• Onafhankelijk vergelijken
  • 221 datingsites & 27 apps
  • 465 tips & artikelen

Single Events & Speeddating

In deze categorie vind je de beste aanbieders van single events, speeddating events of andere aanbieders van activiteiten voor singles. Heb jij geen zin om via het internet te daten, maar wil je wel graag ander singles ontmoeten in real life? Dan is het zeker de moeite waard om eens rond te kijken op één van de onderstaande websites. Activiteiten variëren van wandelingen tot borrels, party’s en speeddating events. Ga op zoek naar de activiteit die bij jou pas ten schrijf je in!

Bekijk Lexa Events

Lexa Events

Datingsite Lexa organiseert sinds enkele jaren met enkele regelmaat single events. Deze events worden door het gehele land georganiseerd, en elke activiteit heeft een eigen thema, zodat je altijd een evenement kunt vinden dat bij jou past. Lees meer »

Bezoek Lexa Events
1
Bekijk Blik & Blooz

Blik & Blooz

Blik & Blooz is het single event bureau in Utrecht van Anne de Goede. Vanuit Blik & Blooz worden dagelijks verschillende dating events georganiseerd gericht op het koppelen van singles. Dit bureau onderscheidt zich door het organiseren van creatieve en leuke evenementen die het laagdrempelig en leuk maken om nieuwe mensen te leren kennen. Lees meer »

Bezoek Blik & Blooz
2
Bekijk Single-Events.org

Single-Events.org

Één van de grootste aanbieders van Single Events in Nederland en dat heeft zo zijn redenen. Single Events organiseert leuke en unieke evenementen met een gezellige sfeer en een hechte community. De website viel onder andere in de prijzen bij de Dating Awards 2015 als ' Beste Single Events'. Lees meer »

Bezoek Single-Events.org
3
Bekijk Relatieplanet Events

Relatieplanet Events

Relatieplanet is natuurlijk voornamelijk bekend om zijn populaire datingsite. Het was één van de eerste datingsites in Nederland, en heeft inmiddels miljoenen mensen aan elkaar gekoppeld. Wat veel mensen niet weten, is dat via Relatieplanet ook regelmatig hele leuke single evenementen worden georganiseerd. Lees meer »

Bezoek Relatieplanet Events
4

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

SeekForSugar

Categorie Overig

Passie Voor Twee

Categorie Algemeen Categorie Swingers

Mens & Relatie

Categorie Relatiebemiddeling

Sportpartner

Categorie Sportmaatje

Chisple

Categorie Algemeen Categorie Vriendschap
© Datingsite Kiezen 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement