Wanneer je oog op iemand is gevallen, dan verschijnen er ineens een hoop vraagtekens in je gedachten. Je raakt nieuwsgierig en wilt het liefste zoveel mogelijk over deze persoon te weten te komen. En dat doe je door een gesprek aan te knopen en vragen te stellen. Dat kan op veel verschillende manieren, zoals via […] Lees meer »

De beste sites voor 50 plus dating

Beste datingsites  50plus & Senioren

Je bent de vijftig gepasseerd en bent (weer) vrijgezel. Op zaterdagavond op stap gaan om iemand te ontmoeten trekt je niet meer zo aan, maar in je nabije omgeving heb je ook nog geen partner kunnen vinden. In dat geval is online dating een hele goede optie. Je bent niet de enige senior die op […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Marktplaats dating: werkt het?

SmartSingles

Hoger opgeleiden
Marktplaats dating: werkt het?

50plusMatch

50plus & Senioren
Marktplaats dating: werkt het?

be2

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy