Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Single-Events.org datingsite review

Single-Events.org
Bekijk alle sites voor single-events

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Één van de grootste aanbieders van Single Events in Nederland en dat heeft zo zijn redenen. Single Events organiseert leuke en unieke evenementen met een gezellige sfeer en een hechte community. De website viel onder andere in de prijzen bij de Dating Awards als ‘ Beste Single Events’.

Waarom kies je voor Single-Events.org?
 • Gezellige community
 • Gevarieerde events
 • Veel functies

Algemene informatie Single-Events.org

Single-Events.org organiseert voornamelijk evenementen voor singles van boven de 40. Deze activiteiten lopen uiteen van single party’s tot wandelingen, single reizen en diverse workshops. Inschrijven hiervoor is gemakkelijk en laagdrempelig en bijna elk event trekt tientallen bezoekers. Het bedrijf wordt geleidt door Petra, een sympathieke gastvrouw die iedereen met een glimlach ontvangt tijdens de vele evenementen.

blank


Mogelijkheden

Hoewel de website soms een beetje onoverzichtelijk oogt, biedt de website van Single Events ontzettend veel opties. Je kunt onder andere bladeren door alle geplande activiteiten, maar bijvoorbeeld ook chatten met andere leden van de website. Via de website is het gemakkelijk om tickets te kopen voor de activiteiten. De voorpret van een single event begint vaak ook al op de website. Onder het evenement geven leden vaak al aan of ze aanwezig zijn en dat ze er zin in hebben.

Een andere leuke functie is dat je via de verschillende groepen ook zelf een oproep kunt plaatsen voor een uitje. Op deze manier kun je zelf iets organiseren, samen met andere gebruikers van de website.


Kosten

De kosten van de evenementen van Single-Events.org lopen nogal uiteen en zijn tevens afhankelijk van de activiteit. Single Party’s zijn ongeveer €11, en wandeltochten zijn rond de €9. Bij deze prijs zitten vaak enkele consumpties en hapjes inbegrepen.


Onze ervaringen met Single-Events.org

Pluspunten:
 • Gezellige community
 • Gevarieerde events
 • Veel functies
Minpunten:
  Bekijk alle sites voor single-events
  foto auteur Robin de Boer
  Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

  Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

  © Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies