Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Lexa Events datingsite review

Lexa Events
Probeer Lexa Events gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Lexa is één van de grootste datingsites van Nederland. Heb je je aangemeld bij Lexa dan kun je al snel op zoek naar andere leuke vrijgezellen. Een leuke extra aan de datingsite is dat je kunt meedoen aan events die speciaal georganiseerd worden voor Lexa members. Deze single events vinden plaats door heel Nederland en gaan van borrels tot aan workshops en van diners tot aan vakanties.

Een ideale gelegenheid om andere singles te leren kennen en een praatje te maken met die leuke man of vrouw. Als je een Lexa event bezoekt weet je zeker dat je mensen ontmoet die overeenkomen met jouw profiel. Hieronder zie je hoe je kunt meedoen aan een event en welke soort events allemaal worden aangeboden.

Waarom kies je voor Lexa Events?
 • Diverse events
 • Mogelijkheid om vrienden mee te nemen
 • Goed opgezet
Schrijf je gratis in bij Lexa Events

De organisatie van Lexa Events probeert de activiteiten die georganiseerd worden ontspannen, gezellig en laagdrempelig te houden. Voorbeelden van evenementen die Lexa organiseert zijn onder andere:

 • Borrels
 • Dansworkshops
 • Cocktailworkshops
 • Surfworkshops
 • Wandeltochten
 • Kookworkshops
 • Vakanties

Afhankelijk van jouw wensen kun je je inschrijven op een kleinschalig evenement (10-20 singles) of grotere evenementen waar soms meer dan 100 singles op af komen.

Lexa Events zijn vaak erg laagdrempelig en toegankelijk. Als je het eng vind om in je eentje te gaan, kun je ook samen met één of meerdere (max. 3) vrienden een evenement bezooeken. Iedereen die een event bezoekt is vrijgezel, dus je hoeft niet bang te zijn dat je geen contact kunt maken tijdens een activiteit.

Je hebt ook de mogelijkheid om je te laten uitnodigen voor een event. Je krijgt dan bericht van Lexa zodra er een evenement plaats vind waarbij de mensen die komen goed bij jou passen.

Lijkt het je leuk om op vakantie te gaan waar je andere vrijgezellen kunt ontmoeten, maar wil je liever niet alleen. Dan geeft Lexa de mogelijkheid aan jou om je vrienden mee te nemen op vakantie. Extra leuk om een bijzondere vakantie te ervaren met je beste vrienden.

Hieronder vind je een kleine impressie van Lexa Events die georganiseerd zijn in 2015.

 


Aanmelden voor een Lexa event

Op de datingsite kun je kijken welke events er binnenkort worden gehouden. Klik op ‘events’ en bekijk welke evenementen bij jou in de buurt plaatsvinden. In de zoekbalk kun je aangeven in welke stad je woont.

Lexa selecteert dus alleen evenementen die bij jou in de buurt zijn en nodigt alleen leden uit die vallen onder dezelfde doelgroep. Zo weet je zeker dat je singles zult ontmoeten die in dezelfde omgeving wonen én die in dezelfde levensfase zitten. Heb je je oog op een leuk event laten vallen, dan kun je je via Lexa aanmelden. Een leuke bijkomstigheid is dat elke member ook nog eens drie vrienden mee mag nemen. Deze vrienden hoeven niet per se lid te zijn van Lexa.

blank


Lexa Borrels

Een Lexa borrel is een ideale gelegenheid om nieuwe singles te leren kennen. Elke deelnemer is vrijgezel en staat open om nieuwe mensen te leren kennen. Een perfect aanknopingspunt om een gesprekje te beginnen, omdat je al heel wat dingen gemeen hebt. Zo kun je die leuke man of vrouw ontmoeten in een gezellige en informele omgeving.

Onder het genot van een hapje en een drankje kun je nieuwe contacten opdoen en aan de praat raken met tientallen andere singles. Grote kans dus dat jij gewoon in de buurt die leuke man of vrouw tegen het lijf loopt. Lexa borrels vinden niet alleen plaats in de kroeg, maar kunnen ook bijvoorbeeld gehouden worden op een rondvaartboot of op een andere speciale locatie.


Lexa workshops

Op de event pagina heb je verschillende workshops waar je aan kunt deelnemen. Zo heb je bijvoorbeeld een workshop daten, kun je Italiaans leren koken of kun je meedoen aan een cocktailworkshop. Houd de agenda goed in de gaten, zodat je je op tijd kunt aanmelden voor een leuke workshop.

Een workshop is een leuke manier om andere singles te leren kennen. Je kunt namelijk gemakkelijk een praatje maken terwijl je je handen uit de mouwen steekt, je kunt verschillende mensen uit de groep leren kennen én dat alles in een ongedwongen en gezellige sfeer.

Op de website staat precies vermeld wanneer een workshop plaatsvindt en wat de kosten zijn voor het aanmelden. Heb je je aangemeld en heb je betaald dan ontvang je van Lexa een e-mail met de precieze locatie en aanvullende informatie.


Lexa vakanties

Ben je avontuurlijk en vind je het leuk om andere singles uit heel Europa te ontmoeten? Ga dan met Lexa op vakantie. Naast een leuke wintersportvakantie organiseert Lexa ook een vakantie voor vrijgezellen in de zomer.

Het verblijf, het vervoer en het programma wordt allemaal door Lexa geregeld. Het leuke aan de vakantie is dat je zelf nog kunt kiezen uit bepaalde activiteiten. Ben je sportief aangelegd dan kun je bijvoorbeeld gaan waterskiën of klimmen. Wil je liever de omgeving verkennen met andere vrijgezellen, dan kun gaan wandelen of kiezen voor een rondleiding. Elke avond gaan jullie gezellig met z’n allen dineren, borrelen en feesten om elkaar nog beter te leren kennen.


Onze ervaringen met Lexa Events

Pluspunten:
 • Diverse events
 • Mogelijkheid om vrienden mee te nemen
 • Goed opgezet
Minpunten:
  Probeer Lexa Events gratis
  foto auteur Robin de Boer
  Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

  Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

  © Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies