• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 211 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Beste datingsites

Met meer dan 150 verschillende online dating websites is het niet eenvoudig om te kiezen welke site geschikt is voor jou. In het dossier "Beste datingsites" vindt je tips over de beste keuzes voor iedere doelgroep. Zo geven we advies over onder andere de beste sites voor jongeren, vijftigplussers, alleenstaande ouders, cougars & homo's. De selectie die we hebben gemaakt is op basis van de mogelijkheden, kosten, eigen ervaring en reviews van gebruikers.

Beste datingsites voor jeugd en jongeren

Beste datingsites  Jongeren Dating

Zit de jeugd op datingsites? Jazeker! Ondanks alle andere communicatiemiddelen zijn er tal van datingsites te vinden die immens populair zijn onder jeugd en jongeren. Welke datingsites dit zijn ontdek je in onderstaand artikel! Jongeren en datingsites Met apps en sociale media als Snapchat, Facebook, Instagram, Twitter en Tinder zul je het misschien niet verwachten, […] Lees meer »

Dit zijn de beste gratis datingsites

Beste datingsites  Gratis datingsite

Geen zin om maandelijks te moeten betalen voor een datingsite? Wil je in plaats daarvan liever gratis nieuwe mensen ontmoeten? In dit artikel bespreken we de leukste en beste datingsites waarbij inschrijving volledig gratis is. Op de meeste websites kun je vervolgens kosteloos chatten, mailen of videochatten met andere leden die net als jij via […] Lees meer »

4 datingsites die beter zijn dan Tinder

Beste datingsites  Tinder

Ondanks dat Tinder op dit moment toch wel als de nummer één wordt gezien op het gebied van datingapps, zijn er nog een heleboel andere sites of apps die nog beter zijn.  Zo heb je bij Tinder alles wat een telefoon heeft op de app en kun je niet gericht naar iets op zoek wat […] Lees meer »

Datingsite top 10, de tien allerbeste datingsites in Nederland

Beste datingsites  Algemeen

Online daten heeft de afgelopen jaren een enorme toevlucht genomen. Waar we vroeger ons nummer tevergeefs op een bierviltje achterlieten, scrollen we nu urenlang door een lijst met knappe vrijgezellen in de buurt. Sommigen om de ware liefde te vinden, anderen omdat ze op zoek zijn naar een spannende seksdate. In dit artikel geven we […] Lees meer »

Wat is de beste reformatorische datingsite?

Beste datingsites  Christelijk

De zoektocht naar ware liefde is soms best wel ingewikkeld. Veel mensen om je heen hebben al een levenspartner gevonden. Jij komt wel mensen tegen maar niet iedereen kan zich inleven in jouw reformatorische geloof…  Dat is lastig, want jij wil graag iemand vinden met dezelfde normen en waarden en levensopvatting. Misschien kun je het […] Lees meer »

Wat is de beste datingsite voor 70-plussers?

Beste datingsites  50plus & Senioren

Voor ouderen kan het best lastig zijn om te gaan daten. Mogelijk ben je lang getrouwd geweest en ben je nu weer alleenstaand. Mogelijk heb je nooit de behoefte aan een relatie gehad, maar merk je dat je die behoefte nu wel hebt. Daten kan dan best wel lastig zijn, omdat je mogelijk veel minder […] Lees meer »

Dating sites test 2019

Beste datingsites 

Anno 2019 kun je er echt niet langer meer om heen: daten via het internet is doodnormaal gebleken. Er worden alsmaar meer zogenaamde ‘Tinder-huwelijken’ gesloten en in elk ‘genre’ is wel een specifieke datingsite te vinden die mensen met succes met elkaar in contact brengt. Of je nu een ‘vreemdganger’ bent, op mannen en/of vrouwen valt […] Lees meer »

Wat is de beste Nederlandse ontmoetingssite?

Beste datingsites  Vriendschap

Online daten is een van de makkelijkste en leukste manieren om nieuwe mensen te ontmoeten. Steeds meer mensen kiezen daarom voor online dating voor het vinden van een nieuwe liefde. En met succes, want een groot deel van de relaties ontstaat tegenwoordig na een eerste ontmoeting via internet. Inmiddels zijn er echter zoveel nieuwe ontmoetingssites […] Lees meer »

De beste datingsites voor hoger opgeleiden

Beste datingsites  Hoger opgeleiden

Op zoek naar een serieuze relatie met een partner op niveau? In dit artikel bespreken we de beste vier datingsites voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of date. Hieronder behandelen we verschillende sites die zich richten op singles die een HBO studie of universitaire opleiding gevolgd. Ook lees je in dit artikel […] Lees meer »

Dit zijn de beste datingsites voor homo’s

Beste datingsites  Gay

Ben je op zoek naar een goede datingsite voor homo’s of lesbiennes? Er zijn diverse websites te vinden met een goede reputatie. In dit artikel behandelen we de zes meeste betrouwbare datingwebsites voor het vinden van een geschikte gay date. Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Beste datingsites voor jeugd en jongeren

Seksbuddy

Sexdating
Beste datingsites voor jeugd en jongeren

MetJou

Vriendschap
Beste datingsites voor jeugd en jongeren

SmartSingles

Hoger opgeleiden
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement