• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 203 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

50plus & Senioren dating

In het onderstaande overzicht vindt u alle websites in Nederland en België die specifiek gericht zijn op senioren. Zo zijn er dating websites speciaal voor 50plussers, 40plussers of alleenstaande ouders. Bent u dus opzoek naar ouderen en bent u het zat om alleen te zijn dan zoekt u in de juiste rubriek. Bekijk alle specificaties, kosten en de reviews voor uitgebreide informatie over de beste sites voor ouderen.

Bekijk 50liefde

50liefde

Speciaal gericht op 50 plussers, maakt 50liefde.nl indruk met een frisse layout met grote knoppen. Een gebruiksvriendelijke website die goed te bedienen is voor mensen op leeftijd. De website geeft aan dat de succesratio voor het vinden van een partner 1 op 3 is. De website is erg toegankelijk en biedt ook ondersteuning in de vorm van tips tijdens het daten. Lees meer »

Bezoek 50liefde »
1
Bekijk SeniorenGeluk

SeniorenGeluk

SeniorenGeluk is een datingwebsite die is bedoeld voor personen van vijftig jaar of ouder. De mensen die ingeschreven staan op deze website zijn serieus op zoek naar een date, vriendschap of een relatie. Het is ook alleen mogelijk voor personen die ouder zijn dan vijftig jaar om zich in te schrijven op deze website. Lees meer »

Bezoek SeniorenGeluk »
2
Bekijk 50plusMatch

50plusMatch

50plusMatch is dating voor de actieve vijftig-plussers. De verdeling tussen mannen en vrouwen is gelijk dus dat maak de kans dat je een leuke date gaat vinden nog groter. Krijg ook weer meer plezier in het leven en zoek die andere vijftig-plusser om plezier mee te maken. Lees meer »

Bezoek 50plusMatch »
3
Bekijk be2

be2

Be2 is een datingwebsite die makkelijk, betrouwbaar en succesvol is. De website geeft zelf aan dat het meer onder relatiebemiddeling dan onder een datingwebsite valt aangezien men personen aan elkaar voorstelt die echt bij elkaar passen. Door een persoonlijkheidstest kan men je matchen aan gelijkgestemde personen. Lees meer »

Bezoek be2 »
4
Bekijk VijftigPlusDating

VijftigPlusDating

Zoals de naam al aangeeft is VijftigPlusDating een website voor mensen boven de vijftig jaar. Hier kan men een leuke nieuwe vriendschap of een relatie gaan opbouwen. Deze website is speciaal bedoelt voor de vijftig plussers en er zijn al vele Nederlanders die via deze datingsite een leuk nieuw contact hebben gevonden. Lees meer »

Bezoek VijftigPlusDating »
5
Bekijk NieuweRelatie

NieuweRelatie

NieuweRelatie is een online datingwebsite voor mannen en vrouwen die ouder zijn dan veertig jaar. Ook zijn hier over het algemeen vrijgezellen aanwezig die een relatie achter de rug hebben en weer klaar zijn voor een nieuwe relatie. Heb je dus al een relatie achter de rug of heb je kinderen dan is dit geen probleem. Lees meer »

Bezoek NieuweRelatie »
6
Bekijk 50plusrelatie.nl

50plusrelatie.nl

Ben je boven de vijftig jaar dan is 50plusrelatie.nl een geschikte site voor het vinden van een nieuwe serieuze relatie. De website is beschikbaar in Nederland & België en na inschrijving zien we direct tientallen senioren online uit het hele land. Op deze leeftijd is het wellicht niet makkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten. Deze site helpt je hierbij een handje! Lees meer »

Bezoek 50plusrelatie.nl »
7
Bekijk Alleenstaande-Papas

Alleenstaande-Papas

Alleenstaande-papas is zoals je al kunt raden een website waar vrijgezelle vaders op zoek kunnen gaan naar een date of een leuke nieuwe relatie. De vrouwelijke leden zijn ook alleenstaande moeders echter zitten er ook dames bij die geen kinderen hebben en geen problemen hebben met een man met kinderen. Lees meer »

Bezoek Alleenstaande-Papas »
8
Bekijk Alleenstaande-Mamas

Alleenstaande-Mamas

De titel geeft meteen al aan wat je bij deze datingwebsite kunt verwachten. Alleenstaande-mamas biedt aan vrouwen met kinderen de man van hun dromen te vinden. Ook weet je meteen zeker dat de mannen die hier staan ingeschreven geen problemen met kinderen hebben en dat is altijd prettig om te weten. Lees meer »

Bezoek Alleenstaande-Mamas »
9
Bekijk Alleenstaande-Moeders

Alleenstaande-Moeders

Alleenstaande-Moeders is de website voor vrouwen die kinderen hebben en op zoek zijn naar een leuke man. Door de drukte met de kinderen kan het wel eens lastig zijn om in contact te komen met leuke mannen en daarvoor is er nu deze website is het leven geroepen. Ook jij kunt een leuke man vinden. Lees meer »

Bezoek Alleenstaande-Moeders »
10

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

50liefde

HappyPancake

Gratis datingsite
50liefde

Nextlove

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy